Autor Tema: Udario me i zapalio!!!  (Pročitano 7104 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kanarinac

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Udario me i zapalio!!!
« poslato: April 25, 2011, 05:06:58 pre podne »
Prvenstveno se nadam da sam ubo dobar pod forum.

Dakle drugari ovako stoje stvari.

Pre neki sat i po vremena, vracam devojku kuci na B. Brdo. Prolazim Skojevsko naselje i ulazim u Kosutnjak. Vukao sam se lagano u 5toj brzini, vidim neki golf mi prilazi odpozadi, ja se pomerim u stranu da me obidje i baja dok me obilazio ocese me. Ja mahinalno kocnicu, dok sam skapirao sta je, vidim lik pun gas i bezi. Ja tu vec pod adrenalinom, vracam iz 5 u 2, pun gas za njim, ali vec se odaljio nekih 150 metara i ne mogu da mu vidim tablicu. E sad on je nastavio pravo preko trim staze, tu je pun q lezecih, preleteo sam dva ali je bas pucalo pa sam morao da usporim, jos kod hid med zavoda izleti neki sa fiestm i dok se pomerio ovaj mi jos pobegne. snimim ga da je skrenuo ka petlji novoj tj ka hipodromu i krenem za njim. Poshto je direktan prilaz petlji zatvoren imao je samo u jednu stranu da ide. E u sam ga izgubio, nisam video dal je otisao levo na adu tj sajam ili desno ka petlji.
Da napomenem da sam ja bio u kolima, ne motorom...
U sv sl u pitanju je crvena akril GOLF IV, ako sam dobro video stare tablice su koje pocinju sa BG 98..... ali to je vec pitanje sve. Ako neko slucajno u gradu vidi takav auto, a da mu je desna strana izguljena ili udarena, da nema lajsnu na vratima i da mu je razvaljen retrovizor neka zapisa reg broj.

Zvao sam muriju, obavili su uvidjaj pa cu da probam neshto preko garantnog fonda. Jel ima neko iskustva kako to ide sa njima, jel moze da se naplati ili je u domenu naucne fantastike? Eto toliko, jos uvek ne mogu da se smirim, i mislim da je dobro sto ga isam stigao jer bi svasta bilo.

I love my

Van mreže Fitipaldi

• Master Member
  • Auto: Pasat B6 2.0 TDI CR
Odg: Udario me i zapalio!!!
« Odgovor #1 poslato: April 25, 2011, 09:28:37 pre podne »
A zamisli da ih je bilo četvorica unutra i da si ih stigao... batine
This time next year, we'll be millionaires!

Van mreže djuka81

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: April 25, 2011, 10:10:00 pre podne »
Mozda su ukrali auto... pa brzo beze!

Van mreže lubarda

• Hero Member
  • Auto: Golf Mk2 1.6d ; Volvo V90 3.0
« Odgovor #3 poslato: April 25, 2011, 10:26:00 pre podne »
ako ti steta nije velika, ne cimaj se, nacekaces se i komplikovano je. ne znam detalje, ali cini mi se da treba i tuzbu neku da podnosis da bi izvukao iole adekvatnu kintu jer obicno nude neku sicu.itd, znaci vidi da li ti se isplati. ne verujem da je lopov, to je neka nalozena budala, verovatno mladja.

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #4 poslato: April 25, 2011, 10:31:29 pre podne »
mislim da ne moze nista da izvuce jer bi tuzba bila protiv NN-a,a takvo lice niko ne pokriva.

Van mreže lubarda

• Hero Member
« Odgovor #5 poslato: April 25, 2011, 10:34:53 pre podne »
zar garantni fond i ne sluzi za slucaje sa nn, jer kada se zna pocinioc, onda ide klasicni postupak?

Van mreže micko

• Master Member
« Odgovor #6 poslato: April 25, 2011, 10:36:41 pre podne »
stvarno ne znam.nisam cuo za tako nesto. blink

Van mreže Overkill

• VW Početnik
« Odgovor #7 poslato: April 25, 2011, 10:42:26 pre podne »
Pazi, video si tip vozila, boju i ako si siguran da si dobro video deo tablice, postoji neka šansa da pronadju počinioca. U svakom slučaju ne odustaj tako lako.

Van mreže lubarda

• Hero Member
« Odgovor #8 poslato: April 25, 2011, 10:46:02 pre podne »
probaj da nadjes nekog ko bi mogao da proveri snimke sa kamera tu gde ste prosli, obicna murija nece ako nije nesto teze u pitanju. sigurno ste snimljeni negde.

Van mreže Twister

• Master Member
« Odgovor #9 poslato: April 25, 2011, 10:52:56 pre podne »
Mozda je i Cak Noris bio za volanom lollol ...salim se naravno. Dobro je sto ga nisi stigao, jer da si ga umlatio, verovatno bi ti bio okrivljen za nanosenje teskih telesnih povreda, a gde je kazna jako, jako velika. Ovako ti je bolje (koliko to moze biti), naoruzaj se strpljenjem i trazi predmetni auto, kad ga nadjes pozovi policiju i prepusti dalje njima.
A sto se tice vremena naplate....evo ti moj primer...ja vec 2 godine cekam naplatu stete, iako je pocinioc poznat!!

