Bas bih voleo da vidim sve vas koji ovde piskarate kako bi tom liku polomili noge, ruke, lobanju, itd. itd.
Za 70e da pijem nasilnicko ponasanje i teske telesne povrede? obe kazne su 1-5 godine robije... U krajnjem slucaju i da mi je cela kola usrao, jebem ti kola, kupice se, napravice druga, pare dodju i odu, tako i sve materijalne stvari...
Ljudi, pricate najobicnije gluposti, ali prvo: 1) da li imate ekipu koja je spremna zajedno sa vama da ide na robiju ili da popije uslov, i da se pri tome vucara po sudovima ko zna koji vremenski period? 2) da li imate uopste muda da mu upadnete na gajbu, pritom neznajuci da li on ispod neke masne dizalice drzi utoku? 3) da li ste nekada nekom lomili bilo koju kosku na telu? 4) da li ste se nekada potukli uopste u zivotu? 5) da li mislite da ste vi prvi koje je on zajebao za kes (pritom je upitanju smesna cifra od 70e) i da on nema nikakvog iskustva u vezi toga (kao sto je vele rekao njegova su pravila igre)
Kao sto je neko pre mene rekao, sve je to lepo i j***cki u teoriji i na filmu kao i na video igricama... S druge strane praksa je malo drugacija... Pogledao sam malo profile svih tih koji bi mu lomili sve zivo, ili su mladji od 25 godine ili im uopste ne pisu koliko su stari...
Previse je mali iznos za pokretanje krivicnog postupka, tako da to mozes da zaboravis, usrao si motku jer ste se svadjali, tako da od konstruktivnog dijaloga nema nista... Moj ti je savet da kupis prnje i bezis od njega, i da na neki nacin pokusas da izvuces pare, ali i da ne uspes u tome nije neka velika steta. Ljudi bivaju zavrnuti za milione pa nista...