Cao ljudi, nisam znao da treba da se predstavi zato se izvinjavam svima ja sam nov ovde kod Vas... Ja sam Gaga iz Obrenovca, imam 25 godina i vozim ovog crnog golfa sa profil slike koji ima jedan mnogo glup problem koji cete mi vi, nadam se, pomoci da odklonim...
Ovako.. Pre 2 nedelje, poceo je da mi prijavljuje gresku abs i esp na tabli.. kod drugara na dijagnostici prikazuje greshku zadnji desni senzor abs-a, ja odem sutradan u sabac i promenim taj senzor.. medjutim, opet prijavljuje greshku... Zakazem u servisu komplteno rasklapanje zadnjeg desnog dela da bi smo videli sta je problem... raspitao sam se znao sam da problem moze da bude ili instalacija ili abs elektronika... uglavnom nije nista od toga nego guma koja je na glavcini koja je citac senzora se iskrzala i nedostaju delovi nje... zvao sam sve zive koji se bave delovima za vw i niko nema na prodaju tu gumu, nego mi svi nude kompletnu glavcinu koja kosta polovna 50-100e, a nova u porsheu 200e.. ima li iko ideju kako resiti ovo da ne kupujem kompletnu novu glavcinu?????