0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
-jednom prilikom sam video genija koji je stao na PUMPU da vidi sta mu se pusi ispod haube..
meni da krene da gori auto bi prioriteti bili:1)zena i klinac napolje ako su samnom, na sigurnu udaljenost2)ja napolje iz auta3)ako je moguce da maknem auto od ljudi i/ili drugih izvora goriva4)zovi vatrogasce-kad ovako krene da bukti.. ako dignes haubu napravices jos veci picvajz .. video sam nazalost u praksi... klincu je na parkingu na jugu nesto krenulo da pusi ispod haube.. nisam ni obratio paznju, mislio sam da je mozda prokuvao.. kako je dignuo haubu da pogleda je suknulo par metara gore.. ugasili smo ga nekako sa aparatom iz lokala blizu, ali nije pametan potez uopste-jednom prilikom sam video genija koji je stao na PUMPU da vidi sta mu se pusi ispod haube.. instalacija je krenula da tinja, sama se od sebe ugasila, verovatno se nesto prespojilo.. ali koji mozak treba da budes da ti to bude pogodno mesto-onaj prvi vatrogasac nosi onaj PP od 20kg.. pa nije osetio pozar.. zar stvarno mislite da ce onaj mali nesto da uradi.. mislim da ce retko ko u samoj voznji i da primeti pozar dok nije prekasnone kazem da ne treba covek da ima pri ruci PP aparat.. samo da se ne uzda u njega da ce uvek da pomogne..