Da ispricam ja moj dogadjaj od danas.. danas su kod nas litije, ja jutros seo u auto da idem do cicevca da uplatim pazar i jos neke sitnice da iskupujem i sav onako nervozan gas u patos do tamo, trci,juri, gosti cekaju.. Sve to zavrsim, krenem kuci ma reko cekaj, gde zurim, daj polako cu.. Kuliram ja, vozim 50/60 (ogranicenje je 80) kad me na jednoj nizbrdici pretice stojadinka, za volanom mladji decko, suvozac verovatno zena i pozadi mala devojcica.. Pratim ja njih i na prvoj krivini u susret nam ide citroen saxo francuske table.. i odjednom francuz na nasu traku i bauuuuuuu u coveka ispred, ni krivog ni duznog.. ja brze na kocnicu, stao izleteo iz auta.. steta na oba auta totalna.. ljudi ne mogu da izadju iz auta.. iza mene se napravila kolona, ljudi staju, pomazu, ja pridjem do onog sto je napravio udes a on
NE MOZE DA PRICA KOLIKO JE PIJAN ja stao gledam ga, ona zena i dete placu, covek se uhvatio za grudi.. Pitam ga sta napravi to, sto ubi ljude dok ce on MA NIJE MENI NISTA, DAJ CIGARU DA ZAPALIMO.. znaci hteo sam da ga zdrobim.. kakvih sve maloumnika nema, ovo je strasno..