Autor Tema: Golf 3 1.9 TDI  (Pročitano 1753 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DrazaRuma

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf III 1.9TDI Rabbit
Golf 3 1.9 TDI
« poslato: Mart 17, 2011, 12:00:26 pre podne »
Zdravo ljudi,ovako uzeo sam trojku iz Austrije pre godinu i po dana smesno me je izasla mislio sam je prodati i zaraditi koji evro ali sam se totalno zaljubio u ovaj auto on je fakticki nenadjebiv(da kucnem u drvo).Presao sam sa njim do sad oko 45-46 hiljada km bez ijednog problema a temperatura kazaljka od 70-110 samo je jednom digao na recimo 80 a to je kad sam po vrucem letnjem danu isao do Beograda i vozio u proseku 140km/h ne znam dali je to problem ili sta moze biti,meni ne smeta a dali je to normalno ne znam,vozio sam SDI motor i uplasio se kad sam video temepraturu na 90 pa su mi posle rekli da je to normalno,grejanje u autu je odlicno a auto pali fenomenalno i na -10.Sta je to ?
Мог деду су јурили Турци а вашег Аустрија,ја сам бјежао од усташког ножа од тада сам сјед.

Van mreže darec

• VW - Das Auto
  • Sr. Member
Odg: Golf 3 1.9 TDI
« Odgovor #1 poslato: Mart 17, 2011, 12:14:16 pre podne »
Pa da, normalna radna temperatura je 90 stepeni. I ja kad sam kupio, slabo je dizao temperaturu. Termostat je ostao otvoren, posto je auto dugo stajao. Doduse imam problem sto mi kroz gradsku voznju podize temp preko 90, cak i do recimo 98 stepeni, pa cu morati da vidim u servisu da zamenim termoprekidac (djole dmc tako kaze  :rolleyes: ) kako bi ranije palio ventilator...

Van mreže tasa

• Full Member
  • Auto: passat b6 2.0tdi
« Odgovor #2 poslato: Mart 17, 2011, 01:08:04 pre podne »
Drazo, samo promeni termostat i uzivaj, kod tih motora temperatura treba da je zakucana na 90. ;)
Dzaba ti 100 konja, kada je magarac za volanom :-)))

Van mreže Dippy

• VW Početnik
    • BABY ANGEL OF EDEN
« Odgovor #3 poslato: Mart 17, 2011, 07:01:06 posle podne »
Meni je stalno na 90, osim kada su bili jaki minusi -10, tada je temp bila od 70-80...
slika prelazi velicinu propisanu pravilma foruma...