ae da se javim posle duzeg (bas duzeg!!!) vremena...na golfu su odradjene neke modifikacije, a neke se jos uvek rade...slike cu okaciti uskoro, nadam se hehe...
zamenjeni su fabricki farovi, promenjen HU i trenutno se prepravljaju banici...prednji i zadnji branik idu u klin varijantu,znaci spajaju se spojlercici sa branicima i skidaju se lajsne...trenutno cekam da se sve to lepo prefarba...razmisljao sam i vrata da obrijam al sam se ipak odlucio da ostavim lajsne, nisam teo da rizikuem da mi neko to lose zavari pa da se sve farba sto puta...za sada dve slike samo..prednjeg branika

sto se HU tice, ubacen je dabldin JVC KW-AVX820...plejer je stvarno super,a najvaznija stvar kod njega je ta sto se monitor skida, tako da se nadam da mi niko nece rasturiti pola kola da bi deknuo samu jedinicu, posto je ona pricvrscena za kavez, tako da ne verujem da bi se neko toliko cimao..a i ako bi sikurno ce ga neko cuti il videti...evo i slicice sa gugla,a sutra i slika kako to izgleda namontirano...

sto se tice daljeg rada na kolima, u planu je tapaciranje ili presvlacenje neba u crno, jedno cipovanje na 185 konja, zamena vufera i pojacala, a na prolece presvlacenje kola u eko kozu i najverovatnije zamena felni...tako da ako je neko zainteresovan za felne ili mjuzu ne se javi na prajvat...