Autor Tema: Pissed Off  (Pročitano 92347 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DusanVW

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Grand Cherokee 4.7
Odg: Pissed Off
« Odgovor #80 poslato: Septembar 05, 2011, 01:12:47 pre podne »
Jedan izduv nisu uspeli skroz da skinu,a jedan su skinuli i ukrali... I opet mi neko ogrebao haubu,udario me jedan lik pre 2 noci pozadi,okrenuo me za 360stepeni,za malo glavu da izgubim,baksuz mi auto skroz,mora da ode shto pre.  boodala

Goran79

• Gost
« Odgovor #81 poslato: Septembar 05, 2011, 01:20:32 pre podne »
auuu brate  boodala stavi bre crveni konac oko retrovizora  ;)

Van mreže DusanVW

• Master Member
« Odgovor #82 poslato: Septembar 05, 2011, 01:36:15 pre podne »
Ma ne pomazhe nishta,veruj mi.:) Prosto baksuz auto,a taj lik shto me udario,nije ni stao da me pita kako sam,samo je opalio po gasu,a ja sam isho malo brzhe,bacio me u levu stranu,za 360 stepeni me okrenuo,i to je bila kap koja je prelila chasu da prodam golfa...

Goran79

• Gost
« Odgovor #83 poslato: Septembar 05, 2011, 01:47:26 pre podne »
brate ja bih ga jurio zbog toga sve dok mi skroz ne prolupa motor ili opadnu 2 tocka  badmood

Van mreže DusanVW

• Master Member
« Odgovor #84 poslato: Septembar 05, 2011, 01:51:02 pre podne »
Ma brate problem je shto sam ja josh neiskusan vozach,i nisam osetio udarac,ne znam ni ja sam kako,samo me je bacio u levu stranu,i okrenuo za 360stepeni,i ja sam mislio da sam ja kriv,jer sam mislio da me je mozhda auto zaneo sam kad sam ulazio u tu blagu krivinu,ili da me je zaneo pesak. Ali tek ujutru kad sam ustao,video sam tj.cale je video belu boju na braniku,i branik mi je naprs'o,a inache znam ga,tako da nije problem da ga nadjem u gradu,trazhim ga vec 2 dana,ali nikako da naletim na njega. Ali ja ne verujem kakav je smrad od choveka,da nije stao ni da me pita kako sam,josh video da sam klinac,haos.  angry2

Van mreže MasterChief

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Golf 5 TDI
« Odgovor #85 poslato: Septembar 05, 2011, 08:45:38 pre podne »
Druže ne znam šta da ti kažem. Užas. I ja svakodnevno viđam kojekakve kretene u saobraćaju. Neka riba je pre neki dan ladno podbacila puntom patiku koja je bila na putu (ili je izbacila iza auta  wacko), kad je poletela patika prema šoferci odmah sam prešao u rally mod kao i još dva auta koja su bila iza mene, a sve se to desilo pri nekoj brzini od 70-80kmh, riba nije jebala živu silu. A najviše me je iznervirao neki kreten sa raspalom mazdom koji je krenuo da obilazi i mene (nije nailazio, vozio se iza mene) i autobus ispred bez obzira što sam ja dao migavac, i počeo da se izvirujem, još kreten kao svira da se pomerim sa puta (naravno popustio sam jer sam video da je idiot), a posle se zamalo nije sudario sa nekim matorcem na suženju puta i stali njih dvojica da se svađaju (matorac je u pravu, a ova seljačina zabrazdana sa mazdom zapeo da se svađa), i stoji na sred puta, uhvatio sam se za kvaku da izađem da mu jebem sve po spisku, ali je krenuo.

A što se tiče svakodnevnog grebanja to je već zeznuta stvar ako živiš u nekom od većih stambenih blokova (kao ja). E onda tu prolazi i šuša i muša, jer ima dosta automobila, pa još ako tvoj malo više štrči...  Viđao sam sitacije da nisu komšije krivci za operacije po automobilima, već npr jebač lokalne komšinice koji je dovozi svako veče pa ima priliku da snimi praking, ili lokalna narkomanija koja parking tretira kao supermarket (što veći to bolji bonk), ili pak komšijin kolega koji ga doveze kući sa posla pa se seti da mu fali nešto što bi mogao da pozajmi sa tuđeg auta, ili pomisli "vidi ovog m..... mu, šta on ima a ja to nemam". Ajde da razumem narkiće, i lopove, ali ja sam imao druga u srednjoj koji je lovator, i svaki put kad bi sjebao nešto na ćaletovoj astri, on bi to skidao sa drugih automobila, to je već problem našeg mentaliteta. Komšiji je na novom puntu izguljena cela desna strana do zaštite kad je neki seljober koji radi na gradilištu u blizini krao građevinski materijal pa u brzini razjapio vrata i drljao guzicom po njima. I ćaletov auto je zaguljen sa desne strane do zaštite, ali nije toliko koliko je na puntu, to su sve neke seljačine i somine koje su došle iz okolnih selendri, kad ih vidim kako manevrišu sa zastavama i kad se parkiraju ukoso i zauzmu mesta za dva auta na parkingu koji je ionako knap tačno samo da ih tučeš.
Atomic batteries to power! Turbines to speed!

