Autor Tema: Pissed Off  (Pročitano 100495 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
Odg: Pissed Off
« Odgovor #280 poslato: Januar 24, 2012, 08:24:48 pre podne »
Vidiš koja je kriza, što kažeš ovo je tek početak, zato čuvajte svoju imovinu...

Na pumpi recimo u 99% slučajeva SAM sipam gorivo, ili kad se zaleti pumpadzija gledam dok sipa.Jednom neki pospani uhvati se mahinalno za benzin crevo, samo sam ga streljao pogledom pre nego što je pomislio da ga stavi u rezervoar badmood.

Sinoć omladinac u kraju mi sipa gorivo i ne zatvori poklopac(a radnja vrlo komplikovana :poklopac kvrcne i zatvoren je), krenem kući on zviždi zamnom...da me upozori da mi je otvoren poklopac  wacko...Ima ljudi nisu sposobni ni ''poklopac da zatvore''...
Земунчанин

Goran79

• Gost
« Odgovor #281 poslato: Januar 24, 2012, 09:39:49 pre podne »
To sto se krize tice i 90-te apsolutno ste u pravu i ova 2012 ce biti zajebana do bola po mnogim stvarima...
@ Fred Peric cuti barem ti je pokazao na svoju gresku, mene su zeznuli tako jednom i otisao sam bez zatvaraca (tj. samog sebe sam zeznuo posto nisam pregledao)

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #282 poslato: Januar 25, 2012, 10:46:40 pre podne »
sat i 20 minuta od cvetka do plavog mosta... jebem ti sneg i neuke ljude.. tacno bi po pandura na raskrsnicu i da cepa dozvole na licu mesta
lollol

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #283 poslato: Januar 25, 2012, 11:16:02 pre podne »
Vidiš koja je kriza, što kažeš ovo je tek početak, zato čuvajte svoju imovinu...

Na pumpi recimo u 99% slučajeva SAM sipam gorivo, ili kad se zaleti pumpadzija gledam dok sipa.Jednom neki pospani uhvati se mahinalno za benzin crevo, samo sam ga streljao pogledom pre nego što je pomislio da ga stavi u rezervoar badmood.

Sinoć omladinac u kraju mi sipa gorivo i ne zatvori poklopac(a radnja vrlo komplikovana :poklopac kvrcne i zatvoren je), krenem kući on zviždi zamnom...da me upozori da mi je otvoren poklopac  wacko...Ima ljudi nisu sposobni ni ''poklopac da zatvore''...

biggrin, meni je jednom ( i nikad vise nece) ostavio otvoren poklopac i cep zakacen na poklopcu. . . I jos sam mu rekao da sipa 20 eura , a on sipao 20 litara, . . . Srecom odmah sam u retrovizoru vidio situaciju , stao i zatvorio rezervoar. . . Od tad, ili ja sam sipam gorivo ili disem za vratom pumpadziji i cekam dok mi cep ne kvrcene barem 2 puta. . . A da ne pricam sad kad mi je na sluzbenom kombiju stavio cep od rezervoara u dzep, tu je onda radila plasticna vezica i najlon, a kasnije posle pola dana evo ga pumpadzija sreta me u gradu i vraca mi jbni cep. . . Hehe, kad se sjetim samo mojeg kombija, Turbo Daily 3.0  hail. . mazga. . Jednom isprevrtah neku paletu sa mlijekom  , posle je po gradu dugo kruzila prica, '' Iz svih auta curi ulje , a iz Miljanovog mlijeko". .  lollol U kabini sam imao petolitarku za mene da pijem i da se umivam, i jos jednu da njemu sipam u hladnjak. . . Ulje mu nikad nisam mijenjao jer sam mu stalno dosipao novog. . . Al sve su to cari koje slabo ko razumije. . .

