Autor Tema: Golf 1 Cabrio - Idem kao sto izgledam  (Pročitano 280996 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
Odg: Golf 1 Cabrio - Idem kao sto izgledam
« Odgovor #500 poslato: Februar 23, 2017, 09:46:25 posle podne »
nisi Zoki pogresno obavjesten. cekaj da sumira utiske
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže TTS

• Master Member
  • Auto: Bora 1,8T 4 Motion
« Odgovor #501 poslato: Februar 23, 2017, 10:57:44 posle podne »
Dobro si obavješten Zoki. Bilo se,sjelo,pojelo,popilo i što je najbitnije lijepo družilo.  biggrin
P.S Ja sam ovaj najružniji u radnom odijelu  ;)

Moji postovi mogu sadržavati surovu istinu i biti okrutni!

Van mreže Joca

• _______ x X x _______
  • Ultimate Member
  • Only TDI Power
  • Auto: Black Elegance ;)
« Odgovor #502 poslato: Februar 23, 2017, 11:09:15 posle podne »
Lepo momci!   thumbup

Van mreže travelman

• Hero Member
  • ... bolje prvi u selu, nego zadnji u gradu ...
  • Auto: Y- line
« Odgovor #503 poslato: Februar 23, 2017, 11:37:43 posle podne »
Sa majstorom se vidjam jednom godisnje, obicno s proleca, i kada on aminuje da je krkela spremna za put totalno je ne bitno koji su vremenski uslovi napolju  big_boss ...

Ovaj put su niska temperatura i povremeno snezni uslovi davali neku posebnu draž ovom putu.  Što bi rekli zima i sneg VS cabrio sa letnjim gumama i lancima u gepeku  lollol ...

Vremena sam imao malo jer je sve ispalo ne planski ...

Krecem kasno uveče, samo što sam prešao nekih 100nak metara u mojoj ulici, put mi presecaju 2 crne mačke  :17 ... ali ne onako kao što mačke rade gledajući pravo ispred sebe i u punom trku, već onako nonšalantno nogu pred nogu i sa glavom okrenutom ka meni kao da me gledaju u oči.

Pu reko, eto ga neka jeba u najavi. Ja sam operisan od negativnih misli ali poštujem sve. Stajem na kraju ulice i ulazim u prodavnicu, kupujem neke čokoladice i račun iznosi 320 dinara. Vadim 400 kinti i kazem OK, prodavac me zna i ja mu pričam predhodnu situaciju uz komentar da je bolje da okadim auto kod njega nego negde usput  :78 ...

Zapamtite ove 2 crne mačke, spominjaće se i dalje  :17...

Ponoć kuca na vrata, ibarska sablasno pusta. Laganica do Uzica, vedra noć bez saobracaja pa je milina i voziti. Kako se penjem sve više i više, temperatura pada sve niže i niže. Minimum je bio -9 što sam ja video ali termostat šljaka za + 10 pa nema zime. Približavam se tunelu na mokroj gori kad ono slaba suznežica  cold ... izlazim iz tunela kad ono ista priča mada je prestalo čim sam počeo da se spuštam ka osmici.

Što se tiče lošeg vremena, to je bilo sve.

Kasnije je tokom celog putovanja bilo sunčano. Po običaju se stajalo svugde, odmaranje lobanje od Bg uke i buke ...
pc screenshot
...
Put je suv a gore visoko je sunce. Idealno za  driving ...
photo upload sites
...
Prva veća pauza na Tjentištu ...
jpg images
...
free adult image hosting
...
Gasssiram ga dalje, ima još do cilja za taj dan ...
image uploading site
...
photo upload
...
Kako nadmorska visina raste, tako raste i visina snega. Ali ne smeta, put je suv + je suncano vreme  driving ...
image sharing
...
Jedna zimska ... cabrio u svom prirodnom okruženju  lollol ...
Jbg, morao sam ... sad više ne mogu da pričam bajke kako ga vozim do pijace samo kada je sunčano vreme  lollol ...
img hosting
...
Jezero je skroz zaledjeno .. a kako je tu bilo zimus to znaju samo pingvini  cold ...
image upload with preview
...
images hosting
...
 :+ :+ :+
picture host
...
I kroz Bileću samo projurim, ima do cilja još ojhaha  driving ...
image upload no size limit
...
Kako se nadmorska visina smanjuje, tako temperatura raste .... a ja imam duge gaće  boodala ... jbg, bio minus kad se kretalo ...
U Trebinju stajem da samo tankiram plinčugu i malo rashladim krkelu. Sneg led ovo ono + sve to u kombinaciji sa posutom solju rezultiralo je jednim velikim  badmood ...
imagen
...
image url
...
Tako čisti, okupani i u dugim gaćama  lollol krećemo da finiširamo taj dan. U planu je da se izvoza počasni krug  big_boss ...

