hvala puno!

edit: evo sad sam skoknuo do kola da proverim situaciju... i skapirao sta me bunilo na slici..
tebi je bez onog plasticnog poklopca koji ide skroz sirinom haube... krenem da skidam one plasticne srafove.. i dal sam ja glup ili je ono retardirano..al od 3 srafa koje sam uspeo sa te strane da skinem.. 2 su izletela sa zabicama(koje su ok legle nazad posle) .. i svaki sam morao ispod da drzim srafcigerom da ne okrece u mestu.. isti problem sa onim u sredini, ali je glava razlokana, ne znam kako da ga izvadim... i gde uopste da kupim 10 komada, pa ako pokidam/pojebem da imam da vratim..
nazad na temu... provirim ispod nekako... stoji filter fabricki.. pun lisca, prasine i ko zna cega mrtvog i zivog.. i sve to ispod plastike je u slicnom stanju.. sutra sam resio ako bude lepo vreme da sve razmontiram i ocistim ljudski... do radnje po novi filter i da zamenim..
e sad pitanje.. jel filter isao samo na modele sa klimom , ili to nema veze nikakve jedno s drugim?
i jel moraju brisaci da se skinu da bi se skinula cela plastika ili ima neka fora? videh da na levoj strani ne ide brisac, samo se skine onaj centralni sraf i razdvoji poklopac.. a za drugu cenim da moraju oba brisaca ?
zena mi je alergicna na polen.. i u zadnje vreme kako sedne u auto krene da kija.. pa rekoh sigurno se nakupilo po ventilaciji od godina.. video sam da ima sprej koji se pusti i stavi da vrti vazduh.. al kako nemam klimu ne mogu da pustim da cirkulise.. pa sam mislio na ulaz da stavim i to je to..
poz i hvala drugari