hvala svima na komentarima.za ovaj stil sredjivanja sam se opredelio jos pre 3 godine ali tad nisam imao vise uslova osim da kupim spojlere i da stoje na sigurnom do dan danas.sad kad je auto farban ceo,ofarbao sam i spojlere i ugledali su svetlost dana,na moju srecu.znam da je vecina forumasa ovde oporedeljena za german ili bolje receno cleen style.postujem to,njih je puno,ali ima jos vise onih koji zapravo nisu u mogucnosti da furaju drugi pravac jer zahteva mnogo vise novca,vremena...nesmeta mi niciji komentar,ja sam skoro ispunio sebi cilj

.
1.lajsne i rubove cu morati da farbam,vidim i ja.ostavljene su crne zbog uklapanja sa fabrickim koji ce zameniti ove branike u oktobru,da nebi cistio sneg po ulicama

2.gepek nemenjam
3.felne nemenjam,jedva sam ih nasao,a dok sam ih ispravio i montirao dao sam mnogo crvenih,neisplati mi se da bacim 320e koliko su me na kraju kostale,a pritom su jedne od najlepsih/bar meni

4.mrezice su bile crne ali je farbar precuo kad saqm mu rekao da njih nefarba.naknadno cu to resiti sam

5.pragove nisam imao vremena da pogledam i kupim pa ce to naknadno da se upasuje.
6.sandokan je jako dobro upoznat sa celim projektom,i od pocetka kad je auto bio klot,usmeravao me je ka cleen look-u,ali ja sam ludak,covek meraklija,tvrdoglav i istrajan u ostvarenjima svojih snova tako da ce ova trojka biti sve sredjivanija dokle god bude u mom vlasnistvu.hvala brate na brojnim savetima i podrsci.
7.stopovi ostaju/zasto bi ih promenio/
8.niko mi do sad nije rekao da mu se ne svidja projekat sem ljudi na forumu,svi se okrecu na ulici za njim,iako je to samo golf 3.visim po ceo dan i gledam ga sa terase jer se skupljaju likovi na ulici i zagledaju ga-nije sve to dzaba,mislim da je unakaziti auto nesto sasvim drugo od ovog projekta.ali dobro svako ima pravo na svoje misljenje koje evidentno je meni ne smeta-IMAM SVOJ PRAVAC
9.molim za savet u vezi remusa,nije mi previse bucan,pa mislim da nebi bilo lose kad budem stavljao fi 60 cev da izbacim srednji lonac.P.S.cat-a nema odavno?
10.mjuz sam povezao i bice slika uskoro

11.niko ne komentarise boju/najsvetlija siva,najbliza srebrnoj sa bas puno krupnih kristala,ja sam otkinuo na nju

.nevidi se bas lepo na ovim ali postavicu jos slika.
sledi jos slika pratite temu

,pozz/i vi massivelook-mrzci/