Autor Tema: Koje sijalice H4?  (Pročitano 26744 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Banchi

• Crvenko
  • Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Diesel power
  • Auto: Seat Cordoba 1.9TDI
Odg: Koje sijalice H4?
« Odgovor #60 poslato: Mart 15, 2011, 09:49:02 pre podne »
I ja razmišljam da pređem na Osram NIght Breaker e sad videću da li ću naći te plus ili +90%!?

Van mreže mixa90

• Sr. Member
« Odgovor #61 poslato: Mart 15, 2011, 08:59:29 posle podne »
imas +90% na buvljaku kod jednog coveka odmah je na stanici, i ne moras da ulazis na pijacu, ima prodavnica odmah iza stanice, covek je fer i korektan, i original osram prodaje, osram nightbreaker +90% kostaju 1680 din ... to je jeftinije cak i od idea-e i tempo-a... tamo je jedna sijalica 860 din... ;)

Van mreže Overkill

• VW Početnik
« Odgovor #62 poslato: Mart 15, 2011, 09:27:04 posle podne »
1500 din par sijalica u Dark shop-u. Izgugluj adresu i tel  ;)

Van mreže srbin007

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #63 poslato: Mart 16, 2011, 11:00:21 pre podne »
Ugradi xenone i ne razmisljaj puno... ako nemas para... uzmi osram nightbreaker ... odlicne su sijalice i duze traju od philips blue vision i vision plus... biggrin

vidi, juce sam ugradio ksenon i ravan je K !!! otisao da trazim NB i lik me natovari kao ne valja i kratak je vek trajanja i nabedi me na ksenon. nocas sam hteo da idem da ga budim da mi skida! sutra skidam i probacu NB. Tek sad sam skontao da su obicne MAJKA
http://www.youtube.com/watch?v=evzIhx6jnKo&feature=related

Niko ne moze da zna sta to sapuce vetar, niko ne moze da zna sta nosi grom iz vedra neba! Nevreme se sprema...
...jer to je zemlja hranila, to je majka rodila, to je snaga branila ,to je vera vodila.

nuestra fuerza es vuestra enigma

Van mreže shvexoman

• Master Member
« Odgovor #64 poslato: Mart 16, 2011, 11:04:43 pre podne »
trebao si da ga budis  lollol

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
« Odgovor #65 poslato: Mart 16, 2011, 12:15:59 posle podne »
koje si xenone stavio ? jel si stelovo far posle ugradnje ?

Van mreže mixa90

• Sr. Member
« Odgovor #66 poslato: Mart 17, 2011, 12:47:15 pre podne »
Ugradi xenone i ne razmisljaj puno... ako nemas para... uzmi osram nightbreaker ... odlicne su sijalice i duze traju od philips blue vision i vision plus... biggrin

vidi, juce sam ugradio ksenon i ravan je K !!! otisao da trazim NB i lik me natovari kao ne valja i kratak je vek trajanja i nabedi me na ksenon. nocas sam hteo da idem da ga budim da mi skida! sutra skidam i probacu NB. Tek sad sam skontao da su obicne MAJKA
sta ces sa xenonima???

Van mreže srbin007

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #67 poslato: Mart 17, 2011, 09:46:23 posle podne »
Nastelovao na bori al nesto trepere a na golfu sutra stelujem farove pa ako ne budem zadovoljan uvece najverovatnije ce biti u oglasima :D

da se vratimo na H4 :)
http://www.youtube.com/watch?v=evzIhx6jnKo&feature=related

Niko ne moze da zna sta to sapuce vetar, niko ne moze da zna sta nosi grom iz vedra neba! Nevreme se sprema...
...jer to je zemlja hranila, to je majka rodila, to je snaga branila ,to je vera vodila.

nuestra fuerza es vuestra enigma

Goran79

• Gost
« Odgovor #68 poslato: Mart 24, 2011, 07:45:21 pre podne »

To se zove bezobrazno dobar prodavac  ;) Verovatno ti je prodao neke njesra ksenone!

