Autor Tema: Vicevi :)  (Pročitano 1454015 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže nikola_sss

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
    • Moj stari auto
  • Auto: BMW E87
Odg: Vicevi :)
« Odgovor #3220 poslato: Maj 20, 2013, 03:44:19 posle podne »
Večeraju muž i žena u elitnom restoranu.
Nakon izvesnog vremena u restoran ulazi super riba, i pravac mužu u
krilo: pa gde si ti ljubavi, nema te da se javiš 7 dana, nisi svratio ne pamtim, kada ćemo da se vidimo, zovi me obavezno...
Ustane i ode a žena pita muža: koja ti je bre ova?!
Muž mrtav hladan odgovara: Švalerka.
Žena zgranuta: Đubre jedno, zar na moje oči, sutra tražim razvod braka, da se nosiš u 3 lepe...
Na to ce muž: OK! Sutra dobijaš razvod braka, ali shvati sledeće, kada se razvedeš: nema letovanja po Grckoj, Španiji, Egiptu, Havaijima, nema zimovanja na Alpima, na Zlatiboru, Kopaoniku, nema skupih kola, jahti, šopinga, skupih haljina, nakita, šminke, večera po skupim restoranima...
Žena se ućuta...
Nakon par minuta u restoran ulazi njihov oženjeni poznanik ali ne sa suprugom, već sa nekom drugom ribom! Kada ga je videla, žena upita muža:
Je li, koja mu je ova ?
Kaže muž: Njegova švalerka.
Na to će žena: NAŠA JE LEPŠA.

Van mreže Lepi

• Moderator
  • Master Member
  • Auto: Rabbit 2.5
« Odgovor #3221 poslato: Maj 20, 2013, 03:48:31 posle podne »
Hahahaha lollol lollol

+

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #3222 poslato: Maj 20, 2013, 04:28:35 posle podne »
Vrh! lollol

Van mreže nikola_sss

• Sr. Member
    • Moj stari auto
« Odgovor #3223 poslato: Maj 20, 2013, 04:43:43 posle podne »
Хвала, хвала...  :46
Пошто вам се свидео, ево још једног:
Побегао лав из кавеза у зоолошком врту у Њујорку и напао децу док су се играла. Затекне се ту неки човек, скочи на лава и убије га на лицу места. Сутрадан на CNN-ју наслов:
- ХРАБРИ ЕВРОПЉАНИН СПАСАО ДЕЦУ ОД СИГУРНЕ СМРТИ!
Човек који је убио лава долази револтиран у редакцију и каже:
- Нисам ја Европљанин!
Сутрадан наслов на CNN-у:
- ХРАБРИ БАЛКАНАЦ ЈУНАК ДАНА!
Опет долази човек у редакцију и љутито каже:
- Нисам ја Балканац!
Питају га ови:
- Па шта си?!
- СРБИН!
Сутрадан наслов на CNN-у:
- СРПСКИ ТЕРОРИСТА УБИО ЛАВА, ЉУБИМЦА ДЕЦЕ!

Van mreže denyl

• Sr. Member
  • Auto: Fabia vRS
« Odgovor #3224 poslato: Maj 20, 2013, 04:54:30 posle podne »
 Hahaha dobar lollol

Van mreže nikola_sss

• Sr. Member
    • Moj stari auto
« Odgovor #3225 poslato: Maj 20, 2013, 04:55:01 posle podne »
Posle 20 godina sretnu se dva
prijatelja i krene domaćinska priča o
familiji:
- Nisi mi rek'o kako ti je ćerka?
- Ma ona je super dete, najbolji
učenik, najbolji student, doduše
puno čega se odricala ali je završila
studije u roku. Odmah se zaposlila u
jednoj privatnoj, ali jakoj firmi.
Počela je kao referent, ali je jako
brzo dogurala i do šefa. Sva ta muka
i odricanje su se na kraju isplatili.
Nego, kako su tvoja deca?
- Ma i moja ćerka radi kao švalerka
jednog gazde u privatnoj firmi,
samo ja to ne umem tako lepo da
ispričam kao ti.

