Поздрав,имам мали проблем,променили су ми уље у сервису и после замене уља сат је ресетован на 10.000км или 365 дана да се јави поново (преко негог таблета-дијагностике или чега већ). Сад кад дам контакт и кад угасим ауто, пише да до замене уља има још 9.900 км (прешао сам 100 км). Прошле године сам га сам ресетовао са VCDS-ом без икаквих проблема јер сам код другог мајстора мењао уље а он није имао дијагностику јер му је црко. Покушао сам да га ресетујем помоћу дугмета 00(налази се испод км сата), али није успело, сад ми пише 15.000 км до замене уља, али на екрану се и даље појављује порука само овај пут 15.000 км до сервиса. Покушао сам то да решим преко ВЦДС-а, али ни то нисам успео, пробао сам и SRI reset, мењао неке параметре за дужину у данима и КМ итд али ми нешто промиче, нешто не урадим како треба. Да ли неко има идеју како да то решим. Није велика ствар, али ме заиста нервира. До овога малог сервиса није ништа било избацивало приликом стартовања мотора и гашења везано за сервис, сем кад се приближило време за сервис. Значи остало ми је упозорење за мали сервис за 15000км. Дали неко има неки савет сем да идем назад у сервис јер сам био и рекли су да су они ресетовали интервал и да са њихове стране нема проблема јер одбројава и да је тај мој проблем везан за подешавање система аутомобила или менија ?