Projekt razvoja EU do 2029.
2007. Bugarska i Rumunija ulaze u EU.
2013. Hrvatska ulazi u EU.
2015. U EU ulaze i Makedonija, BiH, Turska, Albanija, Kosovo, Srbija i Crna Gora.
2017. Zaposljava se prvi nas covjek u administraciji EU-a.
2018. Prvi nas covjek u administraciji EU-a zaposljava svoju, zeninu i kumovu rodbinu, kao i clanove porodica najblizih komsija, a i neke ljude iz svog rodnog kraja.
2019. Nasi vec cine 10% administracije EU.
2022. Udio nasih u administraciji je 60%. EU administracija povecava plate tri puta, uvodi fleksibilno radno vrijeme i juznoslovenske jezike kao sluzbene.
2024. Zbog stresa, 90% clanova EU administracije je na bolovanju. Najvise bolovanja biljezi se u periodu od 15.6. do 15.10 . i od 15.12. do 15.1.Bolesnici su vidjeni po Mediteranu, na Baliju i Alpama, gdje se otrosku EU lijece od stresa. Zakonom se uredjuje da EU snosi najveci dio troskova lijecenja bolesnih. Do njihovog povratka na posao zaposljavajuse novi radnici.
2025. Broj Zapadnih Balkanaca u EU administraciji je 90%. Makedonci na referendumu ponovo odbacuju euro.
2026. Dolazi do rezanja troskova i otpustaju se stazisti, kuvari, vozaci - svi do jednog belgijski drzavljani. Udio Balkanaca u EU administraciji doseze 99.3%.
2027. Hrvatska dobija nove kredite EU-a, medju kojima i onaj za uzgoj dudovog svica i eubastog gnjurca. Hrvatsko predsjednistvo okoncava sestomjesecni mandat. Crna Gora uspjesno okoncava proces privatizacije. Od januara 2028. presjedavanje Unijom preuzima Beograd.
2028. Njemacka u februaru istupa iz Evropske unije. Mjesec dana kasnije to cine Francuska i Finska, a do kraja godine, za vrijeme albanskog presjedavanja, i Velika Britanija, Belgija, Danska, Svedska, Holandija,Luksemburg, Italija, Spanija, Portugal, Austrija, Ceska, Litvanija,Letonija, Estonija, Grcka i Slovenija. Sve ove zemlje uvode rigorozne vize za drzavljane zemalja EU-a.
Kako zapoceti svadju sa zenom:
1) Predložio sam svojoj ženi u supermarketu da kupimo gajbu piva za 10 E.
Rekla je da ne dolazi u obzir, i onda je bez reči kupila kremu za lice za 65
E..
Rekao sam joj da bi lepše izgledala uz gajbu piva nego uz kremu...
I tako je počela svadja.
2) Pre neki dan sam pitao ženu gde bi volela da idemo za godišnjicu braka.
Rekla je: "Negde gde nikad nisam bila."
Predložio sam joj kuhinju.
I tako je počela svadja.
3) Dok sam gledao moju omiljenu emisiju, žena je sela kraj mene i pitala:
"Šta ima na tv-u?" - "Prašine...", rekao sam joj.
I tako je počela svadja.
4) Žena mi je izrazila želju za rodjendanski poklon. Rekla mi je: "Želim
nešto crveno što ide 0 do 100 za 3 sekunde." Kupio sam joj crvenu vagu da
se može vagati.
I tako je počela svadja.
5) Moja žena se pogledala u ogledalo i bila je nezadovoljna onim što vidi:
"Osećam se užasno, imam višak kila i tamne podočnjake.
Odmah da si mi dao kompliment!" Rekao sam joj da joj vid savršeno
funkcioniše.
I tako je počela svadja.
6) Bio sam sa ženom na godišnjici njene mature. Jedan od prisutnih nije
prestajao da redja čašu za čašom. Pitao sam ženu da li ga poznaje.
"Naravno," rekla je, "dugo smo bili zajedno, i kad smo se razišli počeo je
da pije i od tada nije prestao.
" Kažem ja: "Ko bi rekao da će toliko dugo da slavi..."
I tako je počela svadja.
Ozenio se Mujo japankom i dosao Haso da ga poseti:
pa pita Haso: "Jeli ba Mujo kako se ti sporazumevas sa tvojom zenom,,
a Mujo ce njemu: "Mimikom ba, mimikom,,
posle nekog vremena sede oni svi za jednim stolom,a japanka izvadi sisu i pokaza Muji.
Mujo ko iz topa ustade ode kresnu joj majku vrati se ponese kofu vode i sruci joj na glavu.
A Haso ga pita: 'pa sta to uradi bolan Mujo.
a Mujo ce na to: "ona meni idi kupi mleko,a ja njoj hebem ti mater, vidis da pada kisa,,