Evo da vam se javim sa malo opsirinijim informacijama o mojoj zverki.

Kada je kupljen odmah su poceli radovi u Kraljevu gde mi zivi burazer koji je autolakirer.Auto je kompletno rastavljen,skinuta sva vrata,krila,stakla.Uradjena je zastita unutra i spolja.Auto je ofarban metalik crnom bojom,u koju su naknadno ubacivane perlice raznih boja.Ofarban je i motorni prostor kao i pragovi,itd...
Uradjena je generalna kompletna motora,obradjena glava,promenjeni klipovi i karike.Najveci problem je bilo stelovanje K-glave,neravnomeran rad na leru,gasenje pri spustanju obrtaja,pucanje plina i benzina u auspuhu.K glavu sam radio kod vise majstora ali bezuspesno,i na kraju mi je uradio Nesa GTi iz Borce,i ispalo je odlicno,kazaljka zakucana na 1000 obrtaja,odlicno vuce,prima gas...Svaka cast Nesi

Sto se tice unutrasnjosti promenjeni su tapaciri,stavljena nova izoldacija i tepisi,sedista su uradjena u kombinaciji eko koza i platno.Sto se tice table ziv sam se namucio da nadjem ispravnu,uvek me je zezalo nesto,nekad temperatura nekad board kompjuter.Menjane su i neke plastike.Sledeca stvar u planu za unutrasnjost je ubacivanje klime,pa bi voleo da mi neko javi ako ima na prodaju.

Na spoljasnosti ostalo je samo da nadjem fabricke stopove za gti i neke druge felne i crvena traka na prednjoj masci.
Slike ovih radova u sledecem broju!