Pre neki dan sednem u auto upalim( na plin ) bez problema i nakon gradske voznje od pola sata krene da me zeza na leru da se gasi.U jednom trenutku se i ugasio i jedva sam ga upalio,ali opet na leru se gasio,pojacam ler gas na plinu i onda sve ok.Posle par sati sednem u auto i upalim i opet posle malo duze voznje(sat vremena) stanem i od tad nece da upali nikako! Pokusavao sam na benzin da prebacim,verglao i pokusavao i na gurku da upalim ali nista....samo vergla i uopste ne moze da sastavi---razvodna kapa i ruka su ok,kablovi i svecice zamenjene skoro,sumnjao sam i na benzinsku pumpu,skidao i stavljao drugu ali N E C E !!!! Da naglasim samo jedno---vec duzi period auto mi kad je hladan pali super i na plin i na benzin,a kad je ugrajan malo teze je palio,na plin i nekako a na benzin sam morao da verglam malo duze ...i razvodnu ruku cesto moram da menjam jer brzo propada---e sad sve to ukazuje na razvodnik paljenja koji sam skidao i na oko mi deluje sve ok,nista polomljeno,nagorelo ili crno? pitanje da li da ipak zamenim razvodnik paljenja ili moze da bude problem u jos necem---znaci vergla ali jednostavno nece da sastavi,zupcasti isto je ok (i to sam proveravao) karburator remontovan i sve ok! jos jedna sitnica....nikako da povuce benzin do karburatora,skidao sam i premostavao onaj ventil sto prekida benzin kad se vozi na plin ali jednostavno ne povlaci do karburatora
auto je mk2 1.6 benzin/plin