Nisam video temu na vreme, a to je moja specijalnost o kojoj sam pisao malo u temi "sto je mnogo mnogo je".
Imam isti problem i resavam ga godinu dana. Kod mene je na bordu odmah prijavio gresku, stavili smo ga na dijagnostiku i pokazao je zadnji senzor.
Ceo sistem nivelacije se sastoji (kod mene na A6) od 2 senzora-jedan napred i jedan pozadi blizu levog tocka a ne u djepeku i komp.jedinice koja to regulise.
Ja sam nabavio polovni senzor koji me je kostao 35€ (duplo jeftinije od novog), zamenio ga i nista

Onda sam pre 2-3 nedelje otisao u ovlasceni Porsche servis u Skoplju i receno mi je isto, zadnji senzor.
Narucili smo ga 70€ i prosle nedelje otisao opet da ga zamene. Zamenili ga, radilo nekih 15min. i opet isto.
Juce sam bio opet i sad je kao prednji senzor i da donesem sve stare polovne da uspeju da naprave neki koji radi.

Rekao sam da ako ne uspeju necu drugi da kupujem nego da mi vrate pare za onaj prvi jer da su mi odmah rekli da su oba ne bi radio nista!!!
Tako da ako imas srece procices sa 70€+ruke, ako nemas batali to jbn podesavanje i nivelaciju!