P.S. Ja sam ovaj ćelavi, ko Zoki  lollol
...
Ma kakav RR ... LL je zakon ...

Platila bih da se vozim u tom pećinomobilu, ne bi mi smetalo što prokišnjava ni nožna vuča ...

Ti vozi ali da znas da moze da te ostavi na putu, nemoj daleko ...

Van mreže travelman

• Hero Member
« Odgovor #504 poslato: Februar 24, 2017, 02:33:45 pre podne »
Počasni krug je bio ni manje ni više oko Boke  driving ...

Da da, zato smo se spustili do mora .. da bi napravili krug oko zaliva i popili vruć nes negde na obali  :26 ...

U Herceg Novi stižem kasno popodne, bilo je u planu do Tivta i nazad mada ubrzo uvidjam da nema vremena za takvu akciju. Rešenje je da trajektom predjem na drugu stranu a onda odvozam i zatvorim krug. Tako sam i uradio  driving ...

Temperatura je bila negde oko prijatnih 18 stepeni, R.ovi samo zuje ... bilo je i kratkih rukava kod dečurlije a ja u dugim gaćicama  lollol lollol lollol ... za manje od 24h sam sa zimskih -9 dogurao do prolećnih +18 ...

Karta je 4,50e  :65 ...
host images
...
Standardna pesma, vwagenovci se trpaju oko mene  bicedobro ...
pic upload
...
Parkiram se i izlazim kad čujem bez starca nema udarca ... kapetan bele ladje ili šta je već, zapitkuje koje je godište, motor, kakva je  potrošnja ...
A onda ja predje u kontru. On je video moj a sad ja da vidim njegov  lollol ...
Reče šta je i kako je ali se od one buke ništa nije razumelo i čulo. Skapirao sam samo da je čipovan  bleh ...
adult image
...
free image hosting
...
Sa trajekta hvatam levo a onda obalom  driving ...
imgurl
...
free upload pictures
...
Mk1 na vodi ... zar nije pljunuti Golf ...
free upload
...
Zbog ovakvog mesta za odmor sam se i spustio do mora  wub ... meditiram za sve pare ...
image host
...
Vrlo brzo se pročulo da gostujemo u zalivu ... svi hoće selfi sa nama  bicedobro ...
photo hosting
...
Jedna preko veze ... za brata TTjca  :26 ...
free photo hosting
...
windows screen capture
...
Pao je i jedan samoselfi  lollol ... da ne bude posle kako je na vožnju išla Travelmanka dok sam ja sedeo u stanu  :84 ...
jpg images
...
Eh kada će to leto. I oni ga željno iščekuju da bi osetili vetar u kosi ...
forum image hosting
...
Kantri pa još sinhro  wub + plin  boodala ...
...
free upload pictures
...
image hosting 15mb
...
image hosting 30 mb
...
A bila je tu i crna mačka koja me je proganjala tokom celog puta  :17 ... A jeba počinje te noći ... ...
image hosting free
...
Ugledavši je opet kako se mota oko mene, kvari mi raspoloženje. Nema više fotkanja i samo dobar gušt može da me oraspoloži. A to je vožnja od Kotora do Herceg Novog dok mi more zapljuskuje točkove.

Kasnije mala šetnja Novim i to je ende za prvi dan. Na satu je oko 550 predjenih km ...

...

