Autor Tema: Cena Goriva  (Pročitano 96924 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • Pol: Muškarac
  • GERMAN CARS
  • Auto: Scirocco MK2 & Corrado 2.9 VR6
Odg: Cena Goriva
« Odgovor #400 poslato: Septembar 13, 2012, 09:38:49 posle podne »
EEEEE on je vozio bez pomocnih   lollol.Zezam se Peco mojne da se ljutis i ja sam tu negde bio sa vama  biggrin
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,
Today's music ain't got the same soul,
I like that old time Rock and Roll!

Van mreže SKYLINE

• Sr. Member
  • Auto: Corrado G60
« Odgovor #401 poslato: Septembar 13, 2012, 11:03:02 posle podne »
Kada sam 2004 god. kupio Corrada za crvenu sam sipao 20l i baš sam ga vozio a sada baš retko. Bila su to neka srećna vremena ;) Treba ceo narod da se udruži barem jednom u životu i da niko ne sipa gorivo 1-2 dana pa da vidite kako će da spuste cenu goriva, mada to kod Srba nažalost se nikada neće desiti.

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #402 poslato: Septembar 13, 2012, 11:27:14 posle podne »
I da je 300din litar opet cemo se voziti, neko ima a neko nema,zato cutis i vozis kad imas, kad nemas parkiras i gotovo
nego citam u novinama da ce jos da poskupi gorivo,uzas
  champ1

Van mreže milan_b mk1

• Hero Member
  • Auto: opel
« Odgovor #403 poslato: Septembar 13, 2012, 11:40:29 posle podne »
@Poslao: SKYLINE , e to bi i ja bas voleo da vidim , al sto kaze @Acca ima se para i mora se imati pa tako da od nas nekolicine nema vajde a ni strajka :D , bitno je da na tv-u kazu da imamo i dalje medju jeftinijim gorivima u evropi i porede nas sa nemackom i svajcarskom ... e to je tuzno , standard nam je bas kao i njihov , mogli bi bar da cute ne da nas jos i u mozak  sex
. . /████████\ . .
=/___________\=
./(_)=======(_)\.
|\_==__vw__==_/|
l_\____________/_|

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #404 poslato: Septembar 14, 2012, 12:06:59 pre podne »
haha,  bezveze da pokusavamo da napravmo nesto, mislim na ovo da svi ne sipamo 1-2 dana ili vise i da mislimo da ce mo time nesto postici, dzabe, nemozemo mi da se slozimo
ja kad imam vozim se,kad nemam parkiram i udri pesice biggrin
videcemo nove cene uskoro  bicedobro
« Poslednja izmena: Septembar 14, 2012, 12:08:34 pre podne od strane Acca »
  champ1

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
« Odgovor #405 poslato: Septembar 14, 2012, 01:17:28 pre podne »
Auuu ti si naso da mu kazes, pa nisi ni ti bio daleko  biggrin biggrin
EEEEE on je vozio bez pomocnih   lollol.Zezam se Peco mojne da se ljutis i ja sam tu negde bio sa vama  biggrin

Ja sam tad vec vozio skuter :D i isao na pumpu, pa sipam u kantici 2 l tacno, jer sam uvek iskljucivao pumpu za ulje i sam pravio mesavinu, jer ako pumpa crne, ode skuterce :))
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #406 poslato: Septembar 14, 2012, 04:31:01 posle podne »
mislim na ovo da svi ne sipamo 1-2 dana ili vise i da mislimo da ce mo time nesto postici, dzabe, nemozemo mi da se slozimo
ja kad imam vozim se,kad nemam parkiram i udri pesice biggrin
videcemo nove cene uskoro  bicedobro
oce mo :)
Plaše se da pokažu rezultate prodaje. Poskupljenje goriva je strategija "seci uši zakrpi dupe". Kratkoročna i kontraproduktivna. Da ne kažem potez očajnika. Ali u situaciji kad je neko toliko zadužen i nema odakle da uzme svež novac onda ne bira sredstva.
Ne moramo mi da se okupljamo i organizujemo proteste, suva drenovina je toliko suva da nema više šta da se istisne. Poskupljenje goriva tj bilo kojeg izvora energije je lančana reakcija. Znam dosta ljudi koji već rade "car pulling" tj organizovano jednim kolima više ljudi ide na posao. Možda ćemo mi da se vozimo isto, ali poskupljenje će da se odrazi na druge stvari da se smanje.
I dalje je u trendu smanjenje vrednosti plate, na dnu u Evropi, po sredini sa afričkim zemljama. Tu je problem. Kad plate ne prate poskupljenja.
Ne moramo mi ništa da se organizujemo, sve će to priroda sama rešiti kao i milion godina ranije - ili motka ili izumiranje ;)
« Poslednja izmena: Septembar 14, 2012, 04:34:16 posle podne od strane Wele »
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže boćanac GTD