Van mreže micko

• Master Member
« Odgovor #10 poslato: April 25, 2011, 10:53:12 pre podne »
@overkill

nikakva sansa ne postoji.ne mislis valjda da ce neko nekog juriti zbog sje8anog retrovizora?

babu od moje supruge je udario auto koji se isparkiravao sa trotoara dok je cekala autobus na stanici.oborio je (tom prilikom joj naprslo rebro),izasli iz kola podigli je i zapalili uz reci nista ti nije.zapamtia je prva 4 broja i nista vec 6 meseci.zato sam se iznenadio za taj fond.imam li ond ja neko pravo,tj ona,posto u sup-u nismo dobili takvu informaciju.znam da pesak nema polisu kao auto,ali ovo je mnogo bitnije. jel taj fond u okviru osiguravajuce kuce ili nezavisan pa moze da posluzi i za moj problem?

Van mreže Overkill

• VW Početnik
« Odgovor #11 poslato: April 25, 2011, 11:15:42 pre podne »
Kako neće. Upravo na mojim kolima je bio sjeban retrovizor. Lik juren, šteta naplaćena  ;)

Van mreže STEWIC

• VW Početnik
  • Auto: Golf 4 1.4 16v
« Odgovor #12 poslato: April 25, 2011, 12:20:02 posle podne »
Citat
babu od moje supruge

Au komšija!!!

Van mreže natascha-bg

• ° Steel Lady °
  • VIP
  • Master Member
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #13 poslato: April 25, 2011, 12:46:25 posle podne »
ma prijavi to,nacice ga sigurno ;) pretraga se vrsi po modelu,boji,registarskim tablicama.Srecno

Van mreže gzthe

• Sr. Member
  • Auto: Golf4 1.8t
« Odgovor #14 poslato: April 25, 2011, 12:47:56 posle podne »
kolko ima crvenih cetvorki koje pocinju sa BG-98, kolko uopste u bg ima crvenih cetvorki, zapala bi mi za oko, zbog Weleta, neka do sad, nisam primetio da ih nesto ima, na prste da ih nabrojim, znam jednu sa crnim lajsnama, i wele :) Wele moj dobar drugar  lollol

nacice to 100%
« Poslednja izmena: April 25, 2011, 12:49:39 posle podne od strane gzthe »
volim corrado vise nego kevu i caleta

Van mreže MarkoMirijevo

• Sr. Member
« Odgovor #15 poslato: April 25, 2011, 12:54:00 posle podne »
ja vozim crvenu cetvorku  biggrin

Van mreže Kanarinac

• VW Početnik
« Odgovor #16 poslato: April 25, 2011, 01:00:59 posle podne »
Steta je krilo, vrata i branik, sve treba da se farba, nije ulubljeno mnogo ali je odrana boja. E sad danas cu da odem da viim to za kamere, jer ne znam ko ih ima tamo uopste u tom delu.

Ova je imala crevene lajsne, ova sto je otpala je kod mene u gepeku. Bilo ih je vise u kolima, tj dvoje sigurno, murija je uradila uvidjaj, ali su mi rekli da je tesko da ce ga naci, jer oni treba da kucaju bg 98 pa da idu redom, nemaju filtere pa da smanje broj vozila,a ja nisam 100% siguran da je bas taj broj bio. Zato se uzdam u ljude sa foruma, mnogo nas j, pa mozda neko i vidi

I love my

Van mreže rajkooo

• Sr. Member
« Odgovor #17 poslato: April 25, 2011, 01:29:20 posle podne »
Da te nije drmnuo adrenalin i da si odmah zapisao tablice i stao da sacekas pandure drugacija bi bila prica  biggrin
Mnogo sam Rajkooo

Van mreže Kanarinac

• VW Početnik
« Odgovor #18 poslato: April 25, 2011, 01:37:16 posle podne »
Ovo je poslednji auto koji je spusten. Zbog toga mi je i zapalio jer su me lezeci urnisali

I love my

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #19 poslato: April 25, 2011, 02:31:12 posle podne »
rajko ebiga, covek nije spreman na takva sranja, ali mislim da ako mu se ne daj boze drugi put desi, bolje reagovati.

Milane drukaro ! biggrin
meni su lajsne u boji i ne nisam ja, a i nikad mi ne bi palo na pamet da bezim
Kao sto rece Natasa, treba da prijavis protiv NN lica, a ako ga nadju onda ide privatna tuzba. E sad oko visine stete. Rekao mi je drugar da policija na izlazi ukoliko je steta manja od 19.000din Njemu je to rekao poznanik koji radi u centru Boban i kad tamo sipaju gorivo i zapale, policija ne dolazi.
pre je bilo 9.000din, sad je navodno 19.000din. Ali to ne treba da te brine jer tacka na limariji kosta dovoljno mnogo da se dovede u prvobitno stanje.
Sanse da ga policija nadje nisu bas velike, ali mozemo da se potrudimo da ga navatamo. BG98 znaci da je verovatno registrovan iz CG i to oko maja-juna meseca 2009god. Mog drugara je udario (bio parkiran) audi80 i pobegao, ovaj mu zapamtio detalje po kolima i 2 dana kasnije ga nahvata na NBG u saobracaju. Neki deda od 300 leta.
Zasto nisi zvao policiju dok si ga pratio?
Garant te udarila neka balavurdija puna suzdrzanih hormona
Treba sto vise detalja da das.
Znaci njegova desna strana izguljena u kojoj duzini? Felne, oznake, nalepnice, daj sliku sa neta crvene boje... nesto prepoznavajuce.

A ovo za policiju koja nema filtere... bonk pa dajte sve brojeve bg98 ja cu u excellu da filtriram za 10 sekundi... da hoce mogu, ali bole ih cosak
« Poslednja izmena: April 25, 2011, 08:14:03 posle podne od strane Wele »
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!