Nije me bilo jedno vreme i malo sam zapustio svoju temu ali sam danas resio da je malo "osvezim",kako bi se ovde reklo
Pocetkom jula se otislo u Grcku na more,kako bi drugacije,nego kolima! Golfic je super sluzio ali dok smo stigli,katastrofa se isprljao.Na jednom delu puta nas je pratila kisa i evo njenog ucinka

To me je jako nerviralo pa sam odlucio da to promenim i uzmem stvar u svoje ruke

Nasao sam u krugu oko hotela crevo za vodu,kupio sundjer,napravio sapunicu i evo rezultata moga rada

Posle odmora,golfic je otisao na poliranje i pranje sedista,tapacirunka,patosnica
Jedna slika iz perionice

I jedna kada je stigao kuci

Jos prosle godine u gepeku sam nasao jedan mali detalj

Desio mi se maler pre puta za Brno gde sam isao na Moto GP.Na dan kada smo drug i ja trebali da krenemo,crkao mi je prekidac za otvaranje vratanaca za rezervoar.Posto u servisu nisu imali drugi,ovo je bilo jedino brzinsko resenje.Dobre stare zice

Sa trke doneo malo suvenira.Mislim da ce svima biti jasno za koga navijam

Pre 20-ak dana konacno smo drugar i ja uspeli da usaglasimo nasa vremena i nadjemo slobodnog vremena.Ja da oteram auto u servis a on da uradi sve ostalo.Po prvoj slici mislim da ce vam biti jasno sta se na kolima radilo!

I evo ga ispred servisa posle obavljenog posla

I jedna ispod merkatorovih neonki

Eto toliko od mene za sada.Nadam se da vas nisam mnogo udavio!?