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #3226 poslato: Maj 20, 2013, 05:02:17 posle podne »
Ma dobri su vicevi ali ja se svaki put nasmijem kad vidim ovo sto imas u potpisu. . . .  biggrin

Van mreže nikola_sss

• Sr. Member
    • Moj stari auto
« Odgovor #3227 poslato: Maj 20, 2013, 05:17:13 posle podne »
Grdno je? lollol

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #3228 poslato: Maj 20, 2013, 05:33:53 posle podne »
Nije grdno nego najbolje ilustruje nadmoć Quattro-a biggrin

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #3229 poslato: Maj 20, 2013, 05:43:41 posle podne »
Oglas za auto u bosni - iskljucivo solarno placanje -> ili ti pare na sunce :)

> Detaljni opis
> Ako das 300 evrica dobijas GRATIS auto. U mom je vlasnistvu 3 godine i 2 mjeseca. Plin je atestiran i potrosnja je 8 litara na otvorenom. Auto je u voznom stanju. Prednji lijevi branik je malko udaren, al' meni to ne smeta i pravim se da ga ne vidim. Placanje iskljucivo SOLARNO - pare na sunce! Moze u 3 rate, ali kad das trecu ratu dobijas i auto.
> I da ne kazes da sam stipsa, casticu te sa dvije litre benzina, jednom gorcom kafom posto nam je maloprjie nestalo secera i imas pravo na dvije case soka od visnje.
>
> Nikakve zamjene me NE INTERESUJU! Znaci, ni jednodnevni pilici, ni poluautomatske puske, ni motorne testere, ni sjemenski kukuruz, ni polovni kompjuteri, ni rotacione brusilice, ni sjenicki sir, ni tarot karte, ni stajsko djubrivo, ni patke, sotke, guske, plovke, morke zecevi,svinje,konji krave ,...
> I da napomenem da me ne interesuju zamjene za psecu hranu, za balans stangle od yuga, za mjesalice za beton, za baliranu djetelinu... Nikakvi kanapi za vesanje i sprave za mucenje ljudi me NE INTERESUJU!
>
> Registracija istice nekako pred sami kraj,gume nove samo sto mi ih vulkanizer naizvrat namontiro pa se ne vide sare al imaju matere mi ,grijanje je ljeti odlicno a zimi imaju 2 jambolije pa se umotaju ,a ako vas ima vise u autu uspiju i nadihat malo,limarijski zdrav,pod nije najbolji ima se malo doradit ,neki dan mi je ispala steka cigara a i malo osjeti se vjetar kako fura odozdo.
>
>
> Ljudi, samo KES! Sta ovde nije jasno?!
>
> Pozurite ljudi sa kupovinom da ne bih morao da spustam cijenu na 120e za auto.
> Salim se naravno, sta se primate?! Cijena moze samo da ode gore jer ipak je kriza na Bliskom istoku, a i ovi Korejanci su mi sumnjivi (ili Korejci?! ma nije ni bitno).
> Edit:
> Posto nisam bio dovoljno jasan gore pa mi se pojavljuju pitanja tipa:
> (http://www.dodaj.rs/f/25/ux/1JkUVYHd/pitanje.jpg: http://www.dodaj.rs/f/25/ux/1JkUVYHd/pitanje.jpg )
>
>
> da naglasim ,nikakvi helikopteri,avioni ,migovi, ja se ljudi nesmijem na ljestve popet a da sjedem u helikopter ,i da napomenem nikakvi tenkovi,haubice,topovi,crijep,oluci,cesme,vodokotlici,bojleri me ne zanimaju kupam se iskljucivo bokalicem .
> Imaju dvije male flekice na zadnjem sjedistu ,to kako su kokosi nekad ulazile kroz pod da snesu jaje pa nekad znao i horoz uci pa se posere ali gotov neprimjeto,vise se cuje nego sto sto se vidi .
>
> Edit:
> Posto vidim da ima mnogo zainteresovanih ljudi za golfa da samo napomenem da od opreme ima trokut ,imao sam i lenjir i sestar negdje al ispalo mi,mislio sam ti dat i kljuc za svjecice al necu ,one nikad nisu odvrtane zapeklo je to Bog to ne odvrnu pa da dzaba ne opterecujemo gepek,prvu pomoc imas u svakom gradu neki je ljudi zovu i hitna,a dacu ti i pumpu ,da nekazem nisam nista dao,posto mi gume pustaju malo,prvo prva lijeva pocne pa dok nju napumpas onda pusti zadnja lijeva pa dok nju onda zadnja desna pa na kraju i prva desna pocne pustat ,i kad ih tako napumpas onda si miran narednih 534 metara pa opet pumpas,a za rezevne nemojte pitat dzabe probjene su obje,doduse kod ove lijeve nema ventia a inace dobra je ,al ja stavim ventil ono pisti izvadim ga sisti,pa kontam da je ventil od desne gume.
>
> Edit:
