ja sam sa banjice...caletu je na pasatu 4-5 centrirao tofa(od trosarine ka kovacu 500m)...ali je nasao boljeg i od njega ali u smederevu...pa ako te zanima da ti posaljem br i adresu...
Heheheh Tofa, zivim 100m od njega on isto radi po principu kako koga klepi i razlika je u ceni da li si dosao sa 15' ili 17' ili recimo kao meni sto je naplacivao 1500 din redovan servis na Tigri, a mojima sa Daciom 1000 din

.
Centrirao sam trap kod njega na predhodnim automobilima i nisam bio zadovoljan zato sto sam se vracao po 3 puta da mi dosteluju.
Konkretno ne volim majstore koji su bezobrazni sa cenama i prave razliku gde ne treba da je pravi.Sva sreca imam super mehanicara za auto, pa barem sam sa te strane prezdovoljan i sa znanjem i sa cenama.
Ova druga opcija da idem do Smedereva bas mi i nije isplativa.
Kod Sekule je bilo super dok je radio jedan lik Milos, sada je on otvorio svoj servis za trap u rakovici i super radi, bio sam zimus kod njega, ali pravi drasticnu razliku da li si dosao sa 15' ili 17'
Nista izgleda da mi nema druge opcije nego kod Milosa u rakovici, barem sam zadovoljan uslugom, a za cenu j...ga, nismo zadovoljni ni cenom goriva pa ga sipamo
Hvala svima, naravno ako neko ima jos nekog slobodno neka vice