Autor Tema: [Golf 4] Auto klima-problemi,pitanja i dileme???  (Pročitano 2381 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže IcXcNiKa33

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
[Golf 4] Auto klima-problemi,pitanja i dileme???
« poslato: Jun 03, 2011, 12:47:27 posle podne »
Izvinjavam se ako ova tema je negde vec postavljena,ali nisam mogo da nagjem odgovor na moje pitanje povezano sa auto klimom,sastavni deo,delovi,njezin rezim rada i sl.
Imeno radi se o mojoj vw golf mk4 koju sam nedavno kupio i moj najveci problem(bol) je A/C klima koja ne radi,pa zanima me net-prirucnici,tutorials,video,cena njenim delovi i sve moguce stvari vezane sa klimom.Hvala unaprd!
 mahac

Van mreže ivan.stojanovic

• Full Member
  • Auto: Golf Mk6 1.6 TDI BlueMotion
Odg: [Golf 4] Auto klima-problemi,pitanja i dileme???
« Odgovor #1 poslato: Jun 03, 2011, 05:13:24 posle podne »
Da li ti svetli dugme A/C kada ga pritisnes?
Da li se kompresor cuje da radi kada ga ukljucis? (Da li ti se broj obrtaja promeni i rad motora kada ukljucis klimu (to je pokazatelj da kompresor radi)?)

Nisi nista objasnio sta ti ne radi. Mozda je samo prazna klima i treba da se dopuni. Ajd malo vise detalja pa ti mozda neko i pomogne.
Ivan Stojanovic
Golf Mk6 1.6 TDI BlueMotion

Van mreže IcXcNiKa33

• VW Početnik
Odg: [Golf 4] Auto klima-problemi,pitanja i dileme???
« Odgovor #2 poslato: Jun 03, 2011, 08:27:22 posle podne »
Za par dana cu da doznam sta tacno radi,a sta ne,kada uzmem auto iz servisa(rad na veliki servis),a mislim da kompresor nije crknut ali za sada je samo prica na pamet.Kad uzmem golf u nedelju doznacu sta je tacnije.Meni interesira sastav i rad taj najvitalni deo klime-kompresor. driving

« Poslednja izmena: Jun 04, 2011, 05:51:38 posle podne od strane IcXcNiKa33 »