> Da koju rijec i o motoru kazem,1.1 benzin mada pali ko los dizel ,svjecice nikad nisu dirane ,ulje nije da trosi neko potrosi sve ,pa sam mu poceo sipat jestivo ulje floriol jeftinije me izadje,mjenjac 4 brzine stim da prva i druga rade perfekt a iz trece i cetvrte iskace ali nema veze svakako dok dodjete do njih gume su izduhale,kocnice rade ali ne koce ,disk plocice takodje nikad nisu mijenjane pa ono sto i bi zakocile nemogu,a rucna ,rucna je jel je darnes koci ,samo sto se otkinula kad sam zadnji put povuko pa sad ima rupa izmedju sjedala,zracni filter takodjer nema,mnogo mi baca na iber pa nisam mogo mijenjat filetere pa sam stavio komad spuzve 10ke bitno sluzi,svjetla rade ali se ne vide ,mislim vide se ono ko malo il to mozda mi se cini posto napnem se ko konj kad vozim nocu ,tako da ponoci ne vidis se al se cujes posto mi auspuha takodjer nema ,mislim ima od grane pa do pola auta a ono pola odpalo jedne prilike .
>
> Edit:
>
> Zaboravio sam sirenu spomenuti ,nema ni njee ,ali ima zvonce ono sa bicikla ,fino se cuje samo sto se nemoze u svatove s njim ici .
>
> Edit:
> Na zahtjev mnogobrojnih kupaca da vam opisem jedan dan u golfu .....ustanem vam ja oko 8 ujutro,upalim tv izgledam vijesti u 7 ,onda uzmem kljuceve od golfine da ga pocnem palit posto hocu da negdje idem oko podne ,kad izadjem napolje i vidim ga na dvoristu vratim se u kucu i drmne 2 3 casice rakije da dodjem seb pa opet izadjem napolje,,,e sad nastaje dramaturgija,vergla golf a verglam i ja ,i tako oko pola 10 u kucu na dorucak a uvjek ostavim neko dijete iz komsiluka da vergla mozda i upali,kad jedem onda saberem 2 3 komsije da gurnemo i odma na pola kljuca upali ,cepici za usi preporucujem i ja i i doktor koji me pregledo ,takodjer brnjica na usta jer ulijece svakakve prasine u auto ,a i htz oprema je dobro dosla zna i poveci kamen uletit ,,kad si na putu svi bjeze ,jer dobro znaju kakve su kocnice,u krivini preko 40 ne pokusavaj dzabe izvalit ces i ono malo trapa sto ima ,u slucajo da ostane kokos neka pozadi imas odma uzinu ,radio je radio sad vise ne radi ,pjevaj saaa
 m sebi ,tako ce ti uvjek odgovarati zanr muzike,ne preporucujem da se prevozi vise od dvoje ,to sto je registrovan za 5 osoba nema nikakve veze sa mojim golfom,i kad si saam u njemu rizicno je a jos ako natovaris koga pa ako je i tezi nema Boga da stanete,
> Edit:
> mnogi pitaju za brisace,pa imaju brisaci i prednji i zadnji ,stim da nijedni ne rade,ne rade od kako sam ga kupio,posto sam uzeo od oca i jednom ih slucajno zakacio rukom oni stali mahat ispred mene kontam kad ste mi ocu mahali nece te i men i ja izvalio ablender tako da nema ni zmigavaca,al kad skreces lijevo bacis lijevu ruku kroz prozor ,ali nemoze se prozor otvorit do kraja pa ono malo prstice bacis ,ja sam jednog srednji prst izbacio ,na sud moro ici nemozez objasnit da sam skreto,a kad hoces desno malo se protegnes al niposto ne naslanjati se na vrata posto nemogu da se zatvore ,dakle suvozac se prihvati rupe gdje je rucna bila i drzi vrata desnom rukom ,a sad sva cetiri zmigavca za to vec moras imat suvozaca .gepek mu je jako prostran ali ne upotrebljiv sta god stavis ostane iza tebe ,nije sto je truho nego imaju dvije vece rupe rasprostranjene cijelim gepekom,takodjer gepek se teze otvara moras imat pajser al sta ce ti kad ne rupa u njemu ,e zadnji prozori se mogu o
 tvoriti al ces se pomucit prilikom zatvaranja pa bolje ne otvarat ,,sajle od gasa i kvacila su poprilicno po lose ,recimo kvacilo do pola ide normalno a od pola ti ga vuces rukom il podvaljujes nogom ,a gas dodje do pola i onda stane tu mozez karburator iscupat al ga ne vrati vise ,razvodna kapa mi je jako dobra ,ona mi je nova ,znam cudite se odkud nesto novo e pa nije novo zezam se ,pukla je na 4 dijela pa sam je zalijepio trakom ali fercera opet,samo imam problem sa akumulatorom nasadila mi se kvocka neki dan pa neznam kud cu je ....
> Edit:
> nisam jos u potpunosti opisao auto,naime sto se tice lezaja dobri su ali samo po brojnom stanju ,dakle imaju al kao da ih nema
> ,na 20 kmh se osjeti blago ljuljanje,na 30 kmh vec se pitas dali si pjan pa ti se sve ljulja a na 40 kmh ko na ringlispiru ,trese se ko jermenija,a preko 40 niti moze niti preporucujem