Goran79

• Gost
« Odgovor #284 poslato: Januar 25, 2012, 11:18:52 pre podne »
Evo komsije me ponovo angazovale da nam ocistim put od snega od parkinga do glavne ulice sa mojim mk3

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #285 poslato: Januar 25, 2012, 11:23:02 pre podne »
Jesi li priostrio noz. . .  lollol

Goran79

• Gost
« Odgovor #286 poslato: Januar 25, 2012, 11:27:58 pre podne »
Naravno  lollol

Van mreže kiza91

• Hero Member
  • vw rulez
  • Auto: Bugatti Veyron
« Odgovor #287 poslato: Januar 25, 2012, 12:34:04 posle podne »
nocas ortaku maznuli plinsku bocu iz juga.. boodala

Goran79

• Gost
« Odgovor #288 poslato: Januar 25, 2012, 02:05:48 posle podne »
To se isto desilo i mom kumu na jugu. Jebeni narkici (barem je ovaj bio, navatali smo ga i 25x batine)

Van mreže kiza91

• Hero Member
  • vw rulez
  • Auto: Bugatti Veyron
« Odgovor #289 poslato: Januar 25, 2012, 05:48:15 posle podne »
ovaj kaze da je jos vido 2 lika kako sede u autu na parkingu uvece oko 1 kad je dosao kuci..i hteo da zapise tablice posto su mu vec krali ranije bocu ali nije ne znam zasto...

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #290 poslato: Mart 28, 2012, 09:03:11 posle podne »
Danas kolege bile na terenu, silaze do kola i vide lika oko 35 godina kako izlazi iz kola. Provali ga na daljinu da mu ključem grebe kola i ulazi u zgradu pored. Kolega kad je video ogrebotine počeo da psuje majku i oca na glas i taj lik izašao na prozor i kaže "Parkirao si se na moje mesto" Parking na NBG između zgrada međutim idiot kreten i debil utripovao da je to njegovo parking mesto. I zvali ga da siđe da im objasni kako je to njegovo mesto, a lik ne sme. On srećom zapamtio iz kojih kola je izašao i izvadi krstasti šrafciger i celu desnu tranu uzdž i popreko mu izgrebe. Ovaj moli sa prozora da prestanu, a ovaj samo šara još više. Drugi kolega hteo da mu skače po haubi i da mu lomi šoferku, ali ovaj prvi ga sprečio.
Stvarno zašto ima toliko debila i idiota? Pa u koje stanje uma moraš da dovedeš sebe da misliš da je javno parking mesto tvoje (ili da se ponašaš kako oćeš jer živiš u tom kraju) Ja razmišljam da sam ga video da mi to radi gde sam se ljudski parkirao na parking, pa ... ne smem da napišem šta mi sve pada na pamet. Stoka idiotska, pičketina ljudska, beskičmenjak i jadnik. Ljudi rade normalno svoj posao i onda se pojavi takva nula od osobe da ti pokvari život.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #291 poslato: Mart 28, 2012, 09:07:45 posle podne »
ja bih mu demolirao kompletan auto!!!
  champ1

Van mreže ortodox09

• Hero Member
  • Ja ♥ mog čađu
  • Auto: Passat b5
« Odgovor #292 poslato: Mart 28, 2012, 09:42:43 posle podne »
Ma fukara... Po definiciji.

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
« Odgovor #293 poslato: Mart 28, 2012, 10:21:53 posle podne »
Tip koji je bio parkiran do mene ,kada sam izašao po podne, pomerio svoj auto za jedno mesto,za to jedno gde sam bio do tada ja, jer je to NJEGOVO  parking mesto...bolest...tu sam bio parkiran od nedelje po podne, mislim da je ovaj patio 3 dana.... boodala
A što se tiče likova koje opisuje @Wele : Nisu kola kriva, to ja uvek kažem, nego tom maloumniku treba vaditi sitan kamen iz bubrega...
Земунчанин

