Micko potpuno si u pravu, nisam imao nameru da nesto ozbiljno radim sa ovim projektom, u pocetku je billo samo zezanje i nista vise..... nisam se ozbiljno posvetio svemu tome nisam imao ideju niti pravac kuda da krenem cisto sam hteo da vidim kako bi golf izgledao sa nekim delovima od honde crx ,onda sam se malo ozbiljnije posvetio tome , lutao po netu , gledajuci razne ideje i modifikacije koje su uradjene na raznoraznim projektima vezanim za golf mk1,naisao sam na dva projekta koja su mi privukli paznju ta dva projekta su mi se dopala i dali mi smernice u kojem pravcu zelim da idem , TAKO DA SADA PRI ZDRAVOM RAZUMU I POTPUNOM ODGOVORNOSCU IZJAVLJUJEM ,,NEMA VISE PREDNJINE OD CRX VRACA SE NA FABRICKO STANJE,, nadam se da ce mnogi sada biti zadovoljni,....... limariski deo zavrsavm do avgusta 100 posto ,glavni problem kojim cu da se pozabavim ovih dana , je soferka, koja mora da bude kraca za nekih 10-15 cm , naci cu nesto sto odgovara garant kad to resim sve ostalo je posle maciji kasalj, sad se tu jois otvara pitanje motora u njemu je 16 d , za sada tu nista ne bih dirao posto mi je motor dobar ali kada budem zavrsio sve limariske prepravke , onda mogu da razmisljam i o nekom ozbiljnijem agregatu