hvala momci, ja sam gledao da to lici kao na onaj oribinalni bruseni aluminijum i ok je ispalo, lici na njega, ja sam zadovoljan

kad pogledam da onaj set rucki i konzole od brusenog aluminijuma kosta 300+e, a mene ovo izaslo 2000 din, ja sam prezadovoljan

Milenko super je, uzivo izgleda lepse malo, jer ja nemam neki dobar objektiv da slikam ovo, slike su losijeg kvaliteta.
Peca Nis jesam brate, usrao sam se trljajuci dok sam skinuo onaj gumeni sloj na ruckama i oko menjaca

rucica i mene nervira, ali fora je sto je moja sipka na koju se kaci rucica kracena i to je skracena za jednon 3cm sigurno, pa sad ne znam kako je fabricko kacenje, bojim se da je pojebano kacenje, pa da necu moci da namontiram originalnu. ako neko ima sliku, nek okaci kako izgleda originalno kacenje, jer ako je na navoj, to je kod mene odseceno, pa bi morao narezati novi navoj na sipku

MasterChief ja sam je dva puta skidao, tako da zmureci sad znam da je skinem

ima dosta palstika da se poskida. kad bi skinuo sve sto treba, auto bi ti izgledao kao na prvoj slici sto sam okacio kad sam poceo da radim.