Evo i ja da Vam predstavim mog Golfa.
Auto je 83. godiste tj. limarija a motor je 89.god. U originalu auto je bio LX sa motorom 1.5 benzinac, kada je dovezen iz Nemacke prepakovan je motor i stavljen 1.6D. Posle toga je ubacen ovaj motor sto je sad u njemu 1.6 TD intercooler RA oznaka motora. Ovaj motor je uvezen iz Italije, tamo je uradjena kompletna reparacija i od tad je presao 45000km.
E onda sam ga ja kupio

i presao jos 25000 km. Motor je u perfektnom stanju stavljen mu je servo kocioni dobos od bmw ne znam tacno kog modela, ceo prednji i zadnji trap je od gti-a sem amortizera oni su fabricki ali u planu su da se stave koni sportski kit, samo da ubedim drugara da mi ih proda

. Napred su diskovi od dvojke gti 8v a pozadi su dobosi ali u planu su da se ugrade diskovi od gti-a samo da se dodje do para. Intercooler je zamenjen i stavljen je od Lancie iza maske a ispred velikog hladnjaka. Sto se tice limarije radjena je pre 5 godina i farban je u fabricku LA3A Crvenu Spichekers-ova boja, zasticen je maksimalno sa voskom. Branici su od kabrija, felne bbs rs 15x7, sto se tice unutrasnjosti ubacena je recaro kadica samo vozaceva nazalost trazim i suvozacevu ali tesko da se nadje ista takva, cajger je od dvojke dizela sa obrtomerom, ubaceni satovi za temp ulja pritisak ulja voltazu i uskoro ce da se montira za boost turbine. Ima el podizace centralnu i alarm. Sparco papucice Selm-ov trokraki volan. To je odprilike to.
Izvinite za slike trenutno imam samo ovu malo je mutna ali uskoro cu da nabacim jos slika detaljnije da Vam pokazem.
Slobodno izvolite sa komentarima i pitanjima.