Autor Tema: obavezno procitati-prevara  (Pročitano 21916 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sreckoas

• Master Member
  • Pol: Muškarac
obavezno procitati-prevara
« poslato: Jun 06, 2011, 11:03:33 posle podne »
e pa ovako,da vam ukratko prepricam pricu o "decku" koji radi auto tapetariju u pitanju je radnja auto pimps iz panceva on je inace nas sponzor i potpisuje se kurjakex...ja sam auto oterao kod njega 9.04.2011 godine,rekao sam mu da mi odradi pedantno i lepo,on je rekao da ce sve biti gotovo za nedelju ipo dana(i da ce auto da sedi kod njegovog druga u garazi),ja ga za to vreme nisam uznemiravao i pustio sam ga da radi,nakon 2 nedelje ja njega pozovem,on mi iznosi pricu da nije mogao materijal da nadje,da je rasklopio sedista i da je krenuo polako da radi,i da ce biti gotovo za nedelju dana,posle tih nedelju dana,on meni kaze da je uradjeno nebo i prednja sedista i da mu ostala samo jos zadnja sedista,daska i jos par stvari,pa onda ide period kad mi se uopste nije javljao na telefon niti na mejlove odgovarao,pa mi je onda pricao kako ce da mi posalje slike toga sto je uradjeno pa je proslo jos nedelju dana,i onda sam ja otisao da vidim sta je i kako odradjeno,on naravno nije bio u radnji,vec je tamo bio samo njegov radnik koji je navodno skoro poceo da radi (ista prica i isto desavanje se desilo i clanu BOBANU) auto nije bio ispred radnje,u radnji su bila raskupusana sedista,pri tom materijal nije bio taj koji sam odabrao,kad sam otisao on me je zvao i rekao da su ga zeznuli za materijal i da je narucio drugi,pa da ce sve to biti gotovo opet pogadjate za nedelju dana,i da ce slike da mi salje na mail,pa se desavalo da mu navodno net ne radi,pa da ga mrzi,kako on kaze nema vremena da se bakce sa tim,i onda opet period nejavljanja na telefon i na bilo koji drugi broj,tad mu je navodno po 2 put crkla masina,da bi ja otisao tamo sa caletom i video auto ispred radionice prljav,motor tj svi polirani delovi su zardjali (oksidirali) na sta sam ja ponovo presao,pri tom radio je pogresnom bojom konca i sedista su tek tad bila zapoceta,opet ni radnik ni njegova cura nemaju nikakav broj mobilnog koji je kod njega (koliko znam sad je 21.vek deca prvi razred imaju telefon jedino on nema,jadan covek),da bi odmah cim smo napustili pancevo on mene zvao sa nekog drugog broja i optuzio me kako sam mu vrsio inspekciju po radnji,i kako dolazim na prepad...tad je pricao sa mojim caletom i tad je delovao da se uozbiljio i da ce taj konac koji nije trebao da ide da popravi i da stavi pravi i da sve to lepo odradi,i onda je od jednom zeznuo nogu,pa ga i to usporavalo,i onda je rekao da ce za nedelju dana biti gotovo sve,od tada smo se svaki dan culi,i navodno me obavestavao sta je sve uradjeno,rekao je da su prednja sedista gotova,sklopljena i da treba da ih ubaci u auto,da je sasivena zadnja klupa,presvucena zadnja daska i presvucen donji deo na tabli,znaci po njegovom trebao je samo da sklopi to zadnje sediste i da odradi tapacire i ja sam u subotu trebao da dodjem po auto,da bi ja u subotu otisao ujutru jel sam bio nesto do buvljaka u pancevu i svratio da vidim kako napreduje,on naravno nije bio u radnji,i video da je "odradjeno" nebo,prednja sedista nisu sklopljena,na sedistima su bili samo bubrezi tj na njima je bio materijal,tj to je samo jedno sediste bilo tako,drugo nije bilo ni sasiveno,da bi on na sve to odgovorio kad je dosao u radnju,na pitanje zasto nisu sklopljena sedista kad je rekao da jesu,rekao pa jbg nisu sklopljena,zasto donji deo table nije ceo presvucen,a rekao je da jeste,odgovor pa jbg nije uradjeno,na to sam mu odgovorio da bi mene bilo sramota da se uopste pojavi predamnom i kako nema obraza i stalno laze,on je rekao da njega boli penis za moje misljenje i za tog golfa koji mu nista ne znaci,i ako bi taj golf isao na dosta takmicenja i videlo bi ga puno ljudi pa bi mogao da se reklamira,rekao je boli me penis,necu da se raspravljam sa tobom ti ni taj tvoj golf necete da mi donesete musterije,ima on svoje musterije iz panceva,i da on ne moze da se skoncentrise i da ga ja stalno prepadam time sto dolazim,zato on to ne moze da radi,onda sam odlucio da uzmem golfa i rekao mu da mi sklopi sedista da mogu barem da vozim i to je to,nasta je on odgovorio ok,i da dodjem u ponedeljak tj danas po golfa i da ga oteram,od jutros ga moj cale zove da vidi dokle je stigao i kaze mu da mi oko 5-6 dolazimo po auto,njegov odgovor je bio bice gotovo do tad,pred polazak ga zove ponovo moj cale,i odgovor je bio dodjite oko pola 8 jel jos ni jedno nije gotovo,na sta je cale odgovorio da dolazimo bez obzira,kad sam otisao tamo video sam da da mi je golf natrpan stvarima,delicima,dronjcima,raskopusanim sedistima,u glavnom sve je bilo rastureno,a na moje mesto je stavio neko budjavo sediste,ciju je potporu drzao panj iza boodala on naravno nije bio tu,i ako sam ga zvao da dodje,navodno je ponovo bio u bolnici,posto sam ja njemu u startu dao 7000din za materijal a pri tom moj materijal (burbery) je ukenjao samo tako,a samo on kosta 70e,hteo sam da mu ostavim sve ovo sto je uradio i da mi vrati pare posto mi nije ostavio dovoljno materijala za ostale delove sedista,tapacira i ostalog,ostavio je samo metar ipo...kad se konacno javio na telefon pretio je da ce da dodje da nas bije (mene,caleta,druga i kuma),ja sam ga naravno cekao ali se nije pojavio posle pola sata,tako da sam doterao auto kuci,a sa njim ce imati posla inspekcija...sa takvim debilom,skotom,majmuno ne moze da se prica normalno,decko je lud,tako da zahtevam od moderatora,direktora ili bilo koga da ga uklone sa foruma ili da tamo u njegovom opisu napisu prevarant ili tako nesto,u svakom slucaju ne preporucujem nikome da ode kod njega,pa makar bio poslednji majstor na svetu,bolje odradite sami...a evo i klipa koji je snimljen na licu mesta
http://www.youtube.com/watch?v=GWg6R55dJB0