> amortizeri su pojam koji moj golf ne poznaje,znaci svaku mrvicu na cesti osjetis,a lezeci ti bubrege pododbijase,jedino je pogodno tko ima kamenac u bubregu ,voznja makadamom od 2 do 3 km i nije samo da neces imati kamenca vise nego male su sanse da i bubrezi ostanu a i žuljevi na su..u su neizostavan dio ..
> kineticki skljocaju u svakom slucaju osim kada se vozilo ne krece,a volan je prica za sebe ,stavio sam kolo volana od fapa pa kad ga zagrlim citav se okrecem na volanu ali opet na parkingu ziv se sturim dok se parkiram,vjeruj mi manje se covjek umori da ga prenese na rukama ..
> ,,a oko ubrzanja do 100 sa ovim golfom su snovi,jednom sam pokusao ,krenem prva druga treca iskoci,gurnem opet iskoci,u cetvrtu malo se zagusi krene iskoci ,vratim u drugu pritisnem gas probio sam pod papucicom okrenem onu papucicu jos jedan krug i navucem ga 70,al sto se treso ,ja sam posle toga dvije strave saljevo,4 noci nisam spavo,6 dana nisam jeo i pola mjeseca imo sraćkavicu..
> al nije to sve uzbudio sam komsiluk sav ,mislili ljudi zaratilo..prednjih pojaseva za vezanje nema pa ja uzmem one od pozadi pojaseve dovucem do gore i svezem se ,i to obavezno se mora,jer policija upoznata sa ovim golfom i slali su me na tehnicki 14 put do sad al nije da necu da odem nego rizik mi je da se zaputim u grad hajd sto bi nekoga udario ,nego ima lezecih pa moze mi ostati pola auta na lezecem,zubcasti mi je preskako jedno 10ak put ali izgleda da je opet dosao na pocetno stanje pa radi normalno
> enterijer je ko ćumez,kasete ispred suvozaca nema tu kokosi nose jaja,instrument tabla ispravna samo ja je jednom vadio spajao obrtomjer pa kad sam vracao okrenem je naopacke pa nekad zna uhvatit u vratu dok gledas kolko ides ,malo ces se teze naviknuti ali vremenom postane normalno,ostale lampice sve imaju al ne rade,jedino ona od vrata hoce se nekad upalit a nekad nece,retrovizori imaju svi ali stim da je unutrasnji otpado pa sam ja uzeo 2 sarafa i zabusio u krov i objesio ono veliko ogledalo iz kupatila tako da vidis muhu iza sebe
> tapacirunzi su malko poderani na jednom se vidi natpis "zivio drug Tito" ali macke su to izgrebale ali opet se vidi ,i ono bitno ovim golfom su se vozile slavne licnosti ,ja sam jedne prilike angelinu jolie vukao u tuzlu na gradinu ,a i silvester stalonea sam vukao na aeorodrom u SA..
(http://www.pik.ba/artikal/6403769/golf-1/: http://www.pik.ba/artikal/6403769/golf-1/ )
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
« Odgovor #3230 poslato: Maj 20, 2013, 06:08:22 posle podne »
Grupa udatih žena je bila na seminaru sa temom "Koliko ima ljubavi u vašem braku?"
Pitali su ih:
- Koliko vas voli svoje muževe? Sve su podigle ruke.
- Kada ste poslednji put rekli mužu da ga volite?
Neke su odgovorile danas, neke pre par dana, a neke su rekle da se ne sećaju.
Onda su im rekli da svojim muževima pošalju sljedeći SMS: "Volim te, dušo" . I da sačekaju odgovore ... A evo nekih odgovora muževa:
1. Ko je to?
2. Ooo, majko moje dece, da li si bolesna?
3. I ja tebe. (bio je samo jedan)
4. Šta je sad? Opet si slupala auto?
5. Ne razumem? Šta to znači?
6. Šta si sad uradila!? Ovog puta ti ne opraštam!
7. !!!???
8. Ne glumi ludilo, samo mi reci koliko ti treba para?
9. Da li sanjam?
10. Ako mi ne kažeš za koga je ova poruka, neko će biti mrtav!?
11. Lepo sam te zamolio da više ne piješ. Ako nastaviš, definitivno te ostavljam....
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
« Odgovor #3231 poslato: Maj 20, 2013, 11:43:28 posle podne »
Otac ostavlja božićne poklone ispod jelke za svoje sinove, pesimistu i optimistu. Pesimisti je kupio električni voz, a optimisti konjsko govno. Sutradan, pesimista otvara poklon i nezadovoljan, počne da kuka:
• Jao, pa ovaj voz je električni, šta ću kad nestane struje?
• Ali sine, voz radi i na baterije! - teši ga otac.
• A šta ću kad se baterije potroše a ja se baš zaigrao?
• Pa kupićemo druge baterije!
• A šta ako bude nedelja i ne rade prodavnice ili ako ne budemo imali para?
• Snaći ćemo se! - otac će njemu.
• A i šine će se kad tad iskriviti...
Otac okreće glavu i pita sina optimistu:
• Je li, a šta si ti dobio?
• Ja sam dobio ponija, ali je negde otišao...

