Autor Tema: Pomoc-Skoda  (Pročitano 1374 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Lance

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Pomoc-Skoda
« poslato: April 28, 2011, 05:45:35 posle podne »
Pozdrav drugari nov sam na forumu,ali vec dugo obozavam Vag-ove automobile.Posebno Audi.Cast mi je sto sam clan foruma,procitao sam neke teme i odusevljen sam ljubaznoscu clanova foruma i zelji da se dodje do resenja problema.
Mozda je glupo sto cim sam se registrovao trazim pomoc,ali nadam se da cete mi izaci u susret.Radi se o tome da ja  driving skodu superb,i naknadno sam ugradio navigaciju originalnu.E sada setajuci neto wacko naidjo na par zanimljivih linkova.Naime radi se o tome da su ljudi povezivali iphone/ipod sa tom navigacijom(i to bih ja uradio samo ne znam koji adapter da kupim ako je neko vec radio bih mu zahvalan da mi pomogne).E sada video sam da postoji neki adapter za sony ps2  konzola,jel ima neko iskustva sa tim.I mozda najvaznije pitanje video sam na e-bayu kameru za moja auto(oko 15 funti) kosta ali ne mogu da je kupim posto ne znam nikog sa pey-palom.A da i tu treba neki adapter pa  ako neko zna nesto vise o tome,bilo bi dobro da mi odg ovde.
Zaboravih da pitam da li neko od vas ako ima originalnu navigaciju i sve ovo sredjeno ima mape za Srbiju,i ono sto me jos zanima da li je moguce gledati film dok vozite?Posto sam cuo da i za to treba neki adapter. boodala

Van mreže BG2225

• VW Početnik
Odg: Pomoc-Skoda
« Odgovor #1 poslato: April 28, 2011, 09:17:44 posle podne »
Ne trebaju ti nikakvi adapteri,kupiš kabl za ovezivanje Ipod-a sa uredjaem,utakneš,i to je to.

Za kameru ti isto ne treba nikakav adapter,kamera se uključuje u RCA ulaz(činč),a kabl dobiješ uz kameru.

Karte Srbije ne postoje.

Gledanje filma u vožnji,kakve to veze ima sa adapterima.

Van mreže Lance

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: April 28, 2011, 09:34:15 posle podne »
Zato sto kod drugara koji ima passata kad pusti film izbaci mu poruku o tome da nije bezbedno da gleda film i da vozi i tako stoji;
Pa kako mi ne treba kada navigacija konkretno skodin mfd1 nema rca ulaz???
 :huh:

Van mreže travelman

• Hero Member
  • ... bolje prvi u selu, nego zadnji u gradu ...
  • Auto: Y- line
« Odgovor #3 poslato: April 29, 2011, 11:33:05 posle podne »
Citat
,i ono sto me jos zanima da li je moguce gledati film dok vozite?Posto sam cuo da i za to treba neki adapter. 

batine
...
Ma kakav RR ... LL je zakon ...

Platila bih da se vozim u tom pećinomobilu, ne bi mi smetalo što prokišnjava ni nožna vuča ...

Ti vozi ali da znas da moze da te ostavi na putu, nemoj daleko ...

Andrija

• Gost
« Odgovor #4 poslato: April 29, 2011, 11:38:39 posle podne »
Film mozes gledati tek kad zategnes rucnu, cini mi se...a to se lako da srediti  biggrin

Van mreže lubarda

• Hero Member
  • Auto: Golf Mk2 1.6d ; Volvo V90 3.0
« Odgovor #5 poslato: April 29, 2011, 11:40:33 posle podne »
Skroz je ok da trazis savet i ako si nov. Uglavnom svi i dodju jer im treba nesto, a zadrze se jer im se svidi, a tako sam i ja. Sandokan nabavlja sve sa neta, naci ces ga lako. Dobrodosao  mahac
« Poslednja izmena: April 29, 2011, 11:42:09 posle podne od strane lubarda »

Van mreže Lance

• VW Početnik
« Odgovor #6 poslato: April 30, 2011, 12:20:02 pre podne »
Lubarda hvala na podrsci i dobrodoslici. mahac
Ne vidim sta ima lose u tome gledati film dok vozis :rolleyes:
Msm ono ja dok  driving sigurno necu gledati ali oni sto sede sa mnom mogu bez problema,zar ne ;)
Malo sam vise istrazio ovu temu i zakljucio da stvarno postoji neki adapter koji omogucava gledanje filma u toku voznje,ali sada ukoliko stop23 onda  zaboli

Ljudi a kako da nadjem Sandokana,jel mozete da mu kazete da se javi ili meni da kazete kako?