• Master Member
  • Mašinac
« Odgovor #407 poslato: Septembar 14, 2012, 09:29:04 posle podne »
samo da mi je znati valja li onaj biodizel? :D lozak je valjao i bio je kao melem..:D

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
« Odgovor #408 poslato: Septembar 14, 2012, 09:38:33 posle podne »
Hajde da se bar mi sa foruma udruzimo jedan dan i ne sipamo,nesto kao generalna proba pa da sirimo ideju  ;)?
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #409 poslato: Septembar 14, 2012, 09:49:02 posle podne »
znas kako ce to u praksi da funkcionise?

tip 1 : e ja sam danas sipao pun rezervoar, necu cele nedelje da im sipam majku im #$^@#$^!   (u al si ih zajebao)
tip 2 : odlicna akcija, ja necu 7 dana da sipam iz inata (a i mama mi daje dzeparac krajem nedelje tek)
tip 3 : dobra ideja, momci pridruzicu vam se (ode na posao busom, drka se ko magarac, dodje na forum i vidi da su svi ostali ispalili)
tip 4 : ja sam na moj auto pre x godina montirao gromobran i od tad se vozim na struju, ne dam lopovima ni dinar (a i puko sam sa mozgom '91 i mislim da kriju nacrte za x pogonsko gorivo)
tip 5 : podrzavam akciju!!! (sutradan post: e morao sam do xyz mesta, hitno mi bilo, sledeci put sigurno)

itd itd

manite se vetrenjaca u srbiji ( pusa don kihotu as always... *pooling btw)

inace zadnji put se na moju ponudu prijavilo 0 (nula) ljudi... weleta racunam u posebnu kategoriju
lollol

Van mreže fixxer

• VW Početnik
  • Auto: golf 1
« Odgovor #410 poslato: Septembar 14, 2012, 10:07:43 posle podne »
Dzaba nam bojkot aj mo u protest bre narode, lepo nam svima nestane benzina u sred centra grada napravimo kolaps dok ne dodju da nas slepaju, posto para za benzin nema. :D
Careful what you wish, you may regret it
Careful what you wish, you just might get

Van mreže SKYLINE

• Sr. Member
  • Auto: Corrado G60
« Odgovor #411 poslato: Septembar 14, 2012, 10:35:14 posle podne »
To se nikada neće desiti jer smo Srbi lollol U Francuskoj prošle godine ceo narod izašao na ulice i Vlada Francuske u roku od par sati snizila cene naftnih derivata.

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #412 poslato: Septembar 15, 2012, 12:15:23 pre podne »

tip 1 : e ja sam danas sipao pun rezervoar, necu cele nedelje da im sipam majku im #$^@#$^!   (u al si ih zajebao)
tip 2 : odlicna akcija, ja necu 7 dana da sipam iz inata (a i mama mi daje dzeparac krajem nedelje tek)
tip 3 : dobra ideja, momci pridruzicu vam se (ode na posao busom, drka se ko magarac, dodje na forum i vidi da su svi ostali ispalili)
tip 4 : ja sam na moj auto pre x godina montirao gromobran i od tad se vozim na struju, ne dam lopovima ni dinar (a i puko sam sa mozgom '91 i mislim da kriju nacrte za x pogonsko gorivo)
tip 5 : podrzavam akciju!!! (sutradan post: e morao sam do xyz mesta, hitno mi bilo, sledeci put sigurno)

itd itd

inace zadnji put se na moju ponudu prijavilo 0 (nula) ljudi... weleta racunam u posebnu kategoriju
Znaci, objasnio si...
Zasluzio si pivo kod Slovenca ako ga ikada vrate na tash ;)
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
« Odgovor #413 poslato: Septembar 15, 2012, 12:53:57 pre podne »
Jbg Guarana nazalost si u pravu,ali nije na izmet  lollol da probamo.Pa sta bude bude,mozda se i mi Srbi nekad opametimo.
@Fixxer Buraz slazem se sa tobom,dobra ideja  biggrin.
« Poslednja izmena: Septembar 15, 2012, 12:57:48 pre podne od strane vladairon »
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,

