Citajuci ovu temu, tek sada sam skapirao da sam pogresio sto nisam poslusao zenu i kupio nekog TAM.ića jer tada bih na more sa lakocom nosio kamin i bazen...

... a isto tako bih i pri zavrsenom sopingovanju kolica sa kupljenom robom samo utovario u tovarni prostor a ne bih morao da se kao sada mucim dok ih pretovaram u gepek.
I ja sam nekada bio ubedjen da je pravi porodicni auto karavan, u sledecem trenu sam kukao sto nemam neku krntiju pa da je ladno tovarim sa robom a da me boli uvo za nju. Danas sam se pronasao u cabriu, dete je poraslo pa samo ide na putovanja a zena i ja, bez obzira na plinsku bocu, uspemo sve stvari da strpamo u gepek. MIslim da svako zivotno doba nosi potrebu za odredjenim tipom auta tako da idealnog porodicnog auta nema. Brat i ja smo "odrasli" i putovali u fici a roditelji kazu da nikada nismo zakukali zbog skucenog prostora za vreme putovanja dok je moje dete "odraslo" i putovalo u golfu 2 i znam da je se svaki put veselo budilo.
Neko je spomenuo i gps, apsolutni sam protivnik upotrebe istog jer ubija svako zadovoljstvo pri turistickim i avanturistickim putovanjima.
Dakle, vozite ono sto vam pricinjava zadovoljstvo i u cemu uzivate ...

... (za pojedince) a ne ono sto vam je zena/tasta rekla da vozite.