Van mreže DusanVW

• Master Member
« Odgovor #86 poslato: Septembar 05, 2011, 10:44:30 pre podne »
Katastrofa brate... Na svakih 10dana,nego mi neshto pojebe na autu,sad mi je auto opet u Bgu,cale dolazi sa njim u petak,ne bi me chudilo da dodje samo sa dva tochka. biggrin

Goran79

• Gost
« Odgovor #87 poslato: Septembar 05, 2011, 01:43:02 posle podne »
Jel mislis na ove???

image hosting

Izvini, ali malo sale u svemu ovome  beer

Van mreže DusanVW

• Master Member
« Odgovor #88 poslato: Septembar 05, 2011, 02:10:18 posle podne »
Hahahahaahahhahahahahahah....  lollol lollol, Odlichna ideja Gorane!  biggrin

Van mreže DusanVW

• Master Member
« Odgovor #89 poslato: Septembar 07, 2011, 05:49:19 posle podne »
Gorane samo da ti javim,da mi je auto stigao u jednom komadu! big_boss   biggrin biggrin

Goran79

• Gost
« Odgovor #90 poslato: Septembar 07, 2011, 06:01:02 posle podne »
Cuti dobro je!!! Sad ces ga moci prodati za vise para  ;)

Van mreže DusanVW

• Master Member
« Odgovor #91 poslato: Septembar 07, 2011, 07:32:18 posle podne »
Nadam se.  ;)  biggrin

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #92 poslato: Septembar 07, 2011, 08:15:01 posle podne »
autu je krenula sve vise i vise da se ljusti farba u komadicima... bem li ga sta da radim... ne daje mi se za full farbanje za sitnice a izludjuje me
lollol

Goran79

• Gost
« Odgovor #93 poslato: Septembar 07, 2011, 08:48:52 posle podne »
lakiraj ga

Van mreže MasterChief

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Golf 5 TDI
« Odgovor #94 poslato: Septembar 21, 2011, 07:18:51 pre podne »
Jutros sam se parkirao ispod nekog drveta gde izgleda ptice vole da obitavaju (ili to, ili mi je neko namerno gađao auto ptičijim govnima, a to me ne bi začudilo u današnje vreme  lollol). Auto mi je usran da usraniji ne može biti  badmood  Da li neko zna gde ima dobra perionica u Zrenjaninu, ili možda bi mi čak više odgovarale  drive thru četke?
Atomic batteries to power! Turbines to speed!

Van mreže outlaw

• German Cult
  • Hero Member
  • diesel power
    • E-Frag
  • Auto: Golf MK3 2.0 16v
« Odgovor #95 poslato: Septembar 21, 2011, 12:58:32 posle podne »
Upravo mi je stigla kazna sa kamere na adresu, vožnja žutom trakom na Brankovom mostu.
Meni u prvi mah bi čudno, jer znam da nikad nisam vozio žutom trakom preko Brankovog mosta, aj ajde šta sad...
Pogledam malo bolje slike (mrak je na slikama, pa nmisam odmah izvalio) i shvatim da se uopšte ne radi o mom autu, već je u pitanju sivi Citroen c3,
krenem da čitam ispočetka, dođem do broja tablica BG = 355 - CY, e tu sam se već iznervirao, budući da su moje tablice 355 - CU
Kako su oni povezali taj auto i te tablice sa mojim imenom i prezimenom i mojom adresom, nije mi jasno...

Prekosutra idem na more, treba da sređujem ovih dana nešto oko kola, auto treba da teram u Loznicu na farbanje pre nego što odputujem, a sad još moram i da se cimam do MUP-a Savski Venac da bih njima ukazao na to da ja ne vozim sivi Citroen c3

Znači stvarno...
Gde ja živim?

Je*ale ih i tablice i kamere...

Pa šta će biti kad neko počini ubistvo sa tablicama 355 - CY, ili ĆU, ČU, ĆY ili ČY? Da očekujem krivično gonjenje?
Majko mila...
[MY MK3] :: [MY MK2]

A STA JE TO GTI? JEL TO JACE OD TDI?

Van mreže jettavp5

• Old.Jr Member
  • **
    • Eurodubs
  • Auto: VW Golf Mk2
« Odgovor #96 poslato: Septembar 21, 2011, 01:38:25 posle podne »
Videla žaba da se konji kuju pa i ona digla noge, ako ćemo da pratimo evropske trendove u tehnologijama daj da pratimo i njihov način primene, misliš da se neko setio da proveri koje je to vozilo na slici i da li ti isto imaš registrovano na svoje ime, pa naravno da nije kad na takvim poslovima rade bakice koje ne prave razliku između boinga 747 i tamića, bole njih uvo bitno je da se kazna plati, iz čijeg džepa potpuno je nebitno...
Ako će da se radi nek se radi po ps-u il nek se ne radi nikako...

Van mreže outlaw

• German Cult
  • Hero Member
  • diesel power
    • E-Frag
  • Auto: Golf MK3 2.0 16v
« Odgovor #97 poslato: Septembar 21, 2011, 06:52:36 posle podne »
bio sam do policije i izvinili su mi se uz obrazloženje da je u pitanju kompjuterska greška, jer je računar počeo da "brljavi" i "meša" slova, navodno ne može da prepozna Y i U, W i V.. Jedini problem je što je ljudskom rukom ispisana i adresa i moje ime i prezime...

evo skenirano, pa bacite pogled.

[MY MK3] :: [MY MK2]

A STA JE TO GTI? JEL TO JACE OD TDI?

Van mreže jettavp5

• Old.Jr Member
  • **
    • Eurodubs
  • Auto: VW Golf Mk2
« Odgovor #98 poslato: Septembar 21, 2011, 07:06:38 posle podne »
Strašno, komp kriv a, sigurno je...  boodala  batine
Bitno je da se to rešilo...

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #99 poslato: Septembar 22, 2011, 12:56:30 pre podne »
a ja sam mislio da ona kamera kod sajma snima brzinu i zutu traku a ona snima samo zutu traku izgleda blink
  champ1