Van mreže Ivke

• IvKe ZaJeBaNt
  • Hero Member
  • VW - Das Auto
  • Auto: VW Golf MK3 + MB Vaneo
« Odgovor #69 poslato: Mart 24, 2011, 11:37:51 pre podne »
evo da se javim i ja u vezi sijalica jer sam skinuo xenone u novembru prosle god. i vratio se na standardne. Osram NB sam imao na farovima gde su mi bili xenoni na mestu dugog svetla i nisam bio nesto zadovoljan jer bila je mozda 5-10% jaca od obicne sijalice,znaci neprimetna razlika. Otkad sam mu vratio farove sa H4 sijalicama kupio sam Osram Cool Blue i mogu reci da ima vidljive razlike i to mnogo. Jaca je svetlost, na putu je perfektno bela svetlost dok kada gledas u far ima malo nijansu i plave boje, U svakom slucaju sam ove Cool Blue platio nekih 200 din skuplje nego NB ali sam zadovoljan s`njima

Van mreže rajkooo

• Sr. Member
« Odgovor #70 poslato: Mart 24, 2011, 12:01:52 posle podne »
al nesto trepere
Imao sam i ja iskustva sa xenonima koji trepere :D Komplet je bio samo 30e i ja reko aj da vidim o cemu se radi, kad ono balast lak ko perce, sijalica od 6000K svetli kao da ima 15000K i plus treperi... Sa dobrim balastom prestalo je treperenje, vratila se bela boja i pojacalo svetlo na putu...
Mnogo sam Rajkooo

Van mreže bokivs

• Sr. Member
  • vorsprung durch technik
« Odgovor #71 poslato: Mart 24, 2011, 12:04:02 posle podne »
evo da se javim i ja u vezi sijalica jer sam skinuo xenone u novembru prosle god. i vratio se na standardne. Osram NB sam imao na farovima gde su mi bili xenoni na mestu dugog svetla i nisam bio nesto zadovoljan jer bila je mozda 5-10% jaca od obicne sijalice,znaci neprimetna razlika. Otkad sam mu vratio farove sa H4 sijalicama kupio sam Osram Cool Blue i mogu reci da ima vidljive razlike i to mnogo. Jaca je svetlost, na putu je perfektno bela svetlost dok kada gledas u far ima malo nijansu i plave boje, U svakom slucaju sam ove Cool Blue platio nekih 200 din skuplje nego NB ali sam zadovoljan s`njima

Koliko traju te sijalice? Mislim na cool blue. Jel crkavaju ili.... čuo sam da nisu baš trajne
na 90 strana serete i izmisljate toplu vodu

Van mreže fleepy

• Sr. Member
  • Auto: Golf 3 ABF EDITION
« Odgovor #72 poslato: Mart 24, 2011, 12:47:01 posle podne »
Ja koristim NightBreaker, vec jedno 7-8 meseci, i jos traju, da cuknem u drvo. :rolleyes: Svetle perfektno, mada mi se malo ne svidja dugo svetlo kod njih, ali u svakom slucaju, moja preporuka. Doduse, imam providne farove i perfektna sociva, tako da je dobra kombinacija... Imate na Bubanj Potoku, u starom (gde su nove stvari) delu, negde po sredini, kod jedne zene, ima svakojake sijalice, drzi sve od OSRAM-a. Ne dolazi bas svaki put, ali je uglavnom tu, cena je cini mi se 1250 dinara za komplet...

Van mreže Ivke

• IvKe ZaJeBaNt
  • Hero Member
  • VW - Das Auto
  • Auto: VW Golf MK3 + MB Vaneo
« Odgovor #73 poslato: Mart 24, 2011, 01:02:37 posle podne »

Koliko traju te sijalice? Mislim na cool blue. Jel crkavaju ili.... čuo sam da nisu baš trajne

pa te sijalice sam ih stavio u novembru prosle godine pa ce da vidimo mada prodavac kaze da je to sve do serije proizvodnje. Nekom drzi par meseci, nekom po 2 godine...