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #294 poslato: Mart 28, 2012, 10:46:49 posle podne »
meni je neko u zadnjih par dana overio levo krilo napred... ima malo udubljenje, ali vidi se, kad je cist pogotovu... sto je najgore apsolutno me vise ne tangiraju takve stvari.. sto nije dobro
a i za to ko je prvi video prazno mesto i koje je mesto "necije" jos gore... ako mogu uletim, ako ne nikom nista.. vise ni ne stajem da se objasnjavam sa budalama.. ako hoces lupaj,lomi,grebi, samo ce sebi da natovaris bedu na vrat.. par puta je bila situacija "dva ovna na brvnu".. oboje usli do pola na mesto... upalim sva 4, izadjem , zakljucam pa ti juri pauk 1h vremena i objasnjavaj sta je bilo, zabole me

na drugu stranu puknem kad su ljudi apsolutno u put je samo moj fazonu... kolko mogu da zaglavim ako ugradim pandursku rotaciju? alternativa je neke kretenski jake i jako nelegalne xenone i da prevezem jedno od dugmica sirene na neku kamionsku/vatrogasnu.. ili te jacine... da se malo ljudi presaberu brze gde su i sta rade
lollol

Goran79

• Gost
« Odgovor #295 poslato: Mart 28, 2012, 10:48:43 posle podne »
e u mom slucaju ja imam posla sa maloumnicom, ljudi popizdeo sam ... parkiram ja boru i otisao da golfa da uzmem nesto iz njega i pogledam na haubi neka mala kurvica, maloumnica ... izrezala svoje ime na haubi od golfa ( duzina je nekih 10 cm). Tu gde se parkiram ima dosta dece koje se igraju, zezaju i sve je to ok, to je za decu igraju ali ovo, pa vagina ti materina imas papir i olovku pa vezbaj svoj potpis na papiru!!! Sada cu morati da ubacim par klinaca iz moje zgrade da saznaju ko je ta mala i ako je uhvatim pravo kod roditelja i ima da trazim da mi ofarbaju celu haubu i da ostali deo auta izlakiraju da bi se sve uklopilo, boli me dupe a kapiram da ce i njeno kada je njeni roditelji dohvate (valjda)

Van mreže Miok

• Jr. Member
  • *
  • Auto: VW Golf mk4 1.9TD(I)
« Odgovor #296 poslato: Mart 28, 2012, 10:52:08 posle podne »
U jbt, a sto je najjace sumnjam da ce roditelji nesto i uraditi, znas ona je mala  blabla
VW

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #297 poslato: Mart 28, 2012, 10:54:46 posle podne »
ja sve po kratkom postupku u saobracaju,a kenjas nesto izadjem sa metalnom cevkom i da vidis kako se smire i dizu ruke,ma ne jebem zivu silu,nece niko da se izivljava i izdrkava na mene
  champ1

Van mreže Fica

• Master Member
  • Auto: golf mk2 atmo dresina
« Odgovor #298 poslato: Mart 28, 2012, 10:57:48 posle podne »
ma bre narod je puko skroz. Ja zivim u zgradi imamo zajednicko dvoriste gde se parkiramo, bukvalno se svi znamo iz zgrade posto nasa u ulaz broj 2 ima sve ukupno 30 stanova ako i toliko i ladno mi je neko od komsija bez pardona prosuo pola musake na auto, kad sam video poludeo sam jeste da je bio prljav i sve ali musaku da mi svirne po sred haube i soferke posle sam morao na odmascivanje da odvezem.

doslo mi da kezem ovo od muke

1na1 - baci leba

Van mreže Miok

• Jr. Member
  • *
  • Auto: VW Golf mk4 1.9TD(I)
« Odgovor #299 poslato: Mart 28, 2012, 11:01:04 posle podne »
@ Acca Ne kenjam ti sad ali, moras da pazis sta radis nikad ne znas kome ces da se zameris,kakva je budala itd zajebana su vremena bas,em je finansijska kriza em socioloska sto dovodi jedne velike propasti, a jedna od tih su da je vaspitanje vecine jedna velika NULA + ljudi vise nemaju postovanja jedni prema drugima,ne znam ni zasto ovo pisem al ae da se malo i ja 'izduvam'
VW