posle puno napora uspeo sam da skinem boju koja je madisonove felne malterne oskrnjavila

ljudi nemoze te zamisliti da neko ovako nesto ofarba prvo sa crvenim grundom onim smrdljivim i posle toga felne ofarba spray-om,pa to samo srbin moze da uradi.

prvo kad sam skidao farbu ostala je ta crbena boja i ja sam prvo pomislio da je to neka fabricka zastita dok na jednoj nije pronikla zalatna boja.
odmah mi je bilo jasno da ovo nisu samo aluminijumske felne i nastavio sam dalje sa mazanjem skidola dok nisam skinuo sav shljam sa njih mada delimicno i neuspesno jer je na nekim mestima farba toliko usla u pore da jednostavno nece da je nagrize skidol.
verovali ili ne,srce felne je eloksirano zlatnom bojom,srafovi su takodje zlatni a rubovi su polirani i to sve fabricki.
nazalost su u losem stanju pa se srce mora svakako farbati i rubovi polirati.
srafovi su delimicno dobri mada ima i onih koji su oxidirali i pocrneli.
nije mi bio aparat pri ruci pa nisam stigao jos da ih slikam ali svakako cu to uraditi da vam pokazem koju lepotu su ljudi prefarbali crvenom osnovnom i nadam se da ce isti procitati ovaj post i postiditi se za zlodelo sto su ucinili

svakako nadu ne gubim i sad cu da probam da rasturim jednu da vidim kako cu da stegnem rubove u strug radi smirglanja i pripreme za poliranje
madi drzi mi palceve