Ja ne znam shta taj elzetovic radi, ja sam sebi radio kljuceve onomad kad bejah u bgdu dole u 29.novembra, ima neka jugopetrolova pumpa tu, bash na onoj velikoj raskrsnici... Ne znam kako se zove firma. Elem procedura je sledeca, meni je npr pravio novi kljuc. Na blanko kljuc je prvo narezao mac, po starom kljucu, a onda je u taj blanko kljuc stavio neko plasticno govance, to je taj chip valjda koji ima jedinstveni kod. E sad, posle svega toga je morao novi kljuc da ukodira u racunar auta. zakacio kola na neku dijagnostiku, odredio prvo pin kod za imobilajzer, poshto ja nisam imao kao acca plasticni kljuc sa tim serijskim brojevima, i onda izvrshio kodiranje. znam da sam sedeo pored njega i da je dok je kodirao novi kljuc neshto cackao na onoj njegovoj dijagnostici, palio auto starim kljucem i tako to... Tako da to je informacija iz prcve ruke. mora auto da ide. Mozda je kod pasata drugacije, necu da tvrdim, nisam kljucar i mozda taj "elzetovic" klonira tvoj stari cip, ne znam...
Dakle kod mene je procedura bila onde navedena. e sada ne mogu tacno cena da se setim, izashlo me 75 evra ukupno, sa tim odredjivanjem pina. mislim da je samo to iscitavanje pina za imobilajzer bilo 3500, ostalo je ako se dobro secam 2000 blanko kljuc i rezanje, 1000 cip, i 1000 kodiranje na autu....
Ja mislim da je isti sistem poshto su nam automobili na istoj osnovi. Tako da ako ti nije daleko ti probaj tamo, ako sam ja lepo objasnio gde je to, poshto mislim da tebe nece da koshta vishe od 20 evra po ovim cenama

poz