Pozdrav,
Ja imam Golf 4 sa tim motorom, 2002 godiste. Iz holandije mi je stigao sa ugradjenim plinom AG (to je jedan od najboljih u Evropi). Potrosnja mu je oko 9 litara plina na otvorenom pri laganoj voznji. Po gradu nisam ni merio, glupo je meriti po gradu. Trosio mi je i dosta vise kada sam isao u Grcku, nas cetvoro u kolima, onaj veliki krovni kofer na njemu a u gepeku camac sa motorom

Tada je bio bas natrpan i trosio oko 12 litara na auto putu pri brzini oko 130-140km/h.
Sto se tice mana, jedna mana mu je plasticna grana koja je meni pukla zato sto plin nije servisiran na vreme. Ako je taj 2001 godiste, postoji velika mogucnost da je grana aluminijumska. Ako mu je oznaka motora AZJ, onda je plasitcna, ako nije onda je verovatno aluminijumska. Taj motor se ugradjuje i u Sharana takodje.
Sto se tice voznje, mozda jeste po malo mrtav na niskim obrtajima. Ja sam vozio pre njega Golf 3 GTI 150ks i nije mi mnogo smetalo to sto sam presao na ovog 115ks. U poredjenju sa onim 1.8T, taj jeste naravno bolji i brzi ali ima turbinu, pa ti to predstavlja jos jednu stavku koja ce te mozda drndati

I obavezno gledaj da ima tempomat

Pozzz,
Ivan