Zdravo, ja sam Natasa. Zivim i patim se u Nemackoj, u jbte sto mi dobro pa nema, to samo ja znam.Udata sam za takodje jednog mucenika kog je moja familija a nekim malim nezamarnim delom i ja, bacila u muke, cuvam dvoje dece sama kako znam i umem, eto vam moje istorije, ma i previse.
Odkako sam dobila auto, od keve, onda nisam imala kinte, a nemam je ni sad:D,
Mislim , problemi sa autom od pocetka, sta da ocekujes od auta za 500 evra, ako su ga uopste tolko i platili, al nebitno, fala im i za to.
Uplodovacu slike uskoro, ne kazem da sam pametna ali mislim zelim da naucim kojesta, al ako mi ko hoce da pomogne, fala mu do mnogo.
Posto sad nema niko online, ukratko imam problem sa elektrikom na autu i hocu da ga sama sredim, mislim uz neciju pomoc ovde, da udjem u vasu ginisovu knigu il tako nesto, mislim kad uspem da prespojim dve zice na tel. uspecu i to:D
Jedan pamatan mehanicar, jest da je sredio ono malo sto sam izcukala al opet mi brisaci rade posle 2 minute, pisti mi svetlo ko ludo, i ne rade mi kratka svetla. Toliko o meni i mom problemu, koji i nespada bas ovde u predstavljanje, al nek mi se oprosti nova sam. Nemam pare za elektricara,ovde su skupi uzas, u dugovanjima sam i problemima raznim inace, al navikla sam se na to, kuliram.
Pozdrav svima i hvala na registraciji ovde javljam se sutra ili uskoro sa mojim problemom, ja tesko da cu moci nekom u ovakvim stvarima da pomognem, ali tu sam za mozda neka druga pitanja u koje se razumem, naravno pristojna, pre svega.