@Dachagti Bez hRoma,toliko hRoma mi je odvratno,malo je ciganski,bez ljutnje ali ukusi su razliciti,a zamisli tek motorni prostor sa toliko nalepnica i traka? Posle tri kruga na miseluku sve bi se topilo po motoru.... opet sve u mat crno tj poklopac vr6 i usisna grana.Znaci hrom 0%!! All BLACK!! German Clean Style,a zadnji branik nema rupe za one njihove migavce,malo je duzi od ovog EU,kacketic imam isto od amera sa 5im stopom,vrata isto sa malom tablicom.E sad da li po novom zakonu moze da se prave malo tablice ja sam nesto cuo da rade....???
-A potrosnja,a jbg koliko stisnes...stavljene su nove dizne,svih 6(nove iz originala) Potrosnja po gradu: normalne voznje 11-13l.kidanje po gradu 15l---> otvorenog puta oko 8l.

Auto je imao lepe farove,po meni bezobraznije od ovih sadasnjih,jbg ne paznjom drugih(i ne postovanja prvenstva prolaza) ostao je bez njih...

Zvuk,eeee to je Pure

,sa K&N filterom zurka pocinje preko 4000rpm!
Naravno auto je bio lupan sa svih strana(koji VR6 i GTI nije???),posto radim na jednom vw auto otpadu sve je vraceno u fabricko stanje sve made in germany. Tako da sve sto je stizalo na svim MKIII,a sto je falilo ili je bilo drugacije vraceno je na mesto tako da mislim da i ja imam neke RARE ITEMS kao sto je tamo negde bio link za hr forum. Npr: fabricke mrezice zvucnika na tabli sa satelitima visokotoncima,kutijca za cd-ove u centralnoj konzoli i tako neke sitnice..
Al ove je glavno: