I krkeli je nova godina, nije samo meni

...
Meni je deda mraz vec doneo sve sto sam trazio a krkela je u proteklo vreme bila malo zapostavljena zbog vremenskih uslova, pa reko ajd da joj ispunim neku zelju. Njoj nista ne treba, niti je zahtevna niti se kvari niti su potrebna ikakva ulaganja u nju.
Odavno sam ja skapirao da je krkela naj srecnija kada se tankuje do vrha ... mada, jos je srecnija kada je natankujem do cepa a ona sve to do kraja dana sagori i izbaci kroz auspuh

....
Sa tom namerom sam i ustao jutros, da je zadovoljim i ispunim joj tu zelju

...
Potera ja nju jutros sa prvim petlovima, bese debela ladovina pa se navukle i duge gace. Ko zna, mozda krkela ostane negde zavejana pa da ne navucem nesto s nogu i preladim jajnike

....
Jeste smesno ali kada sam video ovog cabria skroz zaledjenog i prekrivenog injem, svasta mi je palo na pamet.
Sto bi rekli, od birača nema cabrio vozača

... i po suncu i po snegu udri po gasu ...
pic host...
Dok sam je spucao do deliblatske pescare, izaslo je i sunce. Jeste bilo zubato ali daj sta das ...
screen shots...
Odavno se nisam off roadisao pa dalje nastavi precicom ...
image url...
Precica ko precica, zato sam vrlo brzo i stigao ovde ...
adult image hosting...
A na granici

... ubise se ljudi od

a ja ispade crna ovca jer mi gepek prazan

...
images upload...
Rumunija ... jos uvek ne komercijalizovana ali zato prepuna prirodnih lepota i fenomenalnih puteva za voznju. Ali otom potom, ovo danas je samo novogodisnji izlet kako bi sastrugao rdju sa diskova, dobosa i karika. Zaboravio sam i kad sam je zadnji put terao ...
image upload no registration...
Jedna od stvari koja me fascinira u Rumuniji je i to sto se iza svake krivine nalazi parking sa stolovima i klupama.

...Bukvalno, na svakom i stajem ...
image hosting without registration...
Jeste da mi je svo vreme dignut, krov ... ne mačor, ali voznja cabria u ovakvom okruzenju je poseban merak

... temperatura je u dubiozi i sve je zaledjeno ...
upload a picture...
screen capture freeware...
MOLDOVA NOUA ... ako ste se pitali sta se nalazi preko puta Srebrnog jezera i Velikog Gradista, sad znate.
Parking u centru a onda setnja ovim mestom sto je i bio cilj danasnjeg dana. Imali smo poseban, VIP, tretman. Cene ljudi sto im krkela gostuje u gradu pa nam cuvaju parking mesto

...
adult image hosting...
Parking prazan ... samo sto sam izasao i zakljucavam krkelu, staje on. Valjda misli da je lepota prelazna pa hoce da bude u nasoj blizini

...
free upload image...
Docek i priredba samo za nas

... kakva publika, takvi i glumci

...
uploading pictures...
Setnja obalom Dunava ... a kakav je minus, zakljucite sami

...
photo hosting sites...
image free hosting...
how do you print screen...
Na krkeli su mi letnje gume, razmisljao sam da me slucajno ne karaju negde tokom puta sto nemam zimske zbog poledice. Ali kada sam video kakve ćelestonke imaju djubretari, pao mi je kamen sa srce. Prednja desna je prica za sebe

....
free upload pictures....
how to screenshot on windows 7...
Bez komentara ...
adult photo hosting...
Blizi mi se zamena ulja pa htedo da kupim ulje. Nista od biznisa, meni treba mineralno a oni drze samo full sintetiku

...
upload pic...
3XL ... htedo da skinem sta mi treba ali dzabe kad ja nosim XL

...
image hosting 30 mb...
Sve sto je lepo kratko traje. Dodje vreme za povratak ....
upload foto...
Moja generacija ...
image ru...
Krkela se odmara na svakom parkingu ... mora tako jer matoro kljuse u ponoc slavi 30, rodjendan

....
free screen capture...
images upload...
Povratak je protekao standardno bez ikakvih problema. Vozilo se pod fenjerima ali boze moj

...

... Stopirao me je deda mraz ali sam ga ladno iskoolirao jer mi je pre toga vec doneo poklone

... da je kojim slucajem to bila cica mrazica, vukla bi se rucna sa obe ruke

... a onda bi pravili sneska belica

...
image hosting without account...
Drugari, srecna vam godina nova i neka vam od stare bude bolja. Puno srece zdravlja i veselja i jos vise predjenih km bez ikakvih problema

...