lollol lollol lollol

Van mreže denyl

• Sr. Member
  • Auto: Fabia vRS
« Odgovor #3232 poslato: Maj 21, 2013, 11:39:13 pre podne »
Vristao sam  lollol

Van mreže jevtta

• Sr. Member
  • Nemoj na silu, uzmi veci cekic....
« Odgovor #3233 poslato: Maj 21, 2013, 05:18:06 posle podne »
Kaze zena coveku : Ja sam tebi kao pepeljuga , samo cistim , kuvam , peglam , perem . . . . .
odgovara joj covek : Jesam li ti rekao da ce ti zivot biti kao u bajci ako se udas za mene ............ :37

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
« Odgovor #3234 poslato: Maj 21, 2013, 05:34:05 posle podne »
 Posle svakog leta piloti avio-prevoznika Quantas ostave belešku
mehaničarima s opisom problema,
a pred sledeći let mehaničari ostave odgovor šta su uradili.
Mora se priznati da imaju smisao za humor.
Inače, Quantas je jedina svetska avio-kompanija kojoj nikada nije pao avion.

Zahtev: Leva guma skoro treba da bude zamenjena.
Izveštaj: Leva guma skoro zamenjena.

Zahtev: Nešto se otkačilo u kabini.
Izveštaj: Nešto smo zakvačili u kabini.

Zahtev: Autopilot sam gubi visinu za po 200 stopa u minutu.
Izveštaj: Nismo uspeli da ponovimo problem na zemlji.

