Imam nepune 52 godine i živim u Šapcu. Diplomirani pravnik sam sa stažom od preko 27 godina i značajnim iskustvom u pravosuđu, advokaturi i privredi. Automobili su moja prva i najveća ljubav. Kao mlađi bavio sam se dizajnom pa sam, mnogo davno; trebao to i da studiram. Davno beše da bih išao u Italiju na škole a perspektiva...baš davno beše. Ostala je "ruka" i osećaj za stil, proporciju i emociju u tom segmentu. "Zivotno iskustvo" je umirilo agresiju i egzibicionizam u dizajnu i podiglo cenu kreiranju "suptilnih razlika" koje se naslućuju ali ne "vrište". Svoje vozilo posedujem od 1978. godine i do sada sam davno premašio cifru od 1,000.000 preveženih kilometara. Vozio sam Golf I, Golf II, Golf III i Golf IV (svi "personalizovani" prema svom vremenu i mom tadašnjem "vidjenju"). Vozio sam i Alfe i Opele i... Sada vozim Polo 1.4 tdi (6N2) iz 2000-te. Auto sam "cipovao" na, deklarisanih 75kw i 256Nm i veoma sam zadovoljan. U fazi sam sredjivanja "stylinga" jer od "tuninga" planiram još K&N filter, "spuštanje" i rolbar (zbog velike snage i odnosa težine po ks).
Ne žurim, kada završim sve postaviću fotografije na forum pa možemo komentarisati.
Eto toliko.
Pozdrav za sve čposetioce foruma i članove kluba