Van mreže RUS

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
Odg: obavezno procitati-prevara
« Odgovor #1 poslato: Jun 06, 2011, 11:12:32 posle podne »
Ovakve treba na kolac...
Boban-Rus

Van mreže svrle

• Master Member
  • Auto: Skoda Superb II TDI
« Odgovor #2 poslato: Jun 06, 2011, 11:12:36 posle podne »
neverovatno sta sve ljudi rade...  blink
Od inspekcije ne ocekuj nista, bolje sutra opet bani kod njega sa nekim, naplati svoje cekanje i rasturena sedista i ne idi kuci dok to ne uradis.
Neprimeren potpis

Van mreže jare

• Sr. Member
« Odgovor #3 poslato: Jun 06, 2011, 11:15:39 posle podne »
Sta da ti kazem! Iskreno ni ja ne bih znao sta da uradim na tvom mestu, dal da ga bijes ili samo da iskuliras sa inspekcijom! Jbg druze drzi se..3
odosmo u off, mladjeg a bezobraznijeg od tebe nema na zemaljskoj kugli...
Od Poršea priznajem 356 i 911, a od Amera bi kupovao samo benzin!

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
« Odgovor #4 poslato: Jun 06, 2011, 11:18:53 posle podne »
strasno...  jel je njemu uopste prijavljena ta radnja u kojoj radi?  ako nece da da pare uzmi nesto u vecoj vrednosti iz radnje dok ne da  batine

a ti si na wagenfest dosao bez tih sedista, neba i ostalog?
« Poslednja izmena: Jun 06, 2011, 11:21:24 posle podne od strane Peca_Nis »
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže MACNE_GTI

• Master Member
  • Tata kako se pise ljubav?? Pisi sine GTI
« Odgovor #5 poslato: Jun 06, 2011, 11:20:21 posle podne »
ljudi srecko je iz smedereva..tako da nije mu bas isplativo da dolazi svaki II dan za pancevo..to je fazon 90km u jednom pravcu odprilike...
PRODAJEM PLAVOG KAMELEONA.
Ne, crvenog...
Ne, zelenog... Uuuu... Ekstraaa... Ne prodajem ga !!
XD

