jutos upalim auto i kad mi izbaci neku gresku na bordu i upali mi lampicu od akumulatora, odem ja kod majstora on pogleda i kaze allternator ne puni, u pitanju je Valeo, ispita on sve i kaze da je altenator ok nego je crko regler, odem ja kupim regler u nekoj radnji na Sumicama gde me uputio majstor i to busom, jer mi je auto razmontiran, tj alternator, platim ga 3150din i dodjem nametimo ga i ono isto, nece da pihvati kopiju nego trazi orginal, vratim ja taj regler sto sam kupio i oni mi vrate pare i odem sa Sumica u Bulevaru kod Cvetkove pijace i trazim kod njih da mi daju, jer su mi rekli da imaju orginal i kopiju isto preko telefona, uso ja u prodavnicu i kad mi je reko cenu za regler- obicna mala plastikica, sklopka slogirao sam se 10060din, sta cu moram da kupim i odjem kod majstora namestimo sve, ne pali vise lampicu, radi sve kako treba i taman da krenem majstor kaze da proveri alternator kako puni, i sve radi kako treba, ali u nekim trnutcima napon kao a nesto zeza, skine on ponovo alternator, pregleda ceo i nadje na rotoru neku zicu koja kao da se otkacila, i to mora da se vikluje i tek sutra moze da bude gotovo i moram da ostavim auto kod njega preko noci A TO NIKAD U ZIVOTU NISAM URADIO NITI SAM DAO i ostavim ja auto i posle mi kaze da treba da pripremim jos 4000din za viklovanje i ruke, i tako me je danas moj paja izmuzo za 14000din i popizdeo sam, ceo dan mi je sjebo...
i jos nisam nocas spavao radio sam celu noc u patroli..