Ovo mi je trebalo i to sam tražio ... a danas ga nadjoh i dobih gratis od brata sculera ...

...
Nikako da se završi hebačina sa amss oko uverenja za registraciju, kažu čeka se od 5 do 7 radnih dana. Daj bože da bude do kraja iduće sedmice.
Ko na iglama sam dok čekam registraciju scule, nemam volje za nikakav arbajt i danas rešim da se bacim u potragu gore pomenutog dela.
Izadjem na ibarsku i reko naćićuga do čačka.
Taman uhvatim zalet kad nešto malo posle meljaka vidim scule parkirane pred kućom, nigde natpis da je otpad ali se okrenem instiktivno i vratim nazad. I nisam pogrešio ...

...
Izlazim iz kola kad on isterava svoju belu sculu iz dvorišta i zatvara kapiju.

...
Ja poče da plačem ko malo dete kad vide šta sve od scule ima u dvorištu a on zatvara kapiju i sprema se da ode.
Momak 30ih godina, kaže ja samo METALNA kola radim. U dve reči skapirašmo da smo na istim talasnim dužinama ali da ne davim dalje.
Donese odma komplet konzolu od mk1, skide ručicu i dade mi a ja pitam calenzi ...
Kaže ništa, al da doteram cabrio kad registrujem da ga vidi. I uzmem šta mi treba još od sitnica

...
Reko daj da popijemo nešto a on kaže nema vremena. Sculerka ga čeka ...
I tako se pozdravismo ko rod rodjeni i svako na svoju stranu ... Potpisa brat sculer kečinu i prvom i drugom i ode kod kone na ebačinu ...

...
Ja se obradovao ko malo dete, sledeći put kad odem kod njega ima da vam slikam scule, meni za oko zapao bmw kockica, ima duple farove pa kontam da je 320 ... to je valjda 80+ godište ...
Dodjem kući , rasturim i operem. Čekamo sculu pa da montiramo.

...
Još uvek sam pod utiskom današnjeg susreta sa bratom sculerom, za njega je to bilo malo a za mene veliko kao kuća.
Pre neki dan slušam kolegu sa posla kako se žali, ostavio avensisa sa upaljenim svetlima i ispraznio se aku dok se vratio.
Kaže 40 minuta je stajao sa podignutom haubom i kablovima u rukama al ga niko ne ebe 2 % da stane i pomogne mu. Na kraju popizdi i upali ga na gurku pa makar sve izlomio u motoru.
To je ta današnja pvc motorizacija, jbg ... Samo ja pa JA ... A sculer će iz oka da izvadi da bi pomogao bratu sculeru ...