pozz svima. proslo je dosta vremena odkad sam zadnji put pisao nesto...hehhe, nije bilo uzalud, dosta stvari je napravljeno...
, za pocetak,
nabavio sam ROLL-BAR OMP je original...razmisljam da ga prosirim i naprijed, ima ostavljena ojacanja za prednji kraj, al jos cu da razmislim...
nemam neku super sliku kako izgleda jer je tesko ulsikati al ovak odprilike moze se vidjeti...

staavio sam g60 kocnice, znaci uz pomoc adaptera..

promijenio sam cijeli sustav, kupio sam novi glavni kocioni cilinadar, dobaoos od mk3, ublazivače za zandnje kocnice on sirroca, 280mm diskovi, jedini problem su mi trenutno kljesta (prednja) jer nisam znao da su ova sto sam kupio za 256 disk, nije isto kao i za 280 disk...pa sam morao brusiti plocice da bi mogla kljesta nasjesti, sreca pa sam ih platio 20€, sve komplet......pa dok se malo ne istrose izgleda ovako

zasad sve funkcionira, ali kad slijedeci put budem mijenjao plocice promijeniti cu i kljesta....do sad sam to skinuo nekih 30-ak puta pa mi je dodijalo vise skidat i stavljat.....
jos sam nabavio 20V plocicu, koju sam postavio ispod znaka GTi

i to je to trenutno.. spreman sam za slijedecu sezonu, i nadam se da nece biti nekih padavina pa da s ekipom EuroDubs-a idem u Bugarsku...u 3- mjesecu....do tad mozda odradim jos nesto sitnih radova...