Platila bih da se vozim u tom pećinomobilu, ne bi mi smetalo što prokišnjava ni nožna vuča ...

Van mreže steva

• VW Početnik
  • sincic
  • Auto: Suburban
« Odgovor #505 poslato: Februar 24, 2017, 05:46:02 pre podne »
Svaka ti cast!! Za auto i kako se koristi!! beer

Country je tu 4 god sigurno....

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Auto: Ibiza 6L & Ibiza 6J FR TDI
« Odgovor #506 poslato: Februar 24, 2017, 02:52:22 posle podne »
Ma znam Koji si ...  :84 ...jer od ranije znam Paul-a & TTS-a

nego samo da proverim slike koje sam dobio na Viber ... mozda je reko neka Foto-montaza  ;)

Svaka cast za druzenje ... pivce , klopu ... verujem da vam je bilo super ...

a sto se tice relacije koju si odabrao ...pravo Uzivanje ... KonTiki Travel dobija ozbiljnu Konkurenciju u svakom pogledu ...  thumbup

verujem da ce sl slika biti - ruta ... MiroMNE ili Zrno  yupi3ti

:26 srecan Put 928 !!!
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.

Van mreže Nenad Petakovic

• Master Member
  • Kad zasvira Ladina svirena,mnogi ostaju bez zena.
  • Auto: Old scula Cvaja 1.8
« Odgovor #507 poslato: Februar 24, 2017, 03:35:17 posle podne »
Svaka cast buraz vala znas sto zivis.Ova tvoja tema treba da ima neko posebno mesto na forumu..Imas inbox od mene nesto me zanima u vezi krkele..PS da ti ne radis u nekoj medicinskoj ustanovi u Bg,kao da sam te negde vec sreo?  :26
Dobar motor moja dvojka ima
Al sediste svako mu se klima!
Sedista mu rasklimale zene
Al on opet dobro slusa mene!
Dok je dvojke vozacu devojke!😀

Van mreže travelman

• Hero Member
« Odgovor #508 poslato: Februar 24, 2017, 04:26:42 posle podne »
Ako mislis na to da li sam medicinski brat, nisam  lollol ... običan šloser, propala radnička klasa koja nije uštekala ni za mk2 a kamoli mk3 ... jbt, još malo pa će ljudi da se teleportuju na mesec a ja vozim na karburator još uvek  boodala ...

Ali sam zato uspešno izveo dete na put i još uspešnije poentirao sve roditeljske izazove. A onda sam rešio da se malo posvetim sebi, jeste da je krkela proteklu deceniju čamila u mraku izmedju 4 zida jer je bilo prečih stvari od nje ali je napokon i ona docekala svojih 5 minuta.

Što bi rekli SAMO POLAKO, DA BI STIGAO DALEKO ...

A sad da nastavim putopis, da vam ispričam kako smo Zokiju pravili zazubice i slali slike  :) ...
...

Van mreže travelman

• Hero Member
« Odgovor #509 poslato: Februar 24, 2017, 06:20:56 posle podne »
U Herceg Novom sam planirao da zanoćim pa onda ranom zorom nastavim dalje jer je susret bio planiran za 12 sati. Bio sam odmoran iako se ceo dan vozikalo, setnja po gradu da se ubije vreme ali je to ipak bilo kratkog daha. Zimsko je vreme, jos uvek je pusto i nema zanimacija po ulicama kao leti. Da se nabijem negde i cirkam ... nisam taj tip. A opet da odem negde u sobu tako rano i spavam, nije dolazilo u obzir.

Ma reko idem nazad do Trebinja, tamo imam proveren smestaj a i bolje mi je da sutra imam manje km da ne bi okasnio.  Iz Novog do granice nema puno, mozda nekih 40 km pa stizem relativno brzo. Dam sošku a službeni organ me pita gde sam bio, u fazonu usao sam pre nekoliko sati a vec izlazim iz zemlje ...

... bio sam do zaliva, da se provozam i popijem kaficu ...
... do primorja, na tako kratko ...
... da, dobro sam se ozenio pa me zena časti ...
... eh, kako ja nikako tako dobro da se ozenim a trazim vec godinam. A sto ti je taj prozor otvoren do pola, znas da mi policajci mrzimo kad nije otvoren do kraja ...