Van mreže MateiNho

• Не чини другима што не желиш себи.
  • Master Member
  • Auto: HEMAM
« Odgovor #414 poslato: Septembar 15, 2012, 01:40:22 pre podne »

itd itd

ma + 10  biggrin
tako je to izgleda u srbiji, pridrzace se dogovora par ljudi ostali ce da nadju izgovor da nisu mogli i sl. krakto i jasno.
lepo wele kaze ne moramo mi da se organizujemo-slazemo kad vec znamo da skoro niko nije sposoban za tako nesto, sve ce to priroda sama da resi :)

btw, koliko je d2 na omw?
tamnaa stakla, sve za tebe beejbe

Van mreže fixxer

• VW Početnik
  • Auto: golf 1
« Odgovor #415 poslato: Septembar 15, 2012, 01:47:47 pre podne »
Ja sam za org uvek, cak mozemo lepo i da se deklarisemo da je protest u organizaciji vw foruma, protestna okupljanja su jos uvek dozvoljena u Srbiji. ;)
Careful what you wish, you may regret it
Careful what you wish, you just might get

Na mreži Desmo

• Ultimate Member
  • Auto: Lada 2104
« Odgovor #416 poslato: Septembar 15, 2012, 02:13:58 pre podne »

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
« Odgovor #417 poslato: Septembar 15, 2012, 02:38:31 pre podne »
Slusao sam ga ranije, objasnio covek  tapsac
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže denko

• VW Početnik
  • Auto: Golf IV
« Odgovor #418 poslato: Septembar 15, 2012, 12:44:08 posle podne »
Ja bih iskreno najvise voleo da cena benzina kosta 1000din 1L! Zasto? Zato sto su ljudi govna,tj govnima su dozvolili da nas gaze! Sta ce jedan posten covek u srbiji da se suprostavlja drzavi i da pravi sebi vece probleme od ovih u kojima je! Nazalost tako to funkcionishe kod nas! Ne znam kakve su cene preko,ali tripujem da su koliko toliko jeftinije nego kod nas! Evo chist primer,pre 4-5 godina kolika je bila cena benzina,dizela i plina,a kolika je sada?! Isto tako kolike su bile plate tada(iste), a kolike su sada(iste)!
Nije samo gorivo u pitanju! Struja,voda,hrana! Tripuju evropska unija,ovo ono, alo bre ljudi da'l ste vi normalni,pa kolike su njima prosechne plate,shta da necemo mi mozda imati takve plate!
Sory za off na kraju,ali PLUDIM  kad pomislim na sve to! Iskreno voleo bih da dodje smak sveta pa nek ide sve u 3 ....! nemam ja ali nece imati ni oni!!!

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #419 poslato: Septembar 15, 2012, 01:47:49 posle podne »
To denko, tako treba. Sutra da 1L kosta 1000din, prekosutra ne bi imao da kupis leb koji kosta 600din.

Ne trazite Robin Huda ili Hajduk Veljka da povede bunu. Krenite od samih sebe, a ostalo ce se samo resiti, pre ili kasnije. Nije problem cena goriva, vec sto u Srbiji plate stoje, a to je uglavnom zato sto nam je mrtva proizvodnja/privreda zbog "burazerske" privatizacije. A nece se pomeriti sa mrtve tacke za jos mnogo mnogo godina i to da kazemo da je to najoptimisticniji plan. Svuda je gorivo poskupelo, ali za razliku od ostalih, vozilo koje je jedno od osnovnih sredstava za zivot danas ima veliki udeo troskova u srpskom novcaniku.
Resenja nema, rodjeni smo gde smo rodjeni, imamo politicare kakve imamo i neminovnost je da ko ostane ovde da zivi da jede govna. Mi mozemo samo da se trudimo da ih sto manje jedemo.

I nemoj da brines za smak sveta. Svaki (ama bas svaki) rat do sada je bio zbog resursa tj izvora energije. Evo vidi kako Ameri prodaju demokratiju za naftu, a kad ponestane demokratije kod Arapa eto ih na Indiju, Rusiju, Kinu
Mir u svetu je u rukama alternativnih izvora energije :)
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!