Ja vam se lepo sinoc vracam iz Vrsca prolazim kroz jedno selo (Uljma) kad iza mene se pojavi opel astra ali sa dugim svetlima, ja ono lik sigurno zaboravio pa mu pustim sva 4 da mu pokazem da nesto nije u redu, on nista, ja njemu pustim moje zadnje maglenke i ponovo sva 4 i ugasim, a on poceo da mi blica (iskljucio duga) i ponovo ukljucio duga i zabo mi se dupe. Jaooooo reko u sebi sad cu da mu j...em mamu ali zena mi je tu pa moram da iskuliram da mi ona ne panici, ja ga tako pustim malo, ubrazam malcice (na nekih 110 km/h) a on se i dalje prilepio u dupe, ja tu vec popizdim pa ubrzam jos malo i na malo duzi momenat legnem na kocnicu (znamo o cemu pricamo) a on tu poceo da mi svira, pa brate mislim jedi govna... da bi u jednom trenutku on ubrzao i kao da me pretice samo dosao sa moje leve strane i da bi suvozaca spustio prozor i poceo nesto da kenja (nista ga nisam razumeo posto sam video da je bilo 4 roma u autu), ja tu njemu opsujem kevu i verovatno psa ... i pokazem mu nesto sto sam imao ispod sedista (to bas i nije bilo pametno ali ...) i dok je bio u levoj traci ja tu naglo na kocnicu da bi on "prosao" i sad mu se ja nabijem u dupe i upalim duga i gas, da bi ovaj dao pun gas i verovatno su sva cetvorica probila patos i dali pomoc sa nogama i "nestali". Mislim stvarno ne znam sta se tu sve izdesavalo, jer sam stvarno pokusao na par nacina da mu pokazem da mi smeta dugo svetlo ali "mangupi" su verovatno hteli da se igraju ...