Aj kad kazes....

Od Jette imam originalnu servisnu knjigu iz Nemacke Wolfsburga kad je kupljena, servisirana, do kad je bila u Nemackoj sve uredno (imala je klimu, podizace) ...

E onda se vlasnik vraca u Srbiju 90-te, potom 91-e je u Beogradu ukradu, posle pet godina murija se javi da je auto pronadjen u Bugarskoj na otpadu u nekoj selendri bez motora , branika, trapova, enterijera (imam zvanicni izvestaj gde pise sta je sve falilo) jos malo pa gola skoljka, inace koriscena u nekoliko razbojnistava kako u Srbiji tako i u Bugarskoj, onda je jos par godina stajala na parkingu u Sofiji u muriji, posle vrate auto u Beograd vlasniku on ubaci motor sve nove delove i proda je mom prijatelju, on je vozio par godina pa je proda nekom liku, onda je on vozio par godina naravno bez odrzavanja iscukao je sa svih strana izakao je maksimalno, onda je opet otkupi moj prijatelj malo prisredi tek da moze da se vozi i onda je dosla u moje ruke.... Inace ni jednom nije farbana, zato je bila skroz mat kad sam je uzeo i izudarana sa svih mogucih strana

Sve u svemu ko god je vozio nije je stedeo a nije ulagao u nju... To bi bilo to ukratko, bilo je jos stvari tu ali me vise mrzi da kuckam