...  Priklizava mi sajla, samo do pola i ne moze dalje ...
... A sto nece dalje ...
... Pa stavio sam dasku kao granicnik, ako spustim vise od pola onda moram da izvlacim staklo rukama  lollol lollol lollol ...
... A sta imas u gepeku ...
... Samo licne stvari ...
... E sad cemo da vidimo da li je istina sve to sto govoris ...

Unutra je sa njim sedela i koleginica, bio je nadmen ali u granici profesionalnosti. Izlazi i nosi nesto u ruci, ja prvo pomisli da cu da mu duvam pa mu to i reče  lollol ...

... nije to sto mislis ...
... otvori gepek, plinska boca hmm ... sad cemo da vidimo sta ima u njoj ...
... ja cu ti kazem sta ima ... ima oko 20 lit plina ...

Uze onaj aparat i prisloni uz bocu a onda poče desankom da šara levo desno ...

... istinu govoriš, samo nije 20 lit vec 24 litre ...

Pokazuje mi displej i na njemu pise 24 ... Vec sam provalio da je neki mini skener ...

... A sad da vidimo sta ima u vratima. Evo je sajla a tu je i daska koju si spomenuo....

Prodje i preko prednjeg levog krila a onda ostavi onaj apartat i kaze digni haubu da vidimo motor. To je vec bilo ne zvanicno, zagleda krkelu u kakvom je stanju i ne veruje da je oridjidji krov.

Ubi ja tu pola sata sa njim, rukujemo se i ja krecem da ulazim u kola a on mi govori ...

... nemoj vise onako da odgovaras na postavljena pitanja, odma si sumnjiv da prevozis drogu ...

Zahvalim mu se i odem. A upravo zbog takvih situacija travelmanka i ne voli da ide samnom jer su je par puta carinici ispreskakali.

Vracam se istim putem nazad.U Trebinje stizem kasno, sporo sam vozio a i zadrza se na granici. Ma reko palim dalje, nista od spavanja. Otresem ga i do Bilece mada sad vec vozim oprezno, preko dana se topi sneg i kvasi put da bi tokom noci sve poledilo i bilo klizavo.

U Gacko stizem oko ponoci, zveknem sok na pumpi i razmisljam sta dalje. Niti mi se spava niti nocu vozi onom vukojebinom do Foče. Ali pundravac u doopetu komanduje ...

Kako sam se popeo onim krivinam uz brdo i izasao na pravac, vidim da mi nije gušt.
Ponoc prosla, zima, sneg pored puta + klizavo  boodala ... Nigde nikog, samo ja i krkela  :73 ...

Vidim svetla u retrovizoru, tako me je brzo obisao na pravcu da nisam ni video koja je marka. Znam sam da je bilo veliko i crno ali kada me je nesto spicio u soferku puklo je kao  :28 ... Predpostavljam da je rizla ili neki kamen koji je bio katapultiran ispod njegovih tockova  lost006 ...
Predjem prstom sa unutrasnje strane stakla i sve je ok, nema naprsnuca  thumbup ...

Teram dalje, u jednom trenutku ventilator grejanja poce da cvili sve jace i jace da bi u jednom trenu zaurlao kao sirena za uzbunu. Pali gasi pali gasi ma jok, zapeva na sav glas da bi u jednom trenu prestao i poceo normalno da radi i do kraja puta normalno besumno funkcionisao  thumbup...

Dva malera jedan za drugim, znam da je i treci na putu. Nije proslo 10ak minuta kad nesto iz zbunja iskoci na put i stade u mojo traci. Ja reko medved, jbg u strahu su velike oci. Znate vec sta je bilo, crna macka. Vidim ja koliko je sati ali nije travi veverica, u zivotu nisam nikoga zajebao pa nema mesta za brigu ... ali da mi je bilo sve jedno, NIJE.

