Nije ti potreban uzorak. Treba ti shubler, kljuc za skidanje tockova, papir i olovka. Skinesh tocak, izmerish precnik diska (bez dela koji hvataju paknovi, samo onaj na koji naleze felna), onda izmerish otvor za glavcinu na disku, i koliko viri onaj deo na koji "sedne" felna. Odredish debljinu distancera, i sa donje strane upustish otvor koji je za desetu ili dve veci od dimenzija onog dela na koji "sedne" felna. Ako hoces sam da pravish, tj, ako si strugar, skini sa neta sliku i skapiraces sam kako se pravi. Ako nisi, nemoj da se mlatish sa time, nego idi i kupi proverene distancere. Treba da nadjesh dobar duraluminijum, valjkast, kome je Fi(precnik)sigurno veci od 350mm, da uzmesh dovoljno deblje komade da ima dovoljno "mesa" za kvalitetnu obradu. Da dobro odredish rastojanje rupa za shrafove, i da sve budu na istom rastojanju od centra. Strugar ti te rupe nece bushiti...
Stavicu ovde i jednu skicu, da vidish koje ti mere trebaju. Nemojte mi zameriti, ne znam kako se zove taj deo na koji "seda" felna:)

P.S.
Rupe za brezone nisam crtao jer se to razlikuje od modela do modela