Na mojoj trojci je dodatno ugradjen siber ( kod prethodnog vlasnika u Holandiji), naravo pokvario se kao i originalni golfovi siberi, lift se podize ali nece da ide po klizacima u nazad, motor je ispravan jer kada ga prikljucim na napon ne mogu osovinu da drzim rukom koliko jako gura. Skinuo sam ga celog i nisam mogao da provalim u cemu je fora, u medjuvremenu je poceo i da pusta vodu u kabinu i kad sam ga prvi put skinuo imao sam sta i da vidim, idioti koji su montirali šiber nisu izbusili rupe i provukli creva kroz stubove na vratima, fora je i u tome sto verujem da im to uopste nije bilo tesko da urade jer fabricki su stubovi na vratima predvidjeni za dodatno ubacivanje šibera jer ima rupa sa gumicom na stubu. Epilog: nebo se odlepilo skoro do zadjeg sedista tako da isto kao i ostali moram da lepim nebo i da sredjujem siber.
Evo i broja tel tipa sa Karaburme koji radi sibere "Era glass servis" 0112757460 i 01127661 a evo i maila: servis@era-glass.rs
Ja se spremam u narednih par nedelja da odem i da sredim to go..o, ako neko bude isao ovih dana neka ispostuje ovde da vidimo kako je prosao. Al sam se raskenjaoooooo, aj pozz