U sat vremena 3 jebe ali dok meni krkela zadovoljno prede ko jebena zecica ne moze nam niko nista  :63 ...
 :84 ... u motornom prostoru one plasticne vezice koristim iskjljucivo crvene boje ... protiv uroka ...

U Foci na pumpi 2 kombija na parkingu, vozaci spavaju u njima. Podesavam klimu na 25 stupnjeva a naslon obaram do pola. Kuntanje do jutra a crne mačke mogu da ga puše.

Krkela VS crne mačke  ... 1:0 za krkelu alealeee ... 

Sviće rujna zora, na put krkela krenuti mora  driving driving driving ...
Posle jutarnje kafice, paljba dalje ...
...
free upload image

...

Van mreže travelman

• Hero Member
« Odgovor #510 poslato: Februar 24, 2017, 07:59:45 posle podne »
Posle mračne noći, osvanuo je sunčan dan  yupi3ti ...
Teramo se dalje ...
free upload image
...
free image uploader
...
Kada je lep i suncan dan sve prija. Ovo mi je za sve ove godine prva zimska avantura sa krkelom. Da nije bilo datog obecanja prijateljima, jos bi krkela bila u zimovniku.
Reč je reč a obraz je obraz. Pa makar i na krkelinu štetu mada se ni ona nije nešto bunila. Uživala je i ona u ovakvoj idili za sve pare ...
upload image free
...
image hosting site
...
free image host
...
Deda mraze deda mraze ne skreći sa staze ... samo pravo  driving ...
free image uploading
...
Stižem rano prepodne pa me hvata jutarnji špic ... od Ilidže pa sve do Čaršije ...
free image host
...
U ovom gradu krkela ima svoj VIP separe i ubrzo vučemo ručnu ...
image hosting 15mb
...
uploading images
...
Vreme je za doručak pa nije bilo dvoumljenja GDE i ŠTA  formidable ...
uploading images
...
Sedim i čekam porudzbinu a usput i razmišljam o predhodnoj noći  :17 ... onda se tešim kako li je tek Zokiju kada je na svojim putešestvijama  :+ ...
E zato sam njemu u slast smazao sve  :26 ...
free photo hosting
...
Punog stomaka se moze svugde. Pravim krug ...
free image uploading
...
Prirodne lepote Sarajeva grada, suveniri na sve strane pa ko šta voli ...
upload pictures
...
hosting image
...
Podmirio sam sebe pa je red došao i na krkelu. Celo prepodne se vozilo po snegu pa je palo tuširanje da se spere so. 2 minuta je 1KM, Sasvim dovoljno za brzopotezno puškiranje jer moram što pre da pobegnem iz Vogošće ... nemam srca da gledam vagenovce dok budem odbijao njihovu ponudu ključ za ključ ...
free pic
...
image upload
...

...

Van mreže TTS

• Master Member
« Odgovor #511 poslato: Februar 24, 2017, 10:12:36 posle podne »
Jednom prilikom ja i Paul išli u Bileću preko Tjentišta. Kad smo se vračali,kaže Paul: Ovdje na ovom putu isti vrag,imao Ferrarija ili Fiću,svakako ne možeš više od 40 voziti po ovim krivinčugama  lollol

Van mreže travelman

• Hero Member
« Odgovor #512 poslato: Februar 25, 2017, 10:12:08 pre podne »
Podlugovi, Ilijaš i Breza tu se moja rodila princeza ... https://www.youtube.com/watch?v=c8nAJmuTQO8
...
adult photo sharing
...
photo share
...
Gari Gara sa stisnutim gasom do kraja  driving driving driving ..

A onda refren  lollol ...

Niko ne zna kako boli dok policajac palicom maše,
dok napuštam Podlugove naše ...

Vidim ja , biće  :77 ...

... dobar dan, dokumenta molim ...
... izvol te ...
... vi ste iz Srbije, kuda idete ...
... do Vareša, čuo sam da su tamo najbolji vw majstori pa sam zakazao servis ...

on me gleda belo, misli da ga zezam ...

