Radio ja na skodi, to ti je jako slicno kao golf 4 samo malko duze

za ruke ovamo kod nas uzimaju 50-60e za octaviju, golf, leon a oko 80e za passata, a4 i sl jer se rastura prednji dio.
Djelove sam uzimao u Cesku komplet svi kasisevi, natezaci (kais dayco pojacani 120 hiljada km) a natezaci, roleri sve INA pojacani set sve sa vodenom pumpom Graff (italijanska i ima metalna peraja a ne plasticna kao sto se u vecini slucajeva ovdje moze kupiti i koja kad se jednom zamjeni rekose mi da sam miran ko zna kolko

) sve me izaslo oko 150e gore, takav set u CG oko 300e.
E a prethodni veliki servis radjen u skoda ovlascenom servisu bez vodene pumpe sa rukama izasao oko 380e (garancija 80.000km).
@acca: kompletan set kaiseva i rolera i natezaca za pasat (zajedno sa onim skupim natezacem za kanalni kais koji sam kosta oko 100e) je kod nas ovamo 470e + ruke 80e pa ti vidji. A u ovlasceni nisam smio poc da pitam jer nisam ucio u skolu da brojim do toliko

samo jednu vrstu natezaca i rolera uzimajte INA i nije jedan drugi vise, kaiseve kako ocete ali Contitech ili Dayco pojacani je jedino sto bih ja postavio. To su sve provjereni djelovi. A za vodenu pumpu, sto znam, rekli su mi da je graff jedna od najboljih i da se majstori grabe da ih nabave (moj majstor kad je vidio da sam mu donio graff pitao me okle ti zivota ti ova pumpa

) gore u cesku je to jedna od najpopularnijih pumpi za vodu.