Danas se malo radilo iako je praznik ...

... nema odmora dok traje obnova ...

...
A obnovio se zadnji lonac. Jos nije poceo da prducka ali je vec bio na izdisaju i bilo je pitanje dana kada ce da ispusti dusu ...

... Sem toga, nervirao me je i njegov izgled ...
image post...
I tako ja jutros ranom zorom krenu u avanturu, celu noc nisam oka sklopio razmisljajuci kako ce celokupna operacija proteci. Da u servisu ima kanal, bilo bi mi lakse ... ali ima dizalica koja se podupire pod sajtne ... a moje sajtne su matore, 3o leta i zima su sprcale u doope i ko zna kako ce izdrzati taj tretman i opterecenje.
Dignemo ga mi nekako nebu pod oblake, sve nesto skripi i pucketa ...

... noge mi klecaju i vec mislim djavo je dosao po svoje i iskidao mi ono malo jada sto je ostalo od sajtni ...

...
Ovako je to izgledalo iz mravlje perspektive ...
how to take a screen shot...
Kasnije se ispostavilo da je to skripala i pucketala dizalica, mucila se dok je dizala ovu gomilu prvoklasnog celika i lima. Kaze majstor, nije to neka plasticna igracka vec ...

...
Kakve su sajtne i pod, manje je bitno ... bitno je da je sve cvrsto i tvrdo i da se dize bez ikakvih problema ...

...
images hosting
free image host...
Iskusnim majstorskim zahvatom, odstranjen je trulex ... cevka do srednjeg lonca je relativno nova i odlicna pa nije menjana ...
photo hosting sites...
Napravljen po zadnjoj tehnologiji, specijalno prilagodjen rezimu rada crvenog zmaja kako bi motor lakse disao i sto bolje potezao na visokim i niskim obrtajima ...

...
...

... I jos da napomenem, pojacava snagu motora za 4.5 ks ...

...
photo upload sites...
Novi nosaci, dotezaci, pritezaci ... majstoru je bilo, po njegovim recima, pravo zadovoljstvo da se igra oko ove legende. Sve je pedantno i kvalitetno odradjeno.
image upload no size limit....
Atmosfera je vec domacinska a mk1 legenda pored nas ... ja ne dobijam nista ali zato cabrio dobija gratis novi kruzni var sa obe strane srednjeg lonca + ojacanje ...
pc screenshot
gif uploader...
Majstor se malo igrao i oko ulaza izduvne grane u cevku, kaze da na ovom primerku sve mora biti po PS.u ...
adult image upload...
I za kraj, farbanje u komori. Sad slobodno mogu reci da mi je komplet izduv u full.u ...

...
upload images...
Moram priznati da sam prezadovoljan uslugom, u servis PIRKE sam otisao na preporuku i dobio sam vise nego sto sam ocekivao. Usluga brza i efikasna uz maximalno postovanje dogovora. Dobili su 5+ u dnevnik jer su svoje obaveze prilagodili mom slobodnom terminu ...

...
P.S. Sa novim izduvom, cabrio mi zadovoljno prede ko hebeno mace ...

...