... a kod koga idete ...
... kod Paula i Damira. Da li sam pogresio u izboru ...
... odličan izbor, nema bolji od njih. Ovaj stariji, misli na TTS, je lud za vwagenom, posebno za Golfom ...

vidim ja da je opasnost prošla, zagleda mi u krkelu i odma udarismo priču na tu temu ...

Do Vareša na pola gasa, poštujem propise jer sam se ovaj put izvukao zahvaljujuci Pualu i TTS ... dobar glas se daleko čuje  :25 ...

Dobro došli ... bolje vas našli ...
upload pic
...
free upload pictures
...
A onda sledi ...  congratulations ...   beer ...  :26 ...
...

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Auto: Ibiza 6L & Ibiza 6J FR TDI
« Odgovor #513 poslato: Februar 25, 2017, 07:14:31 posle podne »
Zeljo 1 ili Zeljo 2 ... cevapi sa kiselim mlekom ... mmmmm ... ako si brate smazao sve prijatno ti bilo  :26

e imas pravo kad po brdima i raznim prevojima savata Noc ... uf ... lakse mi kad sam pun  :53

tacno znam svaku krivinu kuda si prosao ... i pazi kad vozis gde ima rizle ...kad god te neko obidje itd ,,,rastojanje ..jer ti kamencici su

pogubni za Soferke ... imao si srece  ;) moja vudu-magija te cuva jer smo 928  congratulations

sto kaze TTS ...te deonice neke ... sta god da vozis ...ide se polako ...

ajde Munjo cepaj Dalje ... idi sad dole prema Bugojno , Livno ...

:25
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.

Van mreže travelman

• Hero Member
« Odgovor #514 poslato: Februar 26, 2017, 08:38:09 pre podne »
A u Varešu sve  thumbup ...

Susret je bio dogovoren tačno u podne mada krkela posle 2 dana, i u medjuvremenu predjenih 900 km, na cilj stiže u 12,03. Paul čeka sa bembarom a onda započinje najbolji deo na mom putovanju.

Kod Damira u servisu gužva mada vrlo brzo je rešio sve probleme a onda ključ u bravu i prebacujemo se na neko udobnije mesto. To što smo na istim talasnim dužinama i imamo iste poglede na svet i još sličnija razmišljanja je bio samo jedan veliki + da atmosfera bude domaćinska. Malo je reći da sam dočekan kao rod rodjeni ali ću zato priznati da sam se osećao prijatnije i raspoloženije nego kad odem negde kod moje familije u goste.

Na svojim putovanjima nikada ne pijem ali ako kažem da je iza nas ostala prazna gajba pivkane  :26, sve je jasno...

Još uvek sam pod prijatnim utiskom, trudim se ali ne uspevam da emocije prenesem u reči. Zato ću samo reći jedno veliko HVALA ... i dodati DA NA MENE U SVAKOM TRENUTKU DANA ILI NOĆI MOŽETE RAČUNATI  congratulations ...

Drinkanje, klopanje i ostale aktivnosti su dovele do toga da je popodne proletelo u sekundi, mrak je već uveliko pao. Predložili su mi da ostanem i prenoćim kod njih ali zbog obaveza koje su me sutradan čekale u Bg, morao sam to da odbijem. Ali sam zato obećao da ću na leto jedan vikend sigurno provesti sa njima.

Kao pravi domaćini su me i provozali Varešom. mislio sam da je manji ali sam ubrzo uvideo da je to jedan miran gradić koji ima sve uslove za prijatan život.

Vozili smo se u TTS.ovoj drljači 1,8T 4 motion  driving .... nekada davno sam kratko vozio taj motor i tu opremu u pasatu i zanam kako ide po suvom. Ali kako to ide po snegu  wub ...

Pokazali su mi prečicu planinskim putem, da se ne bi vraćao do Sarajeva pa onda nazad do te iste raskrsnice. Drlja Bora po onom snegu i ledu putanjom koju joj je Damir zacrtao ... ma šta drlja, letiiii pokazavši i zavidno vozačko iskustvo.

Onda rastanak ... tu sam se pokajao što nisam došao bar tokom prepodneva pa da provedem ceo dan sa njima a ne samo popodne. Zato ću sada samo ponoviti ono što sam rekao i njima na rastanku  hvala vam na gostoprimstvu pa se ponovo družimo jednog lepog letnjeg vikenda  :26 ...  congratulations ...