Van mreže jovanmarkovic

• Full Member
« Odgovor #6 poslato: Jun 06, 2011, 11:20:49 posle podne »
Brate katastrofa, ja bi ga obesijo za muda jos posle nedelju dana.  Sramota... kakvi ljudi sve postoje  angry2 batine

Van mreže darec

• VW - Das Auto
  • Sr. Member
« Odgovor #7 poslato: Jun 06, 2011, 11:21:03 posle podne »
STRASNO!!! Mada opreza nikad dosta, treba dobro proveriti kome se prepustaju kola, ko zna sta je neko sve spreman da uradi...  coilleo2tj

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #8 poslato: Jun 06, 2011, 11:26:05 posle podne »
jebo 90 km.to sto te je drkao,to je tvoja greska,ali za to sto je pretio tebi caletu...odes tamo i silujes ga.

Van mreže jovanmarkovic

• Full Member
« Odgovor #9 poslato: Jun 06, 2011, 11:26:13 posle podne »
Ne mogu da se nacudim ccccccc... ja bi njemu razbucao tu njegovu golf II pa nek je posle krpi.  testeras

Van mreže Stoske

• Old School
  • Ultimate Member
  • Auto: vw passat
« Odgovor #10 poslato: Jun 06, 2011, 11:29:29 posle podne »
nekim ljudima jednostavno prica ne pomaze ... a ja to volim  biggrin

nego ti gledaj kintu da izvuces , mada od toga nema nista
hahaha Stoske poligloTka hahaha Gde Stoske glotkne tu trava ne raste :)

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #11 poslato: Jun 06, 2011, 11:31:39 posle podne »
kinta ne moze da se izvuce samo ako stvarno NEMA

Van mreže nemanja7

• Hero Member
  • Das Auto
  • Auto: Seat Leon 1.9 Seat inca 1.4
« Odgovor #12 poslato: Jun 06, 2011, 11:32:13 posle podne »
Au kakva mamlaz ne mogu da verujem sta uradi covek...inspekcija nego sta treba da ih zoves ali odmah sto pre, takve treba pozatvarati i dobro je sto si obavestio ljude ko zna ko je jos planirao da ide kod njega...

Van mreže DYNABLASTER

• Full Member
« Odgovor #13 poslato: Jun 06, 2011, 11:32:29 posle podne »
auu pa ovaj je gori i od mene tapsac lollol

Van mreže Stoske

• Old School
  • Ultimate Member
  • Auto: vw passat
« Odgovor #14 poslato: Jun 06, 2011, 11:34:09 posle podne »
uglavnom su vecina majstora takvi .. zato ja gledam sve sto mogu sam da odradim ... ono sto ne mogu saljem ali kod proverenog coveka ..
hahaha Stoske poligloTka hahaha Gde Stoske glotkne tu trava ne raste :)

Van mreže svrle

• Master Member
  • Auto: Skoda Superb II TDI
« Odgovor #15 poslato: Jun 06, 2011, 11:34:33 posle podne »
ima neko gori i od tebe.  lollol
Neprimeren potpis

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #16 poslato: Jun 06, 2011, 11:34:59 posle podne »
Za takve ljude treba uzeti motku sumnjive cistoce i polomiti im o glavu. Ja znam kakve sam muke imao sa ovim sto mi je radio auto prosle godine. Rekao auto gotov za 10 dana, ja mu dao 15 a auto stigao posle skoro mesec i po dana.

Van mreže RUS

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #17 poslato: Jun 06, 2011, 11:39:09 posle podne »
Svasta ima danas, al da se ovako ponasa prema musteriji, to nisam cuo i video jos. Zasto je primio auto ako nije hteo da radi??? Ja bi ga bar posteno polomio da mi srce bude bar na mestu.
Boban-Rus

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
« Odgovor #18 poslato: Jun 06, 2011, 11:46:00 posle podne »
Decko ocigledno nema veze s vezom o poslu kojim se navodno bavi.

Slicno iskustvo imam i ja ali sam racunao koliko para toliko i muzike, ali da sam ovako bio maltretiran ne znam... angry2

Inace nisam preporucivao srecku da radi kod njega ali je vec bilo kasno jer je dao da se radi, pa je bilo aj da sacekamo da vidimo kako ce da bude, i na kraju ne ispade nista samo nerviranje

Van mreže DYNABLASTER

• Full Member
« Odgovor #19 poslato: Jun 06, 2011, 11:47:06 posle podne »
Za takve ljude treba uzeti motku sumnjive cistoce i polomiti im o glavu.

lollol lollol lollol lollol lollol lollol lollol lollol lollol lollol lollol lollol lollol