Sta bi bilo da te je neko zaustavio rutinski i proverio?
Ne razumem šta bi bilo, ništa, sve normalno i redovno. Rutinska kontrola je rutinska na Voždovcu 24/7
Ja do kuće imam samo jednu putanju, a da me ne registruju kamere da sam došao u naselje, sa zapisanim tablicama i snimljenim licem, sad što je to protivzakonito i protivustavno manje bitno.
Cist primer isto u Krusevcu u Citluku ima kamera i apsolutno niko ne vozi iznad 50, ne znam koliko puta sam prosao tuda i nikad nikog video nisam da vozi preko ogranicenja.
Čitluk je staro poznato mesto za radar, ali što ti nisi video u zadnje vreme ja sam dokumentovao. Imam tri prijave za brzinu i jedna puna linija. Sve četiri prijave isti policajac.
A i pravac za Valjevo mi je poznat, čak sam i reko ženi sad će da nas zaustave i izleće policajka...
Mene te priče i ne plaše, ali me plaši da sa 160 i više ulećem u naseljeno mesto sa nogom na gasu jer znam da ništa drugo nema više uticaja samo sreća. A ako te izda sreća pa poubijaš ljude i unesrećiš porodice onda je jedino pošteno da belog dana više ne vidiš. Mislim da bi to ipak imalo malo više psihološkog uticaja na buduće događaje, a kamere, radare i ležeće policajce treba zakonom zabraniti.