Zahtev: Tragovi curenja na levom stajnom trapu.
Izveštaj: Tragovi obrisani.

Zahtev: Zvuk iz DME instrumenta glasan da ne poveruješ.
Izveštaj: Zvuk iz DME podešen na nivo u koji možeš da  poveruješ.

Zahtev: IFF instrument neoperativan.
Izveštaj: IFF instrument je uvek neoperativan kad je isključen.

Zahtev: Sumnjamo na pukotinu u staklu vetrobrana.
Izveštaj: Sumnjamo da ste u pravu.

Zahtev: Nema motora broj 3.
Izveštaj: Vizualnim pregledom letelice pronađen motor na levom krilu.

Zahtev: Avion smešno reaguje na komande.
Izveštaj: Avion upozoren da se uozbilji!

Zahtev: Čudan zvuk iz instrument table, kao da neki patuljak udara čekićem.
Izveštaj: Patuljku oduzet čekić.

Zahtev: Probni let OK, ali je auto-sletanje vrlo grubo.
Izveštaj: Auto-sletanje nije instalirano.

Zahtev: Mrtve bube na staklu.
Izveštaj: Žive bube naručene!

Zahtev: Miš u kokpitu.
Izveštaj: Mačka instalirana!

@@@@@

Došla tri prijatelja nakon smrti Bogu u raj. Prije ulaska u raj, Bog svoj trojici postavi isto pitanje:
- Da li ste ikada prevarili svoje žene?

Prvi reče:
- Iako sam imao prilike, bio sam jak i nisam nikada prevario svoju ženu!

- Dobro, onda ćeš ti u raju voziti najnoviji mercedes i uživati u svim čarima raja.

Drugi će:
- Ja sam samo dva ili tri puta, bila je situacija, nisam mogao odoljeti i mislio sam, zašto ne...

- E, ti ćeš voziti bickl, - nastavlja Bog.

Treći:
- Ooooo, ja sam je varao svaki put kad je bila prilika, a bilo ih je puno...

- Tebi onda koturaljke, - odlučno će Bog.

I tako, jednog dana vozi se treći na koturaljkama i sretne prvoga s mercedesom, a ovaj tužan upravo plače. Kaže treći:

- Pa ti nisi normalan! U raju si, imaš novi predivan mercedes, klima, bela koža, stereo, sve što raj daje ti dobiješ i još plačeš. Što bih onda ja morao reći?

Na to će prvi:

- I ti bi plako da ti je žena malo pre prošla na koturaljkama!

######

Na sudu tužitelj pozove svog prvog svjedoka, bakicu od blizu 80 godina i upita ju :
- Gospođo Tomić, da li me poznate?

- Kako vas ne bih poznala gospodine Jozić. Znam vas još kao dječaka,
ali moram vam iskreno kazati da sam se u vas jako razočarala.
Uvijek ste lagali, varali svoju ženu, tračali ste ljudima iza leđa i manipulirali njima.
Vi mislite da ste velika faca, a ustvari nemate mozga koliko ni mušica bez glave.
Da, ja vas dobro poznam..........

Tužilac potpuno zbunjen, upita dalje :

- A poznate li gospođo ovdje prisutnog branitelja ?.

- Da, naravno da poznam i gospodina Zdravkovića. Znam ga iz vremena
dok je još bio mladić.
On je ljenčina, prevrtljivac i ima problema s alkoholom.
On ne može uspostaviti normalan odnos ni sa kim, a bije ga i glas najlošijeg
advokata u zemlji.
Da ne spominjem da vara svoju ženu sa tri druge, među kojima je i vaša.
Da, da, dobro ga poznam...........

Branitelj samo što nije dobio infarkt.

