Naravno fora sa invalidom vise ne ide moj je bio na istom i bila je registracija 300e + 50e za invalida, sada po novom oko 700e + 50e nove table +prevod.....

na cega treba da obratis paznju: limariju uopste nevredi gledati jer su svi VR-ovi bili lupani sa svih mogucih strana,motor i menjac su glavne stvari,kao sto rece -wagenman- menjac je problematican i meni se cuje druga(dok je ladan),znaci druga brzina i od silnog "ajcenja" oce i difrencijal da se cuje,a u nekim slucajevima i da se razleti probije zvono itd...
A sto se tice delova motornih u originalu naravno da su skupi,ja sam letos platio lanac,spaner i jos neke sitnice u Porsche NS oko 400e,motor ko motor svaki trosi ulje nemoj da te neko laze da netrosi kapi!!! Mora da jede to mu je hrana,i samo kvalitetno ulje sipaj,ne stedi! Imam kolegu koji drzi delove samo za VR-a,tako da kombinijem nekako.
Potrosnja(NEMAM plin) otvorene voznje oko 7.5l do 8l kombinovane oko 10l do 12l ,a grada ihhhhh 15l-------> i zavisi kako ga stiskas.
Ttrap prednji isti kao GIII GTI,tako da ima delova,moj savet ti je ako to pazaris odma na dizalicu i pretresanje u fulu,i da kupis iz originala pune silen blokove koji NE crkavaju,em auto lezi kao pegla,em su dugotrajniji,cena oko 22e kom.
Nemogu se setiti vise,ako te jos nesto interesuje pusti mi PP.
pozz