Pozdrav!
Evo vratio sam se sa ovih praznicnih putovanja i da kazem premijerno sa svojim GTI-jem...

I posle sprzenih cirka 300km imam neka pitanja, mada jedino ko moze da ih odgonetne je majstor, ali dok ne sakupim lovu ovde bar da probam da pokupim neki savet...
Naime prva sumnja, a i sam naslov teme je vezan za istinu ili laz, naravno ne odnosi se na pravu kozu

Vec na km sat tj broj obrtaja. Cini mi se da jedan od ta dva laze, ili ne. Juce dok sam vozio kad ga presaltam u petu i idem oko 90 km/h, sat od obrtaja pokazuje 2800, cale mi je ubacio
crva sumnje da njegov isto golf 2, tdi na tim obrtajima ide 120... Kad mu dam gas i dodjem do 120 on je vec na 3k obrtaja. Drugi problem je sto dok sam vozio sestru pozadi kaze da je ogluvela
od buke. Normalan nivo buke je oko 110, vec na 120 uji i ja ga cujem, a oko 130 bas, bas bruji. Uspuh mu je zavaren i sve je ispravno sto se lonca tice. Mada i kad je na leru cini mi se da GTI ima
takav "jak" zvuk... I za kraj, zasto mi na 140 trese volan, a cuo sam da GTI moze i preko 180, ja nisam smeo vise da ga przim ima on gasa sigurno da ide bar 160 ali verovatno moram da mu prvo nacentriram
trap, gume su mu prednje nove, zimske, kad mu pustim volan nije da sad vuce u stranu ali pomalo vucka u desno...