Sudac naredi obojici advokata da mu priđu i tihim glasom im reče :

- Slušajte vas dvojica idiota, ako bilo koji od vas upita babu
da li pozna mene, idete obojica u zatvor..

mahac
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže avram986

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Golf 3
« Odgovor #3235 poslato: Maj 21, 2013, 08:12:30 posle podne »
hahahahahahahahahaha skoro se nisam ovako ismejao,pimbe legendo. ono za avio kompaniju je vrh vrhova!!!  lollol lollol lollol
prodajem rasnog vucijaka,obucen za patnju!!!! :)

Van mreže NikolaRS

• Master Member
  • Auto: Passat
« Odgovor #3236 poslato: Maj 21, 2013, 11:44:57 posle podne »

Jedan blizanac govori drugom:
- Gde si ti debilu ceo dan, mama me danas 2 puta kupala!!
hahahahaha :D

lollol

Van mreže Desmo

• Ultimate Member
  • Auto: Lada 2104
« Odgovor #3237 poslato: Maj 23, 2013, 02:52:37 pre podne »
Чак Шта Више је најзајебанији од свих Чакова. Чак је зајебанији и од Чак Нориса а шта више може се рећи и популарнији од дотичног у нашој држави. Због своје популарности неоизоставан је на свим скуповима политичког миљеа драге нам државе, на свим седницама скупштине и страначким окупљањима. Да није само популаран међ политичарима доказује то што је веома чест гост у свим емисијама забавног карактера и то у најистaкнутијим почевши од Лее Киш па све до Јелене Бачић како год. Своју популарност јача из дана у дан јер се наш естрадни крем труди да га помиње што чешће. Његов утицај се шири и полако захвата све сфере нашег друштва.

Водитељ на ТВ Курац Палац: Реците ми драга Венди, како сте задовољни новим хитом и сјајном песмом и спотом Праћнуо се шаранчић? Да се приметити да је јавност веома позитивно изненађена и да је наишао на сјајан одзив публике.

Венди: Па ја сам да тако кажем врло изузетно задовољна како је све протекло Чак Шта Више могу рећи да сам врло презадовољна. Иза мене је стајао сјајан тим људи и надајмо се да ће још неки шаранчић да се праћне у будућности.

Водитељ на ТВ Курац Палац: Да, да сјајно, сјајно! Чак Шта Више одлично!

-----------------

Ugovor o bankarskom kreditu

Član 1.
"##$$%%%&/&////(((%%&&/%(&%&/%%&$%&$%&$%&$%&$$%
%$#$%#%$#/%&$(&%$($(&%)&%&/&&%/%&%$%$#$%&$#%&$%&$
543%$%&$&/%)&%&(/%(&/%&/%$&%$%&$(%&$&/%(/&%&$%&%$
&$#$%#%&$%&$(&%(%(/%(/%&%$%&$%&#%&#$"#$%%&$%%&$%&$
Član 2.
(.....)
Član 57.
špansko selo.špansko selo.špansko selo.špansko selo.špansko selo.

Član 58.
glup si.glup si.glup si.glup si.glup si.glup si.glup si.glup si.

Član 59.
#$%&/(%$%/(%%&/(()))&&&%%%&&&//%$$$%&/

sitnaslova.najebo si ga.sitnaslova.najebo si ga.

Saglasan sam sa uslovima naznačenim u ugovoru
Ovan Ošišić.

--------------------------------
(svojeručni potpis)
« Poslednja izmena: Maj 23, 2013, 02:54:10 pre podne od strane Desmo »

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #3238 poslato: Maj 23, 2013, 03:13:37 posle podne »
haha juče sam bio u banci vaistinu je ovako, a član 58. je skriven u svim članovima lollol
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Giche

• Master Member
  • Ne brze od zivota!
  • Auto: Polo 6N
« Odgovor #3239 poslato: Maj 23, 2013, 07:54:57 posle podne »
Nadobudni pilot se sprema za noćno sletanje na
nosač aviona. I umesto da se oficijalno najavi i zatraži
dozvolu i uputstva za sletanje, on kontroloru leta javi
radiom:
- Pogodi ko je?
Kontrolor mrtav hladan isključi sva svetla na pisti nosača i odgovoru mu:
- Pogodi gde je...

Došao mali Japanac kod nas na školovanje.
Učiteljica kaže:
- "Ovo je Čeng Čung Čang i dolazi nam iz Japana. Svi možete nešto pitati samo ti Perice ne smiješ ništa."
I tako djeca pitaju o Japanu, o školi i tako to, dok jedan nije pitao šta znači njegovo ime. Japanac odgovara da to znači:
- "Sin od sedam očeva."
A iz zadnje klupe Perica viče:
- "Znao sam ja da on ne može biti tako žut od samo dva jajeta!"