A onda krkela kreće u noć  driving ... u susret novim izazovima i vudu magiji  :17 ...

...

Van mreže s/line

• VW Klub Prijatelj
  • Sr. Member
« Odgovor #515 poslato: Februar 26, 2017, 07:54:08 posle podne »
Lepo meni ljudi kažu da te videli kako šoraš pored puta ispod Avale [emoji3]a ja im reko da lažu[emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Van mreže travelman

• Hero Member
« Odgovor #516 poslato: Februar 27, 2017, 12:28:42 pre podne »
Nije pored puta ispod Avale nego u blizini 1000 ruža, ima dobra perionica na ćošku ;) ...

Inače, to je jedina krkelina mana ... uvek budem primećen. Da sam kojim slučajem vozio mk7 i stao na Terazijama da šoram pored bandere, ko džukac, niko me ne bi ni konstatovao a kamoli primetio  lollol ...

Iz Vareša krećem po mraku, narednih 20ak km je planinski putić, isto kao penjanje/spuštanje Avalom,  kojim treba da se prebacim do glavne magistrale. Da je dan i da je put suv bilo bi idealno za  driving ... Ali bila je noć, sneg i klizav put širine oko 2m. U jednom trenu omašim skretanje pa zovnem Paula a on kaže vraćaj se nazad. Sve u svemu, kontinentalove letnje ćelestonke su zaslužile da ih uramim i okačim na zid pored ikone.

Dolazim do magistrale, dajem levi migavac i krećem da se uključim kad farovi obasjavaju crnu mačku koja stoji pored puta i gleda u mene  :17 ...

Auu reko heftam vam mamu crnomačorsku, nećete valjda da me karate kao prošlu noć  :17 ...

Proradio onaj roštilj u meni, stajem da kupim nešto gazirano i kako se vraćam do kola vidim da mi ne radi zadnja desna pozicija. Ma ko ga ebe, teram dalje.

Teram dalje i gustiram one limenke kad krkela počne da se guši i ne prima gas, usporava. Mrkli mrak na otvorenom putu, skapiram ja da sam zaboravio da kupim plinčugu i odma prebacujem na dopunske rezervoare. Čudim se sam sebi kako mi se to desilo jer nisam nikada ostao bez goriva ni kada sam bio go ko crkveni miš a kamoli sada kada sam pun ko brod  lollol ... Tu se već pitam šta je sledeća jeba jer mora da bude 3 komada u nizu  :17 ...

Opet se teram dalje, ulazim u Vlasenicu i odma desni migavac na pumpu. Ali ćorak, nema plina ... kaže pumpadžija da je u Vlasenici zakonom zabranjeno voziti GTI na plin  lollol ...

Sedam u krkelu i krećem, vidim mrak ispred sebe i krenem da upalim svetla ... ali prekidač je uključen  :62 ... jbt, šta je sad i krenem da ga ugasim pa ponovo upalim. Ma jok, ni da čuje. Ko da je zavario  :17 ... Zevam oko kola i gledam da negde ugledam crnu mačku i savatam je  :63 ...
       Za nas što vozimo mk1 je to vaginin dim od kvara, ništa dijagnostika ovo ono ... krenem u gepek da izvadim sport Bili torbicu i parče žice sa muškim buksnama pa da izvadim prekidač i prespojim direktno  majstor1 ...
       Vraćam se u kabinu i reko aj da probam još jednom kad ono radi  clap ... ko da nije bilo nikakve jebe  :17 ...

Ponovila se predhodna noć i opet su se 3 jebe dogodile u roku od sat vremena. Ali ovo je krkela koja je dokazala da joj ni vudu magija ne može ništa. Spičim ga do Zvornika, natankujem sve rezervoare sa svim vrstama goriva i udri brigu na veselje ... rešio sam da sve obaveze koje su me čekale prebacim za naredni dan a sebi priuštim još malo uživancije ... a onda zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ......