Van mreže bokivs

• Sr. Member
  • vorsprung durch technik
« Odgovor #74 poslato: Mart 24, 2011, 01:55:39 posle podne »
Pa taj fazon, meni su NB trajale bas dosta, doduse jedna je dobra jos uvek, a jedna je riknula skoro. Nekom crkne za mesec dana. Zavisi... Kontrola kvaliteta u Srbiji  boodala
na 90 strana serete i izmisljate toplu vodu

Van mreže Djole DMC

• Master Member
« Odgovor #75 poslato: Mart 24, 2011, 08:23:53 posle podne »
Trajnost sijalice zavisi i od toga koliko puni alternator, od preseka kablova za sijalice, od kvaliteta buxni na sijalici, od toga kako dihtuje far, da li je ablender dobar ili prekidac za svetla...

Npr, kada se na golf2, kome su ablender i prekidac ispravni ali ne u extra stanju, stave releji za svetla sijalice duze traju nego pre.

Van mreže mixa90

• Sr. Member
« Odgovor #76 poslato: Mart 24, 2011, 10:04:09 posle podne »
Ja sam skoro pregledao punjenje i zadovoljan sam... puni do 13.8 V ... to je extra... a imam i dobar ablender i prekidac i releje ... i mogu vam reci da mi je sijalica zadnji put crkla pre 7 godina... a sijalice sam menjao samo zato sto su sijale zuto , dok nisam uzeo NB +90%... sad cu mozda da ubacim xenone ali treba da skupim pare... Sijalice hoce da crkavaju ako imate prejaku muziku u autu... a slab vam je kondenzator... tako da znate ako vam cesto crkavaju sijalice a imate glasnu tj jaku muziku , da proverite kondenzator ili da stavite bolji relej ako ga nemate  ;)

Van mreže pelezinho

• VW Početnik
  • Auto: VW Golf 7 Variant 1.6 TDI
« Odgovor #77 poslato: Maj 08, 2020, 11:06:58 pre podne »
Pozdrav svima. Izvinjavam se ako ponavljam temu. [emoji846]

Zanima me sta biste preporucili od sijalica za VW Boru. Idu H4 sijalice. Trenutno imam neke obicne zute,ne znam koje su. Ok su,samo bih neke jace.

Bio sam kupio i skinuo posle prve kise,jer nista nisam video, ove H4 sa slike (PowerTec H4 ultra white). Ne preporucujem ih nikako.

Citao sam malo i hteo bih da Vas pitam sta mislite o:

1. Osram H4 NightBreaker Unlimited
2. Philips Extreme Vision H4, +130%

Cena za par je oko 2500 din.

Treba mi neka sijalica koja ce biti ok nocu a i nocu po kisi. Ove koje sad imam (zuta svetlost) su dobre po kisi,ali bih neke jace.

Ako imate neke druge proverene,koje ste koristili,preporučite. [emoji846]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

« Poslednja izmena: Maj 08, 2020, 02:11:06 posle podne od strane Modus »

Van mreže DjoleBGD

• VW Početnik
  • Auto: Golf MK5 1.9 TDI BKC
« Odgovor #78 poslato: Maj 09, 2020, 07:07:46 posle podne »
Philips whitevision
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !

Van mreže pelezinho

• VW Početnik
  • Auto: VW Golf 7 Variant 1.6 TDI
« Odgovor #79 poslato: Maj 30, 2020, 01:42:51 posle podne »
Na kraju sam uzeo Osram NightBreaker Laser Next Generation (up to 150%). Mogu Vam reci da je primetna razlika uvece,u odnosu na neke obicne H4 koje sam imao.
Zbog njihovog relativno ogranicenog veka trajanja,citao sam po nekim forumima,da ljudi koji imaju H4 ovakve, tokom dnevne voznje ih gase. Drze upaljenu samo poziciju ali Led i policija ne dira nikoga.
Sta mislite, da li je pametno voziti samo sa Led pozicijama preko dana,moze li se popiti kazna? [emoji3]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk