Autor Tema: Problem sa ler gasom. VW Bora  (Pročitano 4156 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže jovanmarkovic

• Full Member
  • Pol: Muškarac
Problem sa ler gasom. VW Bora
« poslato: Mart 26, 2011, 10:21:25 posle podne »
Vozim VW Boru. i na ler gasu sam podizeskazaljku na obrtomeru do 1100 obrtaja, drzi pa spusti i opet dize. kako mu se cefne... Pomoc, savet!!! Sta moza da budem....
« Poslednja izmena: Mart 27, 2011, 10:29:05 posle podne od strane Dino »

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
Odg: Pomoc....
« Odgovor #1 poslato: Mart 27, 2011, 10:52:20 pre podne »

Sta moza da budem....
moze da bude da ti moderatori obrisu temu zbog nepotpunog naslova.

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #2 poslato: Mart 27, 2011, 11:42:10 pre podne »
@ Micko  tapsac
Podize skazaljku, a motor jel luduje i on ili samo obrtomer  :huh:
Daj malo vise nekih fakata, lakse cemo gatati jbga...
Tipa vruc ladan, koi je motor, sta si mu radio u poslednjih par meseci i td i tb  blabla
Pisi ovde slobodno, nije ovo telegram pa da te svaka rec kosta...
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #3 poslato: Mart 27, 2011, 06:14:25 posle podne »
Vozim VW Boru. i na ler gasu sam podizeskazaljku na obrtomeru do 1100 obrtaja, drzi pa spusti i opet dize. kako mu se cefne... Pomoc, savet!!! Sta moza da budem....
Senzor temperature rashladnog sredstva 100% je otiso,moj prvi kvar na passatu od kad sam ga kupio,isto i meni tako,zamenio sam ga i evo do sad sve ok.
  champ1

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #4 poslato: Mart 27, 2011, 09:37:36 posle podne »
@aca nikad nemozes reci 100 posto.

Van mreže jovanmarkovic

• Full Member
Odg: Problem sa ler gasom. VW Bora
« Odgovor #5 poslato: Mart 27, 2011, 11:37:01 posle podne »
VW bora 1.9 TDI sa 74 kw, 2003 godiste, karavan. Nepravilan rad i kad je hladan i kad je zagrejan, temperaturu tera do 90 stepeni kao i uvek. Ja ga vozim tek nedelju dana, i to sam uocio. inace auto ide kao lud.

Van mreže jovanmarkovic

• Full Member
« Odgovor #6 poslato: Mart 27, 2011, 11:39:00 posle podne »
Senzor temperature rashladnog sredstva 100% je otiso,moj prvi kvar na passatu od kad sam ga kupio,isto i meni tako,zamenio sam ga i evo do sad sve ok.

Objasni mi malo oko tog senzora. Jel to veliki kvar ili mali. Koliko je potrebno to zameniti i kako proveriti dal je to to. JA sa temperaturom nemam problema.

Van mreže Acca

• Master Member
« Odgovor #7 poslato: Mart 28, 2011, 01:42:54 pre podne »
@gedora pa dobr aj da ne bude 100% nego 99%, meni je to bio prvi kvar na autu i nisam znao sta je,drugar je taksista i on mi reko za taj senzor jer se i njemu desilo isto,otiso sam na dijagnostiku i stvarno je bilo do njega

@jovanmarkovic to se meni desilo,a i mom drugaru taksisti,vozi passat b5
otiso sam kod majstora i zamenio,ne mogu da ti kazem tacnu cenu jer se ne secam,bilo pre godinu dana ali mislim da me je sve izaslo sa tim senzorom oko 2500din,nisam siguran 100% za cenu,meni se desavala bilo da je auto hladan ili zagrejan sam dize u leru obrtaje,sa 900 na 1100 i zadrzi malo tu i onda vrati,pa sve tako isto,otiso sam kod majstora i bas taj deo crko,a  i pre nego sto smo ga prikacili na dijagnostiku majstor mi je sam reko za taj senzor jer je vec imao isti kvar na drugom autu i da nisam prvi,i nakacili smo ga na dijagnostiku i  izbacio je Senzor temperature rashladnog sredstva,zamenio sam i evo vec godinu dana sve ok
  champ1

Van mreže jovanmarkovic

• Full Member
« Odgovor #8 poslato: Mart 28, 2011, 11:31:53 posle podne »
hvala u svakom slucaju. Oticicu u VW servis nek urade dijagnostiku, pa cu videti koliko kod njih kosta opravka ako je taj senzor. u svakom slucaju bitno mi je da se utvrdi kvar a menjacu ga tamo gde mi odgovara. stavili smo ga mi na komp, promenili jezik na bordu ali majstor mi nista nije rekao za taj senzor. mada , ko zna koji program ima on. kad budem resio problem javicu. da znamo resenje i te zagonetke.

Van mreže jovanmarkovic

• Full Member
« Odgovor #9 poslato: Mart 29, 2011, 03:54:24 posle podne »
Bio sam danas do majstora( nisam bio u VW ), stavili smo ga na dijagnostiku i nije ECT senzor ( Senzor temperature rashladnog sredstva ), skinuli smo ga i dijagnostika je odma prijavila gresku, vratili smo ga i sa te strane je sve uredu. Ono sto mi je rekao majstor je da treba da se uradi stelovanje dizni, da se pogleda zupcasti i neki ugao paljenja. pa ako neko zna da posavetuje da me ne bi drndali tako u krug.

Van mreže jovanmarkovic

• Full Member
« Odgovor #10 poslato: Maj 10, 2012, 09:30:18 posle podne »

Bio si upravu, otisao sam u VW servis i ustanovili su da je otisao senzor rashladne tecnosti, zamenili ga, ocistili AGR i sad nema problema. Samo ponekad mi auto na ler zadrhti pa ne znam dal je to od loseg goriva ili nesto drugo.

Van mreže Acca

• Master Member
« Odgovor #11 poslato: Maj 10, 2012, 09:33:54 posle podne »
hehe,reko ti ja da je do njega

a to sto zadrhti moze da bude dosta stvari,pocevsi od dizne itd
  champ1