Dakle, posle još jedne noći rezultat je  alealeee alealeee alealeee ...

krkela VS crne mačke

2      :          0

Jutro je osvanulo sunčano, vidim ja da nema ništa od vožnje autobanom kako bi stigao što pre kući. Trk u pekaru, slano slatko i obavezno nešto sa makom. Ali najviše sam se razbio sa pizza pogačicama. Nisam ih nigde ni video do sada, tek kada sam sve potamanio sine mi ideja da sam trebao da ih slikam i dam predlog pekaru ako ih nema u ponudi.

Migavac desno i palim na Cer ...
upload image online
...
images hosting
...
Cerska bitka ... i spomenik cerskim junacima. Čitao sam da su ovde sva okolna brda bila krvava i da se od nje nije videla zemlja a ni trava. Na 1m2 su ležala po 3 mrtva vojnika obe vojske.
picture host
...
image uploading
...
Odajemo počast našim junacima ...
image url
...
screen shot on windows
...
how to screenshot on windows 7
...
free image host
...
free jpeg images
...

...

Van mreže travelman

• Hero Member
« Odgovor #517 poslato: Februar 27, 2017, 10:44:26 posle podne »
Kući se stiglo popodne i odma pranje ... kakva puška i puškiranje, crevo četka i sundjer su zakon ...
image hosting over 10mb
...
Posle tople kupke odmah na kvarcovanje ...
upload pictures free
...
Uspomena sa puta ...
upload an image
...
Tek pri ručnom pranju sam video da sam negde overio i far ... gde kad i kako, ko zna ...
uploadimage
...
Ne pamtim da sam ikada igde vozio po tolikoj kolicini rizle po putu kao ove godine ... ovde je sigurno bilo 10ak kamenčića ...
pic upload
...
Zamenila se i desna pozicija koja me izdala druge noći. Inače, to je prva sijalica koja mi je pregorela za ovih 11 godina koliko je krkela kod mene ...
image upload free
...
free image host
...
Ventilator koji je prve noci zazujao kao sirena za uzbunu je posle tog dogadjaja radio skroz bešumno, kao i do tada.
Prekidač svetala koji je u jednom trenu ostao blokiran bez da je propuštao struju ka farovima je takodje posle tog dogadjaja radio besprekorno kao i do tada. U svakom slučaju kupiću novi a ovaj bacam u gepek za rezervu ...
upload pic
...
I tako posle nešto malo više od 1300 km predjenih za 3 dana i doživljena sva 4 godišnja doba, krkela je otišla na zasluženi odmor. Protekla 4 dana je nisam ni video a kamoli vozio ... a tako ce i ostati jos koji dan jer je ipak još rano za nju.

Prosečna potrošnja je standardno 10 lit plina, sluzila je besprekorno kao i uvek + što je imala snage i da se odupre crnomačorskoj voodoo magiji koja nas je pratila obe noći  :17 ...

Deonica Gacko Foča koju sam vozio posle ponoći i u gluvo doba noći po ledu i povremeno snegu je nešto najgore što sam odvozao u proteklom periodu  :73 ... Za svo to vreme susreo sam samo 5 ili 6 automobila.

Uzdao sam se i verovao u krkelu ... HVALA joj  :46 ... Ipak je to jedan od dva 928 zmajeva  big_boss ...
...

Van mreže TTS

• Master Member
« Odgovor #518 poslato: Februar 27, 2017, 10:59:48 posle podne »
Kad dođeš drugi put i bude ljepše vrijeme,vodim te na Jezero,da odmaramo mozak uz pivo i pecanje. Udaljeno je cijelih 200 metara od centra grada,tj od moje zgrade,pa možemo i pješice,nije nam daleko. I poklanjam ti BiH naljepnicu,pošto vidim da fali u bunkeru  biggrin

Van mreže travelman

• Hero Member
« Odgovor #519 poslato: Februar 27, 2017, 11:17:33 posle podne »
Za vas dvojcu uvek imam vremena  :26 ...

Na leto, kad otopli zovnes i eto me jedan vikend driving ... Sad znam precicu  :26 ...
...