Hvala, hvala. Slikano je na starom gradu. A uslikaću i enterijer, sad mi je auto malo prljaviji i mrzi me

, ovo su inače slike od pre jedno mesec dana dok još nije bio de-badgeovan, i izgreban od nesrećnika. Sada je čak malo i viši nego što je bio jer su šolje amortizera toliko ispale da si mogao prst da zavučeš između, sad je to sređeno i taman se za toliko podigao (sad mogu da parkiram na ivičnjak

). Inače imao sam problema i sa šusplehom koji je kao i kod svakog TDI-a jako nizak, te je zbog toga isti bio iskidan. Radile su vezice i sad više ne drlja, a našao sam na internetu neki aluminijumski za cca 80 evrića (naravno nije original), ali to je već investicija o kojoj ću razmišljati dalje u budućnosti. Ima još par stvari da se sredi : senzor ulja u karteru (mogao bih i sad da sredim, ali treba ispuštati ulje, otprilike ću srediti kad sledeću put budem menjao ulje da ne bi previše komplikovao stvari), otkačilo se crevo za prskalicu zadnjeg brisača, antena je pokidana (takvog sam ga uzeo, i jeftino je, ali mrzi me da skidam nebo

), plastike enterijera su malo izguljene tako da sad jurim ili neke druge ili ću da presvučem ove moje nekom folijom, ili da prefarbam, mada video sam na nekom forumu da obično poliranje sa 70% alkoholom može da pomogne, diskovi su malo pokrivljeni i to ću najverovatnije prvo da sredim od svega, itd...
Svi komentari su dobrodošli, pozdravw